Clasa a III-a, 2010-2011 *7*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Si la noi serbarea a fost astazi si a fost festivitatea pe toata scoala, cea mai mare prostie, pe caldura aia , in soare, a inceput intai cu premiile obtinute la olimpiade, concursuri....si au fost, nene....8 clase, cate 4 pe fiecare an....toata lumea era plictisita, super incalzita....la un moment dat doar directoarea mai vorbea, restul erau imprastiati in toata curtea, pe la umbra.
Noi am intrat la un moment dat in clasa, acolo le-a dat o parte din premii, invatatoarea trimisese dupa 2 baxuri cu apa, cafea si prajituri, un tort mare si confeti. A fost frumos, dar toata lumea era cam rupta, dupa ce statuse vreo 1-2 ore afara, in soare.

Ptr vacanta au un caiet special, nu m-am uitat pe el inca si o carte cu povesti...nici pe aia nu m-am uitat, plus tabla inmultirii de invatat.

Deci....suntem clasa a III-a deja.

Vacanta placuta tuturor, odihniti-va , calmati-va, linistiti-va... cat mai puteti, ca din septembrie nu veti mai avea cand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Bun gasit in cl. a III-a, dragi mamici !
Am avut o vacanta plina de activitati, la ce liniste a fost aici.
Cristinei i s-a parut plictisitoare vacanta, fara verisoarele ei, langa ea. Dar asta n-a indemnat-o sa citeasca mai mult sau sa lucreze mai mult decat trebuia la mate, doar era vacanta.
Astept sa ajung acasa, sa rasfoiesc noile manuale, si eu.
Un an scolar cat mai bun, cu rezultate din cele mai bune, tuturor scolareilor de cl. a III-a !
Pe curand !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Nina, esti o draguta, ca de obicei, chiar ieri ma gandeam ca vei scrie la subiectul nostru, care chiar ca a avut o vacanta mare.

Marcus a terminat cu chiu cu vai ce avea pt vacanta, nu e foarte incantat ca a inceput scoala, nu suntem acasa si probabil vom ajunge doar saptamana viitoare asa ca se bucura ca mai e liber...

Mergi la inceput

Am inceput si clasa a III-a.

Va doresc un an bun, usor pe cat se poate si cu rezultate bune.

Cu temele ptr vacanta....a inceput in forta, a terminat caietul de vacanta pana in 1 iulie, apoi ramasese caietul cu lecturi....din care inca mai are cateva povesti necitite .
Am reusit sa invatam si tabla inmultirii, iar astazi cand i-a intrebat invatatoarea cati au invatat-o....in afara de fii-mea...inca 3 copii.

Dupa festivitatea de premiere din vara, cand am stat pe caldurile alea cateva ore, imi era teama de o festivitate de inceput de an la fel de lunga. Dar...am avut placuta surpriza ca directoarea sa ureze un an nou bun tuturor si sa zdrangane din clopotel si...gata...a inceput anul scolar nu va spun ce usurare, fara niciun discurs, scurt si la obiect ca nu-mi venea sa cred

Deci....gata cu vacanta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devoska spune:

Neata! Noi avem deja o saptamana de scoala! Greu rau, greu

Un an scolar cat mai usor si cu multe reusite la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madadum spune:

si noi prezenti in prima zi de scoala...
se anunta un an interesant, cu 2 materii noi - Engleza si Ed. Civica.
In plus de anul acesta a fost schimbata programa de lb romana, am trecut de pe manualul de lb romana pentru minoritati pe manualul normal. asta inseamna ca practic copiii sar 1 an, ei in cls 2 lucrand practic pe abecedar. sper ca invatatoarea sa aiba o metoda ok prin care sa-i aduca la nivelul dorit fara prea multe sacrificii.

se pare ca anul acesta se vor introduce uniforme si la noi la scoala, obiectivul este ca in sem 1 cls 1-8 sa fie "imbracate" si ulterior liceenii.

mada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dona01 spune:

Un an scolar cu rezultate bune si care sa treaca usor pentru toti copii.
Si noi avem engleza anul acesta. Pana acum nu am facut , dona e la o clasa de informatica. Am avut emotii, dar dupa prima ora de engleza, ne-a inebunit pe toti. Vrea sa invete cat mai mult deodata. De marti tot invata cuvinte noi si face propozitii. Sa speram ca o tine tot asa
pentru toate mamicile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dona01 spune:

Unde sunt mamicile de clasa a 3 a? E foarte liniste pe aici:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinai spune:

Citat:
citat din mesajul lui dona01

Unde sunt mamicile de clasa a 3 a? E foarte liniste pe aici:(

La datorie
Cat de cursiv citesc copiii vostri? Noua ne-a spus invatatoarea ca deja ar trebui sa citeasca la fel de cursiv precum noi...Ceea ce in cazul Marei nu prea se intampla. Inca face pauze intre cuvinte, sau rosteste un alt cuvat decat cel scris(face o evidenta completare in capul ei - de exemplu Austria-Australia, casei - casa, etc...)

Mergi la inceput

Ana citeste cursiv, dar se mai intampla sa citeasca aiurea, cum spui tu, Irina (Austria/ Australia...)

Ei au facut engleza si pana acum, dar era ca materie optionala, de anul asta este in programa, au alta profesoara- profesoara pe care o are si Oana, tot din clasa a III-a, ma bucur mult, ca va manca engleza pe paine, ca si sora-sa.

Deocamdata recapituleaza materia facuta in clasa a II-a, e linistea de dinaintea furtunii oare?

Astept sedintele, pana acum niciuna nu s-a anuntat ( din 3: la scoala 2 plus a 3-a la gradinita la cel mic)...parca vad ca vor fi la foc automat)

Mergi la inceput