Clasa a III-a, 2010-2011 *7*
Raspunsuri - Pagina 8
roxana c. spune:
Rectific: cea mica sta acasa, cea mare...merge la scoala desi sunt la aceiasi scoala. La cea mare cica sunt profesori care n-au fost de acord cu greva, aceia vor face orele normal. Cat de normal daca ei habar n-au ce ore vor face si cate ....asta-i alta discutie, parerea mea e ca este o mare bataie de joc( poate profii care nu-s in greva n-au ore la ei luni...dar ce conteaza, sa piarda vremea pe drum ca altceva n-au ce face
).
simali spune:
Ne-am intors la scoala. Au astazi test final la romana. Lui Vlad nu prea-i mai arde. Tot cu gandul la vacanta. Plecam in prima zi de vacanta la DisneyParis si e din ce in ce mai nerabdator. Sie u sunt...
Fac o serbare in ultima zi de scoala si Vlad are rol de iepuras. Trebuie sa ma orientez de niste urechi, mustati, o masca, habar n-am... Ca de costum nici nu ma gandesc pe caldura si zapuseala asta.
"Calea de mijloc este calea ZEN"
Alice
anka1 spune:
Ce fain! Ce ne-ar placea si noua la Disneyland! Mergeti in excursie organizata sau pe cont propriu?
Noi nu stim nimic de serbare, ma gandesc ca nu fac decat o festivitate de dat ceva diplome, ca altfel l-as fi auzit pe Vlad ca are ceva de invatat. Oricum, lui nu-i prea plac serbarile, e posibil sa se intample mai mult de atat si el sa nu-mi zica nimic..
Anca
roxana c. spune:
Nici pe noi nu ne-a anuntat inca de serbare, dar in general doar la clasa I e serbarea abecedarului, apoi doar festivitate de premiere.
Fii-mea a venit fericita azi de la scoala ca au terminat manualul de romana![]()
Cricor spune:
ce frumos ca mergeti la Disney...ciar ma gandeam ca daca nu -l duc si eu anul viitor cel tarziu, se face prea mare pentru asa o excursie...drum bun si distractie placuta!
Corina
danamiha spune:
La noi nu a fost greva, s-a mers normal la scoala. Saptamana viitoare, joi, vor avea festivitatea de premiere. Deja ne simtim in vacanta, dar inca au teme, de lucrat pe fise, manualele le-au predat.
Anina_n spune:
Buna, dragi mamici ! 
La Cristina, azi s-a dat testul de evaluare finala la lb. romana si maine il va da la matematica.
Serbare nu fac. Dar anul acesta au avut de ziua mamei, serbare.
Manualele, inca nu s-au predat, desi materia e terminata. Teme primesc, inca, in fiecare zi, cateva exercitii la romana si matematica.
Pt. sapt. viitoare, la romana, d-na. inv. le-a cerut copiilor sa vina cu...caiete tip dictando. In ultima sapt. de scoala, vor scrie si ei, pe astfel de caiete.
De 1 iunie au fost premierele la Media Kinder si s-au distrat copiii dansand. S-a dorit a se face si un concurs de desene pe asfalt, dar vremea le-a fost potrivnica.
A 2-a zi, in schimb, d-na. inv. i-a dus la pizza, in contul zile de 1 iunie. 
La colegiul unde invata Cristina, este greva pt. ciclul gimnazial si liceal. Ciclul primar doar pe 31 mai a avut greva.
Inca putin si incheiem si cl. a II-a. ![]()
Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Anina_n spune:

Si s-a incheiat si cl. a II-a !
Azi a fost festivitatea de premiere si de incheiere a anului scolar.
Pe vacanta au primit un caiet de vacanta in care sa lucreze la matematica, iar la romana au de citit ce lecturi vor ei. Si 5 dintre aceste lecturi, sa le povesteasca conform hartii povestii, cum au invatat in clasa.
Cam asta e. Vacanta super faina, tuturor scolareilor ! Sa profite din plin de ea, caci ne asteapta un an greu, cred eu, in cl. a III-a.

Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Cricor spune:
Am avut si noi fetivitatea de inmanare a diplomelor..o caldura infernala...cumplit a fost.
In fine..s-a terminat si cls. 2a. Lor le-a dat un caiet de vacanta super usurel si o alta carticica cu lecturi supplimentare, fiecare lectura avand o fisa de completat. Am meu, era in criza maxima..cat de mult e de lucru...
MIe parca mi-e usor teama de clasa a 3-a..ei n-au facut nici prea multe ortograme, n-au inceput tabla inmultirii..cred ca incep si aritmetica din aia serioasa...n-o sa fie simplu.
Plecam in Canada in iulie..copilul e fericit, eu ma agit sa-i fac program, sa-l duc in diverse locuri..sa vad ce-o iesi pana la urma.
Vacanta placuta!
poate mai scriem din cand in cand
Corina