Bostana cu cei mai dulci PEPENASI iul/aug'08 (183)
Raspunsuri - Pagina 3
Tecky spune:
Salutare!
flo bafta la reinscriere!Ce chestie sa te duci in fiecare an sa te inscrii... Poate ne vedem intr-un weekend pt ca in timpul saptamanii sunt prinsa.
Caprioara pu[ici pt Ilincuta pt ca s-a acomodat la gradi!Sa ai spor la invatat!
Va pup
Marina_1609 spune:
vad ca vorbiti de gradi. maine ma duc si eu in recunoastere...Am doua pe lista de vizitat....
Sofia acum e la Bacau la bunici si eu tai orasul in lung si lat sa fac macar o zecime din treburile ce le am de facut fara sa chinui copilu pe drumuri
sunt deja franta de oboseala(in loc sa profit si sa lenevesc), mi-am cam pierdut talentul de a umbla toata ziua....
----------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi
Marina_1609 spune:
apropo: exista vro modalitate de a ajunge la ikea cu ratb-ul? ca as avea treaba acolo maine dar nu voi avea sofer disponibil
Marina & ANA SOFIA 05.08.08
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi
kamelya spune:
salut
cu intarziere urez si eu La Multi Ani Gabriela si The_Andreea
Acomodare usoara pepenasilor la gradinita
Si am si eu o intrebare avand in vedere ca Daria in curand face 2 ani eu pe ce data ma prezint la munca pe 14.07 sau pe 15.07?
in rest bine mai mult pe afara,Daria ma solicita la greu ,a inceput sa se prefaca ca plange si cere in brate si daca nu o iau o da in plans problema este ca nu are motiv ba da vrea atentie
kamelya spune:
Marina poti lua Metroul pana la Aviatorilor ,dupa aceea autobuzul 131 pana la Casa Scanteii traversezi (o iei pe sub pasaj )si iei maxi taxi 450,451,448
iriss27 spune:
Marina, uite cum poti ajunge la Feeria:
http://www.carrefour.ro/magazin_baneasa_5.html
Eu stiu sigur ca intorc acolo multe autobuze, le-am vazut zacand acolo, dar nu m-am uitat niciodata ce nr au.
Bazarul meu
ankalaura spune:
La gradinitele de stat se face an de an inscriere. La noi nu cereau toate documentele din nou, ci faceam doar o cerere. Aiureli, hartie consumata. Era mai logic sa faci o cerere de retragere daca NU mai vrei sa duci copilul... La noi... in loc sa se faca 2 cereri de retragere, trebuie sa se faca 50 de cereri de inscriere in continuare
MARINA - decat atata excursia cu 3 mijloace de transport, eu as lua un taxi de la Aviatorilor (te-ar costa cam tot atata), iar pana acolo tu ajungi cu metroul...
flo1980 spune:
Kamelya incepi a doua zi iar daca e sambata sau duminica, lunea.
_
Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!
moni_or spune:
Salutari si de la noi!
Am fost ieri la coafor cu Luca, l-a tuns cu masina si a fost tare cuminte, ma bate gandul sa iau si eu o masina de tuns si sa-i tund acasa daca tot o sa am 2 baieti, voi ati mai tuns cu masina copiii? E greu?
In rest pe afara mult, la nisip, la masini, la tobogan, nu stiu pe unde sa-l mai scot ca atunci cand e in oras e supercuminte, in schimb acasa numai crize de nervi are, inclusiv in curte, se enerveaza pe toate jucariile si imi scoate si mie peri albi. Abia astept sa-i facem loc de joaca dar mai devreme de iunie n-o sa putem ca sunt tare ocupati mesterii care trebuie sa ni-l faca.
KATA, bravo tie si jos palaria pentru gestul crestinesc de a boteza copilutul nevoias, cu siguranta Dumnezeu te va rasplati L-ai botezat singura pana la urma sau a venit si sotul tau?
Multumesc de raspunsurile legate de curele/bretele, maine merg prin oras in cercetare si sper sa gasesc.
PICA, super destept micutul tau, eu m-am uitat la poze mai demult insa filmul l-am vizionat fara sonor ca dormea Luca asa ca nu mi-am dat seama ca numara, decat abia dupa ce ai zis tu si am vazut comentariul Danei.
MADA IRL, offf, ce bine te inteleg, uneori si pe mine ma apuca nervii si deprimarea si ma simt atat de plafonata... Ma gandesc ca nu sunt mama pe care o merita Luca, nu prea mai am rabdare cu el si pt. ca ma gandesc ca mai urmeaza 2 ani de scutecit, sculat noaptea, hranit, spalat etc, uneori ma gandesc ca poate daca as mai fi asteptat cu bebe 2 as fi putut fi o mama mai buna si mai rabdatoare pt. Luca. Simt ca am nevoie si eu de o pauza de relaxare insa nu ma lasa sufletul sa plec in vacanta fara copii (bine, acum cu burta la gura nu se pune problema dar nici acum cateva luni nu m-am indurat si nici la vara nu), cred ca nu m-as putea relaxa si m-as gandi mereu ce fac ei. Pe de alta parte mi-e atata de drag de Alex, l-am si visat intr-o noapte cum arata, abia astept sa-l vad si sa-l dragalesc... E frumos ca parinte dar e si greu, ca nu mai poti sa te pui niciodata pe primul plan, nici daca ai vrea, o parte din sufletul tau deja e in copilasi si n-ai cum sa uiti de el. si putere sa treaca pasa proasta!
Ma duc sa mai pun pe picasa cateva poze cu Luca tunsulici .
Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si 35+ cu Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)
katalyna spune:
buna seara dragutelor!
moni, eu il tund pe david acasa, de fapt taica-su il tunde. avem masina de tuns cu mai multe capete pentru diferite lungimi ale parului, dar acum au aparut si unele care au o singura perie si se regleaza pe diferite lungimi.
cu botezul...pai joi seara vorbeam cu cumnata pe skype si ne intreaba daca mai botezam si sotul meu zice ca crede ca nu, ar fi spus un nu convins, dar eram prin preajma. dupa ce am incheiat discutia i-am spus ca vreau sa botez copilul. a doua zi l-am sunat pe unchiul sotului sa mearga la femeia asta sa vorbesc cu ea si am aflat ca a fost sa il intrebe daca mai mergem sa-i botezam copilul. atunci l-am luat pe-al meu la sigur si l-am intrebat daca nu stia nimic si a zis ca stia de la sora-sa care fusese pe la tara de cand n-am mai ajuns noi. asa ce m-am enervat ca am facut crize de nervi si a zis sa sun sa vb si sa mergem duminica sa il botezam si am vb cu femeia care la randul ei a vb cu preotul din sat si am stabilit pt duminica dimineata. sambata am mers la cumparaturi (singura) si am luat lumanarea si cateva hainute si ce mai trebuia pentru botez si am venit acasa. nu m-a intrebat cat am cheltuit, dar seara ne faceam niste calcule si i-am zis eu cat am cheltuit si a inceput o alta discutie. nu am cheltuit mult, tocmai pentru ca stiam ca nu e de acord, dar m-am suparat pe el si i-am reprosat multe si l-am rugat sa ma lase sa merg cu inima imacata si linistita acolo sa nu imi mai puna bete in roata.duminica dimineata a mers sa faca cateva cumparaturi pt bunica-sa si cand a venit noi eram pregatiti sa plecam la tara. la masina ma intreaba daca el merge incaltat in adidasi in biserica si i-am spus ca daca nu participa la botez mai bine sa nu intre deloc sa nu intrebe preotul unde e nasul si eu sa fiu nevoita sa-i spun ca e dupa colt. ei bine s-a dus in casa si si-a luat pantofi si camasa si a participat si el la botez si mai mult de atat l-a si tinut pe finutz in brate pana l-am schimbat si nu a cazut nici biserica pe el. acum daca il intrebi daca ii pare rau ca a facut-o spune ca nu cu toata inima si isi da seama ca a ajutat mult copilul si familia lui. ori au fost incercari de la Dumnezeu ori si-a bagat ala coada, dar credeti-ma ca m-am luptat cu morile de vant pana in ultima clipa si am luat foc cand mi-am dat seama ca toata lumea stie ca a fost femeia aia la unchiul sotului sa intrebe daca mai mergem si eu nu. o sa pun cateva poze cu el sa vedeti ce frumos este.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg