Bostana cu cei mai dulci PEPENASI iul/aug'08 (183)
Raspunsuri - Pagina 4
katalyna spune:
a si faza tare. facuse sotul un ciubuc cu care aveam de gand sa ne luam o bicicleta eliptica, dar banii s-au dus cu botezul si cheltuielile cu mersul la tara, iar ieri a fost sa o ajute pe o vecina sa monteze niste mobila si i-a dat o bicicleta de camera ca stergea praful de pe ea si se saturase sa-i ocupe din spatiu. i-am spus aseara ca si asta e un semn si sa nu ii para rau si mi-a dat dreptate.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg
moni_or spune:
KATA, cred ca ai dreptate cu semnul Super ca s-a lasat convins sotul, tot mai bine asa, sa spuna ca nu face ceva si pana la urma sa faca decat sa zica tot timpul "da,da, da" si sa nu faca nimic... Ca mai sunt si de astia. Cat timp are copilasul? Sa pui poze cu el.
Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si 35+ cu Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)
katalyna spune:
are 5 luni copilul, dar e tare slabut ori am uitat eu cum mai arata un copil de 5 luni. acum incarc poze in albumul deja existent
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg
katalyna spune:
gata am pus si poze.
ankalaura spune:
MONI - nu e mare scofala sa tunzi cu masina de tuns, numai ca nu e simplu sa ii faci si "freza". Accesoriile alea par inalte, dar de fapt chelesti copilul chiar si cu cea mai inalta (noi aveam de 4 si de 5, si iesea aproape periuta!). Eventual studiaza cateva modele, eu zic ca e buna o masina de tuns, sa o ai in casa...
Mai nasol e daca te apuci sa tunzi copilul si el se razgandeste la mijlocul operatiunii, cand tu mai ai de "parcurs" juma de cap cu masinaria....
Cu bebedoi, nu e chiar o consolare, dar iti spun parerea mea: de cele mai multe ori gandesc ca sunt o mama rea pentru cea mare, pentru ca cea mica cere multa atentie, e mai fragila, si automat asteptarile sunt diferite, cel mare e mai mereu dezavantajat....
Totodata, imi dau seama ca sunt cea mai buna mama pe care copiii mei o pot avea, la fel cum si ei sunt cei mai buni copii pe care eu ii pot avea.
Desigur, planul zilnic e ca de maine sa fiu mai rabdatoare, nu prea iese, dar mi-l mentin pana cand o sa il realizez...
KAT - ce bine ca pana la urma l-ati botezat. Sotul tau ar fi facut bine sa fie de acord din prima, mai ales ca deznodamantul asta a fost, dar macar de scutea de suparati.
Uite asa imi dau eu seama ce bine ca barbatu-miu e intotdeauna de acord cu ce zic eu, desi mie imi suna asta a pasivitate, ca as vrea sa ma mai contrazica, sa isi mai dea si el cu parerea, sa ne consultam.... Vezi, nici asa nu e bine...
bujo spune:
Kata bravo, ma bucur ca ati facut botezul. Si noi am botezat si cununat weekendu trecut. Cum am un pic de timp pun poze.
bujo mami de Filip
flo1980 spune:
Hello
Kata ma bucur ca ati botezat copilul si ca sotul a participat. Sa va traiasca finutul!
Bujo ce record si la tine 9 invitatii la nunta! Am uitat sa iti zic ce mai m-am mirat, nu vreau sa fiu in locul tau
Astept poze!
_
Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!
flo1980 spune:
Kata mie mi se pare chiar bucalat, nu imi pare ca e slab.
_
Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!
MissJJ spune:
Buna fetele!
Sa nu ne dati disparute da navem net vreo cateva zile, speram pana luni sa se rezolve.
Suntem ok azi mergem sa vedem de analizele la urina si sa vedem daca trebuie refacute analizele la sange.
Revin eu dupa ce da drumul la net, pupacim gasca.
_
Just living is not enough. One must have sunshine, freedom and a little flower.
Mami de A & A
M&M spune:
...am intrat doar sa va zic ca am stabilit data cezarienei..va fi pe 6 mai ( in caz ca nu ne face o surpiza si domisorul mic)...
Incerc sa ma bucur de aceste ultime clipe...
Cristina,mami de Mihaita si 37+ cu Mateias
BAZAR DC