Gravidute prin FIV(61)
Raspunsuri - Pagina 4
catalina2307 spune:
Las' nu te mai agita ca s-a ocupat pozitia urmatoare.Tu esti urmatoarea urmatoare.![]()
ellanik spune:
Claudia ,bebeGeo face numa lucruri faine insa ma-sa nu are timp de nimic.L-am botezat pe 25 aprilie.El zambeste toata ziua,o iubeste pe tzitzi si diverse.Avem pozne la semnatura.Tu cum esti?Pupici!
Many
Mamica de
George-Theodor
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!
www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici
Poveste fara sfarsit
many_bani spune:
Ella sa va traiasca micul cresin. Este un dulce marinarul vostru.
Noi suntem in faza de diversificare, nu este usor ca urmare Vlad se intoarce cu mare placere la tzitzi. In rest stam mai mult pe afara, batem parcurile in lung si in lat. Aici avem cateva poze de la 5-6 luni.
Pupici
mami de
Vlad (29.10.2009)
Poze
ellanik spune:
Many si noi haladuim pe afara cat ne tin pingelele.Fain Vladut!Frumosi ochi are!Dar tu ai slabit prea tare.Ia masuri!![]()

Mamica de
George-Theodor
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!
www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici
Poveste fara sfarsit
claudia79 spune:
Buburuzuleee belgian, tinericooo, facusi isprava si inca cu gemeni! bravo mami sa fie cu noroc si la termen!
Adipapazi, felicitari pentru gemenuti si valorile de la eco! Tot asa!
Ella, noi bine, sunt mare cat casa poporului:) desi am nici 33 de saptamani:)fetita nu-i asa mare e la dimensiunile exact corespunzatoare varstei gestationale. Phiiiiiii, am emotii cu cezariana asta facuta la 37s sper sa avem forta sa papam si sa fim suficient de voinice pana atunci. Ii tot zic sa ii traga un sut la placenta aia sa urce inca din sapt 22 dar se vede treaba ca fetitele nu prea le au cu fotbalul asa ca daca nu se schimba nimik raman si eu "virgina si decupata"
mamica si bebe proaspat crestinat. Foarte dragute pozele. Nici nu ma astept din partea lui decat sa fie vesel cu asa mami plina de viata.
Many, chiar asa, superbi ochisori are Vladut, ce bine de voi la 6 luni ca va puteti plimba mult noi o sa avem 6 luni iarna in decembrie si mai prindem si canicula de iulie-august dupa ce nasc. De fapt aici deja e o umezeala si o zapuseala de la ocean ca nu poti sta fara a/c nici macar noaptea. Si cand mai ai si un plus de aproape 20 de kile ca mine...
balanta_tm spune:
Catalina, te rog, trece-ma pe prima pagina:
FIV1 Clinica Wunschbaby Viena, Prof. Feichtinger, DPN 2 Dec 2010.
Multumesc
.
Sheritra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui catalina2307 Las' nu te mai agita ca s-a ocupat pozitia urmatoare.Tu esti urmatoarea urmatoare. Catalina |
Asa-mi trebuie daca casc gura
M-a durut aseara burta de numa, ce sa fie ce sa fie, mi-am bombardat fundu cu uscosin, no-spa inj, magne, ape etc, of ce rau imi era, cand sa devin isterica imi iese pasarica in sf: mancasem usturoi la greu si de la el mi-era rau! Pana acum am mancat cu succes, acum gata si cu el!
Shery
28
&
cu inimioara
Alesia (30.10.2007)
Dragaica spune:
Stiti cumva daca Gynipralul se da pe reteta in tara si cam cat costa???
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
24+ de
Tudor Sebastian si
Felix Alexandru
zapp spune:
Dragaica, se da fara reteta si costa 6 lei si ceva, adica in jur de 2 USD. Fii atenta cu gynipralul ca da tahicardii, stari de neliniste, tremurat...Pe de alta parte, are efect numai daca iti creste pulsul la cca 100 batai/minut. Mie mi s-a intamplat sa iau si sa aiba efect (adica sa scap de contractii) dar sa am un tremurici in tot corpul si o stare de rau f nasola, dar si sa iau fara sa simt nimic (nici una, nici alta)Mie dr nu mi l-a recomandat, zice ca este un tratament depasit...
Eu zic ca tu stai bine, colul e lung si inchis...BEa lichide, stai pe stanga (cum a zis si Claudia
). Progesteronul calmeaza uterul si magneziul, poti sa iei magne B6 (eu iau 3/zi)
Multumesc pentru gandurile bune! sarcina usoara, gravidutelor!
zapp
28+
si