Gravidute prin FIV(61)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui zapp

Dragaica, se da fara reteta si costa 6 lei si ceva, adica in jur de 2 USD. Fii atenta cu gynipralul ca da tahicardii, stari de neliniste, tremurat...Pe de alta parte, are efect numai daca iti creste pulsul la cca 100 batai/minut. Mie mi s-a intamplat sa iau si sa aiba efect (adica sa scap de contractii) dar sa am un tremurici in tot corpul si o stare de rau f nasola, dar si sa iau fara sa simt nimic (nici una, nici alta)Mie dr nu mi l-a recomandat, zice ca este un tratament depasit...

Eu zic ca tu stai bine, colul e lung si inchis...BEa lichide, stai pe stanga (cum a zis si Claudia ). Progesteronul calmeaza uterul si magneziul, poti sa iei magne B6 (eu iau 3/zi)

Multumesc pentru gandurile bune! sarcina usoara, gravidutelor!

zapp 28+ si

Am inceput de ieri sa iau magneziu cate 2 pe zi, 500mg +50mg din PregVit cam 550mg in total, plus cate 2 no-spa pe zi, una dimineta si una seara.
Nu am reusit sa le opresc de tot, am in continuare contractii cam 1 pe ora sau la 2-3 ore.
Maine merg la control, abia astept sa vad ce lungime mai are colul (ultima data avea 5,4cm. masurat la ecografia vaginala), sa vad ce greutate au flacaii, imi fac testul de anemie si diabet.
Daca colul a ramas la fel ma mai calmez daca s-a scurtat am sa vad ce am sa mai iau.
Am intrebat pentru ca a o vecina care vine in tara si i-am zis sa-mi cumpere sa am aici in caz de .......edicii aici nu dau tratament decat daca ti se deschide/scurteaza mult colu, dar eu nu vreau sa ajung acolo, mai bine iau cate ceva preventiv

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 24+ de Tudor Sebastian si Felix Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmelly spune:

Dragaica bea multa, multa apa. Pentru contractii am luat nidilat (nofedipin) care imi dadea palpitatii, durere de cap si ma inroseam toata.
Ellanik si many frumosi puisori, sa va traiasca.
Cata, pls trece-ma in lista asa: CARMELLY pe 23 martie, la ora 13:43 respectiv 13:44 au venit pe lume Ara Ioan si Mina Anita, cezariana. Si scuza-mi greseala. Pupici.

Fetelor, Ioan imi da afara ce mananca imediat cum il pun in patut, la orizontala, chiar daca scot gazul. Aveti idee de ce?
O seara buna.

mami de  Mina Anita si  Ara Ioan

Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Modificat.Pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Hello fetelor

Nu am mai scris d mult , asta micu imi ocupa tot timpu... suntem bine sanatosi, nu mai luam titi ca mami n-a avut lapte bun cantitativ era dar calitativ era prost rau numai zer.. nu s-a mai ingrasat copilu 2 saptamani incepuse sa slabeasca nu mai dormea,etc.. asa ca am trecut pe lapte praf acu suntem bine la 2 luni jumate avem 5kg , dormim 5 ore noaptea cea cee super cand ii dadeam titi ne trezeam din ora in ora....

Bun venit noilor gravidute sarcini usoare si la termen.
Carmelly al meu are aceeasi problema, arereflux gastro esofagian, recomandari ne a zis ediatra sa ii pun mai mlte perne chiar si carti sub saltea ca sa stea un pic inlinata, si sa il tin cam jumate de ora la orizontala dupa ce mananca, dc se ingrasa nu ti face griji multi copii sunt asa.
dragaica, multa apa si magne b6 sa iei si repaus, eu m luat nospa si gynipral 5 saptamani, n-am avut nici o problem nici tahicardie nimic depinde de la organism la organism
Ella ce baietel frumos ai sa ti traiasca.
many ce a crescut si vladut, sa fie sanatos si norocos.
Cata ce mai faci?
Elanada ce mai fac gemenasi tai

pup toate fetele

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Miruna si Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

Buna fetele!!!

Salutari mamicilor si bun venit noilor gravidute!

Claudia, noi facem bine, multumim de intrebare
Avem 7.200kg si deja nu prea mai ajunge lapticul de la titi...
Pe 24.04 am facut si noi botezul ...la munte desigur
Cu timpul stau f prost...si citesc destul de rar

Mai dar ce mari v-ati facut si voi. Un picut mai dureaza si o tii pe Stefania in brate

O sa revin zilele urmatoare cu poze!
Fug ca plange.....

Huski, mami de Raducu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

huski sa ti traiasca grasanul galagois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Buna fetelor

Dragaica iti doresc sa te lase contractiile. Eu luam o pastila de 200 mg de Mg pe zi. Cand ma simteam mai rau luam si doua. Eu mai luam si 3 ginypral pe zi si 3 nospa pe zi. Din fericire nu am experimentat contractii in timpul sarcinii. Sanatate multa si sarcina usoara.

Miruna piticii sunt bine multumim de intrebare. Cresc vazand cu ochii. Misuna prin toata casa trag de toate si darama tot. Ana se chinuie si ea primii ei dintisori asa ca e cam ciufi. Pe matei inca nu il chinuie dintisorii deocamdata.

Claudia mai ai putintel si iti tii comoara in brate. trec asa repede ultimele saptamani

Carmely cum e cu bebeii acasa. Cum stai cu oboseala? Ti-ai mai revenit?

Balanta bine ai venit. sarcina usoara si la termen iti doresc.

Sarcini usoare fetelor va doresc si la termen si bebei sanatosi.

Pupici la mamici

elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia79 spune:

Balanta, bravo pentru reusita, sa duci cu bine la termen si sa ai un bebe sanatos si cum mai vrei tu.

Mirela, am citit ca ai facut transfer. Doamne ajuta sa se lipeasca de tine copilasul/ii!

Huski, ce faiiin, botez la munte! unde anume? as vrea si eu sa fac botezul acasa poate venim in octombrie-noiembrie dar nu stiu daca avem vreme ca trebuie sa trecem si pe la Bucuresti la ambasada, o sa fim cam stransi cu timpul. Ma bucur mult ca vine mama acuma in cateva saptamani sa ma ajute, daca ramane mai mult il facem aici botezul . Vedem cum e si cu printesuca daca e cuminte, etc.
7 kile, uau!chiar ca sunteti mari bine. pai mai ai un pic si poti diversifica, nu? voi sunteti din ianuarie? inca vreo 1-2 luni?

Elenada, nu stiu ce sa zic de trecutul vremii eu parca sunt gravida dintotdeauna acuna. Normal ca imi aintesc si prin ce am trecut sa fac fivul dar sarcina asta mi s-a parut luuuunga lunga cu toate greturile si probleme care le-am avut. si nu stau 40 de saptamani . Ma tot gandesc ca nu as rezista inca 2 luni. Aboia astept sa o vad si sa ne obisnuim, sa vad cu cine seamana si ce personalitate are. Am visat cam 10 ani la zilele astea. Si o s-o aduc pe lume la 13 ani de cand mi-am cunoscut sotul, exact:). Pup mamica de copii perfecti:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmelly

Fetelor, Ioan imi da afara ce mananca imediat cum il pun in patut, la orizontala, chiar daca scot gazul. Aveti idee de ce?
O seara buna.

mami de  Mina Anita si  Ara Ioan

Multumesc Doamne!

Sa nu fie vorba de reflux, ptr. asta se recomanda, cel putin in Ro, lapte special care este un pic mai gros, vascos si ceva medicamente, din ce am citit motilium, mai bine consulti pediatrul.
Pupici

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Salutare!
Urez si eu bun venit noilor gravidute si felicitari noilor mamici!

Am si eu o problemuta, ce trebuie sa contina bagajul de spital pentru bebe la Giulesti?Trebuie sa nasca nasa zilele acestea acolo si cum de la mine au trecut 2 ani iar de la ea 5, am cam uitat ce trebuie adus de acasa pentru bebelina, ma intereseaza daca cat va sta in spital ii vor trebui hainute de acasa sau va fi infasata sarmaluta cum a fost pitica mea!

Sarcini usoare in continuare!

Mergi la inceput