Gravidute prin FIV(61)
Raspunsuri - Pagina 6
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudia79 Mirela, am citit ca ai facut transfer. Doamne ajuta sa se lipeasca de tine copilasul/ii! |
sa te auda DD

amzulica spune:
Madalina - tu crezi ca la Giulesti copiii vor fi altfel infasati vreodata decat sarmalutza? Deci te rog frumos, ... comunist ... toti la fel in "uniforma". (asa era acum un an cand am nascut eu si sincer nu cred ca va fi altfel vreodata)
Poze de la intalnirea de vineri aici: http://family.webshots.com/photo/2238065460104113980BLERhB
Cami
lui
Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica
carmelly spune:
Miruna, si sotul meu punea carti si pernute sub saltea si ma legam de el ca stramba coloana copilului. Dar stia omul ce face.
Many sper sa nu fie vb de reflux. Am trecut de la laptele pt prematuri la preaptamil. Vad ca Ioan nu mai vomita, chiar deloc nu a vomitat la laptele asta, dar si il tin 1/2 ora in brate.
Elena, cum stau cu oboseala. Pai pe timpul noptii le dau san, si puisorii mei nu mai vor sa doarma in patutul lor ci la tati si la mami in pat, cu titzi in gura. Si sta fata mea pana adoarme cu titzi si 1 ora. Si uite asa somnul meu de noapte. Totusi sunt fericita ca prefera sanul inaintea biberonului si a laptelui praf.
Pupici la toate.
mami deMina Anita si
Ara Ioan Multumesc Doamne!
mirela2 spune:
| citat din mesajul lui adipapazi claudia79, multumesc de urari! mirela, bafta muuuuuuuuuuuuulta! Adi +8 |
multumesc

balanta_tm spune:
Va multumesc de primire
.
claudia79, parca mai ieri ne dadeai vestea ca ti-a reusit FIVul si uite ce putin mai ai pana nasti. Sa dea DD sa fie bine pana la capat
.
Sarcini fara emotii si bb-i sanatosi tuturor!
10+mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala
iana_mari spune:
CLAUDIA multumim de intrebare,suntem bine,dar nu mai am timp sa intru asa des.Nu-ti face griji ca vei naste la 37 de s ,eu am nascut la 36 si trei zile si nu am stat decat trei zile in spital,acum suntem mari SOPHIA are 7,100 si MARIO 7,200.Maine facem 4 luni
.
HUSKI astept si eu pozele sa-ti vad frumuselul.Ai scapat de kg.?
AMZULICA te-am vazut,esti o frumoasa nu te-ai schimbat deloc
la fel si burticoasele
.Unde ati fost tot la IOANATUGS
?
Pupam toate fetele
iana
Mami de Mario Constantin si Sophia Elena
amzulica spune:
| citat din mesajul lui iana_mari AMZULICA te-am vazut,esti o frumoasa nu te-ai schimbat deloc la fel si burticoasele ? |
Oooo, multumesc, vazuta din avion sunt frumoasa, daca ar exista si varianta feminina a melodiei "pusca si cureaua lata" ...
Moamaa ce bebelusi mari ai ... Luca a inceput sa mearga singurel exact in ziua in care ai nascut tu. Sa ne pui si noua pozici.
Cami
lui
Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica
claudia79 spune:
Amzulica, sa nu mai zici asa. Esti frumoasa normal ca esti! pemtru ca esti fericita, si chiar daca nu ai fi nu ai voie ca femeie sa spui asa ceva despre tine niciodata. Tu trebe sa fii cea mai mare "fana" a ta:)Cat de bien iti faci tu reclama si cat de mult te iubesti tu pe tine nu o sa te iubeasca nimeni. asta m-a invatat oe mine viata asta pana acuma.daca ai sti ce femei si tinere si batrane am cunoscut si cum se tin de mandre si importante. ca femei avem datoria sa nu cedam niciodata.
E superb Luca sa va bucurati mereu de el pozele tale sunt o placere sa te uiti!.

Mina Anita si
Ara Ioan
Multumesc Doamne!