Fulgusori de nov.dec2009 (67)
Raspunsuri - Pagina 4
A_driana spune:
helooo,
fetelor multumesc pt ,leacuri'...o sa le incerc...trebe sa scap neaparat...
si pufarinul meu a dormit de la 22 pana la 5 fara treziri (el se trezea de obicei la 3)...deci am mai avansat 2 ore....a papat si a dormit iar pana la 8 jumate....iupiii....doamne ajuta sa-l tina tot asa...
luciandrea
camy, esti ca noua da?
tiusca...aerisit zici tu...... pt puiut somnoros....si auzi, care a fost reactia voastra cand ati aflat ca s-a ,poftit' un puiut in burtica? (scuze daca ai mai spus, da curiozitatea asta o am eu acuma)
lady, eu cred ca o poti scoate putin afara, zic si eu ...
roxy, multam de cafeluta (io acuma mananc lapte cu hoaspe, a se citi cereale)
lore, xena razboinica
fete, dar unde ati ,incercat' voi? vorbiti cumva de politie?.....ca daca da, ,colega' sunt cu voi......desi acuma tare ma bucur ca n-am intrat, nu era pt mine (desi atunci mult am mai plans si suferit pt asta)
A_driana, de David-Andrei
My_Lady0091 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui A_driana si auzi, care a fost reactia voastra cand ati aflat ca s-a ,poftit' un puiut in burtica? (scuze daca ai mai spus, da curiozitatea asta o am eu acuma) fete, dar unde ati ,incercat' voi? vorbiti cumva de politie?.....ca daca da, ,colega' sunt cu voi......desi acuma tare ma bucur ca n-am intrat, nu era pt mine (desi atunci mult am mai plans si suferit pt asta) A_driana, de David-Andrei |
ehe..eu cd am aflat de bebe am plans mult...de frica...1 ca nu eram pregatita..2 ca mi se spusese ca nu pot avea copii..de catre o doc tampa rau
eu sunt ,,lady militianca,,...de campina vorbim...scoala de militieni v.lascar....eu sunt promotie 2007
Mariuca acasa la buni 20.04.2010
cum s-a nascut broscutza mea
" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me
A_driana spune:
mda...si eu visam numai uniforma si instructie ...eu am dat aici la oradea la politia de frontiera, am luat probele sportive dar la ultima proba, la scris am facut 39 puncte, minimul era 40 ....atunci de suparare plangeam si cand vedeam pe cineva in uniforma sau o masina de politie (doamne cand imi aduc aminte ma apuca rasu)....
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui A_driana mda...si eu visam numai uniforma si instructie ...eu am dat aici la oradea la politia de frontiera, am luat probele sportive dar la ultima proba, la scris am facut 39 puncte, minimul era 40 ....atunci de suparare plangeam si cand vedeam pe cineva in uniforma sau o masina de politie (doamne cand imi aduc aminte ma apuca rasu).... A_driana, de David-Andrei |
d-zeu le aseaza pe toate
Sum,esse,fui-by me
tiusca spune:
Pai mai A_driana-cand sti ca te-ai protejat si totusi ai ramas gravida?Ptr.mine a fost o minune si inca ma uit la el ca la o minune.Pe M.l-am programat sa vina pe lume.Ii multumesc lui D-zeu acum ca am 2 baieti frumosi.
Mai greu a fost ptr.sot.La el primeaza partea financiara,comfortul...dar acum si ptr.el este tot o minune.
Am reusit cu cantece si poezii sa-l faca pe bubu sa pape o para cu cereale.Urmeaza masa de pranz...dovlecei cu orez.Sunt pe foc acum,sper sa nu uit de ele..
A_driana spune:
da lady, asa-i...
eu am o ingrijorare...david de vreo 3 zile face kk un verde fffff inchis...daca te uiti de la departare ai zice ca-i negru, dar nu-i negru...ii dau fier de vreo 2 luni si mi-a spus pediatra ca daca va fi mai inchis sa nu ma speriu....dar pana acuma n-a fost asa....sotu zice ca de cand ii dau mar suc/copt...se oxideaza si poate in reactie cu fierul face ceva....sa fie oare asa? joi mergem la pediatra, astea 2 zile nu-i mai dau nimic, in afara de laptic, sa vad urmatorul cum va fi...
mamici care mai da-ti fier la piciurei, ati patit asa ceva? sa ma ingrijorez?
tiusca, cum a zis lady mai sus ...D-zeu le aseaza pe toate...ii trebuia un fratior la cel mare
tiusca spune:
A_driana-si eu zic ca e de la fier si ce ii mai dai tu sa manance.Ptr.linistea ta,fugi la doct.
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui A_driana da lady, asa-i... eu am o ingrijorare...david de vreo 3 zile face kk un verde fffff inchis...daca te uiti de la departare ai zice ca-i negru, dar nu-i negru...ii dau fier de vreo 2 luni si mi-a spus pediatra ca daca va fi mai inchis sa nu ma speriu....dar pana acuma n-a fost asa....sotu zice ca de cand ii dau mar suc/copt...se oxideaza si poate in reactie cu fierul face ceva....sa fie oare asa? joi mergem la pediatra, astea 2 zile nu-i mai dau nimic, in afara de laptic, sa vad urmatorul cum va fi... mamici care mai da-ti fier la piciurei, ati patit asa ceva? sa ma ingrijorez? tiusca, cum a zis lady mai sus ...D-zeu le aseaza pe toate...ii trebuia un fratior la cel mare A_driana, de David-Andrei |
stai calma...de la fier poate iesi verde sau chiar negru
Sum,esse,fui-by me
My_Lady0091 spune:
tiusca...te-am suparat cumva cand te-am intrebat de poze cu voi?
Sum,esse,fui-by me
vias spune:
am facut o frumoasa enterocolita bine ca nu are piciul meu...sunt pe regim, lichide multe ca sunt deja deshidratata..
Azi-noapte Flavius a dormit, eu nu...ma doare burtica tare...tare..
Doamne...bine ca am eu si nu puiul mic..am vazu si copilasi cu enterocolita...fereasca Sfantul!!
Tiusca ce bine ca a dormit Razvanel toata noaptea....tot asa sa o tina!!!
Roxyaly sanatate multa lui Matei. Uite de la mine un special pentru el...ca sa-i treaca!
My-Lady daca asa as reusi sa si slabesc....as fi super, as uita imediat cat de rau imi este acum...
Si Xena noastra unde ea??
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE