Fulgusori de nov.dec2009 (67)
Raspunsuri - Pagina 5
vias spune:
aazi i-am facut lui Flavius cartof dulce cu jumatate de galbenus la blender...si a papat tot!! si a papat si laptic si ceiut si suc de portocala...toate (in afara de piureu) in cantitati mici, dar ma bucur
Am una bucata soacra la mine ca sa stea cu Flavius..acum au iesit la plimbare...
Eu nu-l pot tine nici macar in brate...
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
roxyaly spune:
Camy te rog ai mare grija de tine.Nu e de gluma cu enterocolita asta.uite si de la noi un ca sa treaca durerea de burtica.
Matei a fost tare marait azi.a tot plans si cand sa pape a bagat 100 ml lapte si a adormit.acum il astept poate se trezeste in timp util si ii dau si restul de biberon.va pup
mami Matei Constantin
roxyaly-poze
luciandrea spune:
Buna!
Si noi am avut o noapte linistita, de fapt ca mai toate noptile, prichindica mea se trezeste doar la mancare, nu am probl. cu ea.
Eu i-am dat cateva zile avocado, in combinatii cu alte fructe:mar, banana, etc.si a facut un kk tare si inchis la culoare, si gata nu vreau sa ii mai dau.
Una peste alta ma bucur ca sta in fundulet, nu mult ca oboseste dar sta, la baita la fel, nu ii mai place culcata in baliuta.
Vroiam sa va intreb daca voi va dati fulgusorii cu ceva crema pe fata pt soare, daca da , ce fel de crema folositi?
La noi bate vantul, poate o sa iesim mai tarziu afara, ieri a fost asa cald, una calda alta rece, asta e..
Lady, eu am incercat in 2003 si am picat la scris,mi-a parut rau pt ca imi placea mult uniforma, dar drept compensatie mi-a dat D-zeu una bucata sot cadru militar si una bucata frate coleg de breasla cu tine, asa ca ai ramane ca sa ma incadrez la ISU sa fie completa familia de bugetari.
29+ MARIA
www.flickr.com/photos/38638325@N05/?saved=1" target="_blank">poze cu noi
vias spune:
eu nu i-am luat inca nici o crema...pt ca am cautat...si una era pentru protectie UV..alta pentru vant...si tot asa..nu am gasit una care sa fie pentru uv si vant...asa ca nu am ami luat deloc...
Dar o sa cumpar cat de curand!
Ma gandesc ca acum incep sa aduca creme si in farmacii mai multe pentru astfel de protecii!
Zic si eu!
Luciandrea ai PM!!
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
luciandrea spune:
Camy, eu am intrat pe site la cei de la Nivea si am vazut ca au acolo un soi de crema pt uv, pt perioada asta, dar nu stiu cat e de eficienta.
Vroiam sa te mai intreb daca i-ai dat pana acum branzica de vaci lui Flavius sau numai de asta preparata in casa?
29+ MARIA
www.flickr.com/photos/38638325@N05/?saved=1" target="_blank">poze cu noi
vias spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luciandrea Camy, eu am intrat pe site la cei de la Nivea si am vazut ca au acolo un soi de crema pt uv, pt perioada asta, dar nu stiu cat e de eficienta. Vroiam sa te mai intreb daca i-ai dat pana acum branzica de vaci lui Flavius sau numai de asta preparata in casa? 29+ MARIA www.flickr.com/photos/38638325@N05/?saved=1" target="_blank">poze cu noi |
mie imi plac produsele Nivea...de ce sa nu am incredere in ei??? e chiar ok
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
vias spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luciandrea Vroiam sa te mai intreb daca i-ai dat pana acum branzica de vaci lui Flavius sau numai de asta preparata in casa? 29+ MARIA www.flickr.com/photos/38638325@N05/?saved=1" target="_blank">poze cu noi |
am facut doar o data...facuta in casa...a papat
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
tiusca spune:
My_LADY-nici gand de suparare.Nici eu nu m-am gandit la crema de protectie,dar nu cred ca soarele inca asa putenic.Oricum o sa iau in calcul si asta.La City Pharma sunt reduceri la mancarica de bebe si cosmetice.Daca aveti in oras treceti pe acolo.
Camy-sper ca esti mai bine.
vias spune:
nu-s deloc mai bie...am niste crampe si dureri si ameteli si toata ziua pe ....offfffffff...or trece si astea..
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
My_Lady0091 spune:
CAMY...TU ESTI OK...DA EU CARE AM FACUT GASTRO-ENTEROCOLITA...2 LUNI AM FOST LA REGIM...NUMAI...MA SCZATI DIN SUFLET:DIAREE
DE ASTA AM SLABIT...PRACTIC NU MAI MANCAM NIMIC...M-AM DESHIDRATAT..DE ASTA MA SI DOR OASELE ASA TARE...SI TOATE PE SISTEM NERVOS...DE O LUNA SUNT CEVA MAI BINISOR
tocmai ne-am intors din parc..a batut un vant...am luat supa de legume si carnitza dupa noi si am papat in parc...am facut si shooping pt bebe...acum ne-am papat lapticul...nu tot..si dormim...
diseara ma duc cu domnul sotz...la film
vedem....Intoarcerea Titanilor in 3D...Ramane soacra-mea cu fata...
lucia...si la mine sotzul lucreaza tot in MAI...SI E PE DRUMURI TOT TIMPUL
EU i-am dat si branzica cumpaata Rebeccai...slaba...dietetica adica...6 % grasime
Mariuca acasa la buni 20.04.2010
cum s-a nascut broscutza mea
" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me