Strumfi de iulie-august 2007 (182)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Luna!

Multumesc, fetelor.
Monica, imi pare rau ca nu te pot ajuta.

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cygni spune:

La multi ani, Luna! Sa fii mereu vesela si fericita in viata si familia ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Multumesc mult fetelor de urari, sunteti niste dulcele.

Eu sarbatoresc prin munca astazi, asa ca iarasi imi puteti pune absente.

Va pup si va tratez cu

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

La multi ani Luna, sa fiti sanatosi si fericiti!

Carla, felicitari pt Lary!
Vio, bafta la noul job!
Vivela, sarcina cat mai usoara in continuare! Mai ai destul de putin...

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

http://www.youtube.com/watch?v=kfrZnIx2VFE&annotation_id=annotation_473207&feature=iv

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Luna [navy]La multi ani fericiti alaturi de frumoasa ta familie!!! [/navy]

Vivela am aceeasi problema cu somunul de cateva zile. Dorm in tren, dorm in autobuz, mi-e si frica ca cine stie unde ma trezesc daca adorm profund Cand ajung acasa Catarina tot imi spune ca ea nu vrea sa mearga acasa, ca vreau cu trenul si autobuzul la plimbare.

Zici ca nu are stare in casa. Aseara ne-am culcat amandoua de la 20 si ne-am trezit la 06.

Mai ai putin si gata 5 saptamani, ce putin mai e. Ai terminat toate preparativele? Hainute, bagaj de spital, camera bebe? o nastere usoara si rapida iti doresc

Nikole am admirat printesa mica si frumoasa. Cum e cu 2?

O zi buna fetele

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si28+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

La muuuulti ani, LUNA!

Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

hello!
am zis sa trec si eu sa va mai salut. nu am nimic interesant de zis, de aceea nici nu am mai scris. parca-s pe langa toate subiectele, nush' ce-i cu mine!

Luna, iti urez din inima "la multi ani!" cu sanatate, intelegere si soare in viata ta, sa ti se implineasca dorintele si sa fiti mereu o familie frumoasa ca acum, asa cum va vad eu!

imi place ca mai vad idei de mancare. eu cu vremea asta frumoasa abia mai ajung prin casa. il iau pe denis la 5 de la cresa si pana la 7-8 cu siguranta stam pe afara. hainele se murdaresc fara numar, fara numar, e veselie mare.

acum e cam mucos, cu muci verzi si putina tuse. ii dau remedii homeopate pana joi cand am programare la dr. - tot homeopata si parca s-a ameliorat. doar ca desi e cald, mai bate vantul, mai e umbra si tot mi-e frica sa-l imbrac subtire, asa cum as vrea. stiu ca daca e racit, se poate agrava la frig. sper sa ii treaca si avem si noi tinute dupa vreme.

va pup!

Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)

"Cand nu ai ceea ce-ti place, trebuie sa-ti placa ceea ce ai!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

pfu vivelo, ce putin mai ai!!! parca mai ieri ai pus strategic maimutza aia verde la semnatura.....
monica, cam greu de gasit pe cineva care sa fie si de incredere si care sa se si implice. stiu asta de la prietena mea, ca tot timpul cauta pe cineva pt soacra ei. sper sa rezolvati! daca ma gandesc la cineva, intreb!
sunflower, sper sa nu mai fie nevoie de vizita la dr pt Denis!
apropos de programari la dr, am fost azi sa iau un concediu postnatal pt o colega si cica dr de fam n-are dreptul sa dea mai mult de 20 de consultatii/zi si nici sa elibereze mai mult de 15 retete. adica, daca eu ma duc la urgenta, peste cele 20 de programari.....vax albina!

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

La multi ani, Luna!
ne tratezi cu lipsa prezentei deci...lasa, fata, poate iti dau si tie aia de la firma vreo prima, ceva, daca tot muncesti pe branci.

Carla, felicitari Larisei pentru mers, am vazut pozica cu ea in picioruse la avatarul tau, tare dulce e .

eu de doua zile sunt in concediu, am obosit, vreau inapoi la muncaaaa...pai numai pe drumuri stau, nu stiu cum reusesc, maine se anunta la fel .

partea buna e ca am fost la doftor si cica bb2 s-a intors in pozitia de lansare , nu stiu daca homeopatele sunt de vina, insa mi-a zis ca daca nu se intorcea pana acum, sansele scadeau considerabil s-o mai faca de aici inainte. in rest, toate bune si frumoase, ma asteapta o nastere naturel, l-am luat prin invaluire cu intrebarile despre peridurala, iar m-a aburit si m-a convins ca e mai bine fara.

da, si mie mi se pare ca mai e putin de tot, cand scriam nr saptamanilor la semnatura parca mai era cum mai era, acum cand am pus amr-ul mi-a intrat morcovul cu tot cu frunze, cu iepure si cu vanator in partile dorsale .

Stefania , ma intrebai daca am terminat cu pregatirile...ei bine, nu, deloc, pana acum mi-am luat din listoiul pe care mi l-am facut doar o geanta pt maternitate si o camasa de noapte de alaptat cu tot cu halat (chiar azi le-am luat, ca tare mi-au placut) si 2 pachete de vata . astea-s toate pregatirile mele de pana acum ...sper sa apuc de aici inainte, desi in ritmul in care am inceput concediul, cred ca mi-ar mai trebui vreo 3-4 luni.

monica, imi pare rau, n-am cum sa te ajut, nu cunosc pe nimeni care sa fie dispus sa faca asa ceva. sanatate bunicei tale .

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian (5w* to go!)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput