Strumfi de iulie-august 2007 (182)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

eu cica sunt in concediu sa ma odihnesc . la ora asta sunt varza, am trebaluit pe la birou, bineinteles ca tot n-am terminat, apoi m-am dus sa iau copilul de la gradi si apoi ne-am jucat prin parc...sunt franta, nu mai tin la oboseala, la stat atata in picioare, pe drumul spre casa imi venea sa ma pun in cur pe trotuar si sa ma culc!!!!

eniuei, acum l-am lasat la tom si jerry sa respir si eu un pic (m-a innebunit cu tom si jerry astia!!!!) si ma dau pe net in loc sa stau linistita in pat.

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian (5w* to go!)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Cygni, ce pisicuta dulce ai! . Zgarie rau?
Mychy, foarte tare faza cu Adam si coasta. I-am citit socrului meu si el mi-a zis un banc porcos in schimb .

V-am zis ca Larisa mea merge singura? A trecut de la 1-2 pasi la cativa metri, din 30 aprilie, de cand i-a iesit al doilea dintisor.

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

buna seara
anca,bravo larisei..mai ce trece timpul!!
eu maine gatesc,mancare de pastai cu vita si peste in aluat cu spanac si ceapa verde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Buna seara!
Si scuze ca intervin asa brusc, fara sa raspund nimic...
Insa am o intrebare, pt fetele din Bucuresti: cautam o femeie pt ingrijire batran + menaj usor (un aspirator, sters praf, spalat un vas - deci nu curatenie generala). Programul ar fi de luni pana vineri orele 9-17, banii se stabilesc cu parintii mei. Este vorba de bunica mea, care nu se mai poate deplasa. Ingrijire ar insemna ajutata sa se dea jos din pat, asezata pe fotoliu, ajutata sa mearga la baie, adus mancare, apa etc...(mancare in general face mama, daca e vorba, de ceva usor - un ceai, un sandvis etc)
Ar trebui sa fie o persoana oarecum in putere, avand in vedere ca ingrijirea implica si un oarece sprijin fizic.

Ne este cam greu cu gasirea acestor femei, ca vin si pleaca, unele mai devreme, altele mai tarziu, mai este si problema acomodarii (si bunica si femeia)...una peste alta suntem cam stresati, in spacial parintii mei, direct implicati in problema

Multumesc frumos!

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandrinutza spune:

La multi ani Lunitzooooooooo!!!
Sa fii sanatoasa!!

Noapte buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Luna1
LA MULTI ANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
la multi ani luna,sa fii sanatoasa si iubita!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

La multi ani, lunito si tot ce-ti doresti tu sa se implineasca!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza.............
vivela, karli, multzam de "sfaturile" culinare......imi plac salatele dar nu de genul celor descrise de vivela.......io-s mai traditionala: rosii cu castravetzi!
carla, gata ai fete mari! pleci cu ele la plimbare...perpedes...
in alta ordine de idei....LA MULTI ANI , Luna!!!!!. sa fii sanatoasa, bucuroasa, la punga groasa si fericita!si tot ce-ti mai doresti tu............

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Lunaaa

Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta, iar dorintele de anul asta sa ti se indeplineasca intocmai!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput