Strumfi de iulie-august 2007 (182)
Raspunsuri - Pagina 15
CarlaV spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui violetan Hehe, carla, taika, degeaba mai vorbim la ikea, ca de maine sunt in Cernica Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007 |
Cernica imi convine mult mai mult
-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
mychydutza spune:
http://www.youtube.com/watch?v=bjWufx3fenc
uite cum fac unii reclame!
opriti planeta....vreau sa cobor!!!! 
Cygni spune:
Violeta, felicitari si sa-ti mearga toate bine 
Noi ieri am fost la zoo Braila iar Alise a stat la vopsit in pisicuta
Sambata mi-am facut curaj si-am iesit in parc cu rolele, ultima data cand am incercat sa merg cu role fiind acum 13 ani si atunci tot o singura data. M-am descurcat f bine zic eu daca n-am cazut niciodata
si-am facut multe ture de parc. N-am nici cea mai vaga idee sa merg cu spatele si nu reusesc sa pun nici frana dar.... sper sa pot candva ![]()
mychydutza spune:
Paragraful pierdut din Geneza
Dumnezeu l-a intrebat pe Adam:
"Ce se intampla cu tine?"
Adam a raspuns ca nu avea pe nimeni cu care sa mai schimbe din cand in cand cate o vorba.
Dumnezeu i-a spus ca o sa ii faca lui Adam o companie, si ca aceasta va fi o femeie.
Dumnezeu a zis:
"Aceasta persoana blanda si suava va aduna si prepara hrana pentru tine iar atunci cand vei descoperi hainele, ea o sa ti le spele.
Ea va fi intotdeauna de acord cu orice decizie pe care o vei lua. Ea iti va face copii si nu iti va cere niciodata sa te trezesti in mijlocul noptii ca sa ai grija de ei.
Ea nu te va cicali si va fi prima care va admite ca a gresit atunci cand tu nu vei fi de acord cu ceva.
Ea nu va avea niciodata dureri de cap si iti va da in mod liber dragoste si pasiune ori de cate ori vei avea nevoie de ele."
Atunci Adam L-a intrebat pe Dumnezeu:
"Si cat o sa ma coste o astfel de femeie?"
Dumnezeu a raspuns:
"Un brat si un picior".
La care Adam a intrebat:
"Si ce pot sa primesc daca dau doar o coasta?"
... restul este o istorie pe care o cunoastem bine cu totii.
Morala : nu va zgarciti la lucrurile importante ...
musso17 spune:
neatza
cygni,ce pisicuta dragalasa ai tu acolo!!!
si eu vreau sa-mi iau role,in copilarie am avut patine din acelea cu 4 roti si mergeam de ieseau scantei ,sa vad daca imi mai aduc aminte ca trecura vreo 17 ani..dar cred ca nu se uita![]()
mychy,super pasajul pierdut
mychydutza spune:
cygni, ce matza dragutza ai !!!! ce dragi mi-s copiii astia pictatzi pe fatza!
mychydutza spune:
mai ce silentzium este p-aci!!!!!!!!!!!!v-a muscat musca tzetze si ati adormit????????
tre sa gatesc azi ceva si habar n-am ce!!si am o lene de ma doare!
karligutza spune:
iti spun eu ce poti sa gatesti in 10 minute.. compot de mere cu scortisoara si lamaie...
yummmmmmmiiiiii... 
karligutza
sunt mamica Adelutei 
karligutza spune:
bine ca ti-am zis doar desertul si nu ti-am zis si felurile principale (caci eu ieri am fost f.harnica si mi-am facut de cap la cele 4 ochiuri de pe aragaz plus cuptorul
)... am facut cate putin si multe feluri, spanac cu legume, pilaf cu carnita de pui de moldova
, ciorbita cu galustele din acelasi tip de pui, placinta cu dovleac, nuca din belsug si scortisoara... plus fripturica de pulpe de pui cu cartofi noi si multe mirodenii la tava acoperita cu folie de aluminiu care au iesit o minunatie! pe astia i-am papat primii, si ultimii
...
acum poate ti-am fost mai de folos; oricum de foame nu-ti tine ce am zis eu aici daca nu si faci! banuiesc ca la ora asta deja mancati ce-ai gatit, sau o fi venit pizza man pana la urma... ca altfel iti manca sotul urechile...
![]()
karligutza
sunt mamica Adelutei 
Vivela spune:
sau ai putea sa bagi in robot 2 mere, 1 morcov si o bucata de tzelina
si un pumn de semninte de dovleac sau nuci si sa le lasi 30 de secunde sa se blenduiasca, dupa care le rastorni intr-un castron si pui 2 linguri zdravene de iaurt. miaaaaaaaam.....
eu tocmai ce am dat gata un castronel.
nu mai suport sa vad "carnita", "ciorbitze" si "fripturici" in ochi, ca numai cu d-astea m-am tinut toata iarna asta polara.
ps: plus ca tzelina face bine la sotz
.
ps2: daca si sotul tau e ca al meu, sa-ti pui ceva solid pe cap, ca o sa-ti dea cu salata asta in cap si o sa te intrebe unde e carnea! ![]()
ps3: si eu gatesc altceva pt sot, ca tin la podoaba mea capilara
.
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07)
& Damian (5w* to go!)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba