Strumfi de iulie-august 2007 (182)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

am vazut si eu maimutza aia.....e hidoasa!si de ce naiba au imbracat-o in femeie??????
nikole, tu ce mai faci? cum e cu doi copii>? mai poti? luana???????
valen, ma bucur c-ai mai trecut pe la noi
luna,

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

lachione Mie mi se pare trista situatia oamenilor care traiesc pe strada. Chiar nu este nici o organizatie care sa stranga bani de la oameni sa le faca un loc unde de stat, sa le dea mancare macar o data pe zi? Aici biserica catolica da de mancare zilnic la cei care nu au. Daca este cineva sarac sta acolo la coada si o sa aiba o masa buna pe zi. Loc unde sa doarma este si de ala, dar din cate am auzit nu ii prea bine si nici nu sunt suficiente locuri pentru toata lumea.
alina.a te sun eu azi. pupici
s-a trezit printesa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nma
Sunt mult prea multi caini. Ieri mi-a sarit unul in fata masinii. L-am evitat dar era sa o iau pe aratura (sofez doar de vreo 2 luni, mai aveam si viteza).

Nico

Nu cred ca este bine sa eviti caini, aici asa se zice sa nu eviti caprioare, iepuri, vulpi etc. daca esti pe autostrada, este mai putin periculos sa lovesti animalul din fata masini decat sa nu o faci.

Mergi la inceput

alina.a am incercat sa te sun de 2 ori pe mobil si de 2 ori pe fix. Pe fix prima data mi-a cerut codul personal, a doua oara a sunat ocupat iar pe mobil de ambele dati a sunt, dar nu a intrat mesageria asa ca nu ti-am putut lasa mesaj.
Te mai sun eu, poti sa ma suni si tu daca vrei nr meu de mobil cred ca este pe adresa noastra de aici la mamici si nr de telefon. Va pup si o sa ne vedem sigur prin octombrie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

buna ziua
acu am intrat si noi pe usa,s-a zbenguit fii-miu vreo 7 ore..de unde atata energie?!!
vivela,mychy...multumesc,o sa iau si una si alta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

inca una si ma duc
fii-miu face kk in lighean,i-am spus de olita dar nu,si-a adus ligheanul si a facut..cred ca e cam bulversat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Vio, felicitari pentru job!!!!
Nu te-am mai sunat pentru ca nu am mai ajuns cu masina in service, am gasit pe cineva care sa o ia si sa o duca. Mi-ar fi fost tare greu sa stau 4 ore cu fetele acolo sa ard gazul, a fost bine ca am gasit o alta solutie. Dar mai ajung spre Ikea sau Regina Maria si vorbim.

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Hehe, carla, taika, degeaba mai vorbim la ikea, ca de maine sunt in Cernica

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza...............
se vede ca sunteti obosite dupa festinul de ziua muncii! hai, a venit vara, mare, soare.....
noi am stat acasa, sambata am avut musafiri, am facut gratar si am baut bere, duminica am iesit in parc cu juniorul ....si gata vikendu!

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

neata, vrea cineva o cafea ? sau poate un ceai diuretic pentru gravide?

noi n-am facut nimic de 1 mai asta. nici macar un gratar, n-am avut niciun chef de iesit, as dormi non-stop. cred ca e primul 1 mai din 2000 incoace cand stam acasa si zacem aiurea...
ne-am ales doar cu niste soppinguiala si sambata si duminica, dar nu cine stie ce, chestii necesare pt casa.

mai revin mai incolo .

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian (5w* to go!)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput