Strumfi de iulie-august 2007 (182)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

le-am schimbat azi cerceii fetelor. Offf ce mumoase sunt! parca sunt si mai cuminti de cand au cerceii astia noi. Nu mai aveam rabdare pana la ziua lor... i-am luat in ianuarie din Egipt, cat sa tot astept?
Si Iris a vrut sa vorbeasca cu tati la telefon sa-i zica "multumesc tata pentru cerceii sclipiciosi si noutzi si stralucitori pe care ni i-ai luat! te iubesc! zi si tu karina: te iubesc! pa tata" s-a topit tot omu' meu cand le-a auzit pe pupeze...

io zic sa nu va mai stresati cu nimeritul olitei sau al WC-ului cand fac baietii pipi. Eu cunosc cateva exemplare care nici adulti nu nimeresc mereu. Parca s-ar uita pe tavan cand fac.

Fetelor WE placut, acum chiar ca plec si ne mai vedemm dupe 10 mai...

Da mychy plec doar eu cu ploadele si sotul o sa vina vinerea viitoare. Ce ma bucur ca scap de nebunia asta si forfota asta din Buc si mai ales de zecile de motociclisti care ne trezesc si din morti in fiecare seara la 23 si la 1. offf.

Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

vioooo,felicitari,sa fie intr-un ceas bun!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Georgi, , sarumana!
Carla, dc nu m-ai sunat ieri?

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

vivela, sa'tzi traiasca familia ca tare bune au fost homeopatele alea pt sindroamele mele premenstruale! pfu k tare bine e sa n'o mai iau razna , k ma saturasem de bufeuri, nervi si alte alea......
Vio, spor la treaba atunci. Deci nu mai ai treaba cu detergentii bio?
Luna, sanatate si multi pupici

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Mychy, am ramas in relatii f bune cu oamenii, azi am fost sa beau o cafea cu ei, am promis ca ii ajut cat pot in continuare. Deci ceva treaba mai am...

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

fetele,vreau si eu pastilele miracol ca tare nasol ma comport si eu premenstrual.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

vivela, sa'tzi traiasca familia ca tare bune au fost homeopatele alea pt sindroamele mele premenstruale! pfu k tare bine e sa n'o mai iau razna , k ma saturasem de bufeuri, nervi si alte alea......
Vio, spor la treaba atunci. Deci nu mai ai treaba cu detergentii bio?
Luna, sanatate si multi pupici

ce ma bucur ca au mers si la tine...chiar am uitat sa te mai intreb daca ai vazut ceva ameliorari, ca tot iti ziceam eu ca as ridica statuie aluia de le-a inventat!!!!

georgi, nu-s pastile, sunt homeopate, deci cu atat mai bine. acu', stii si tu ca astea nu functioneaza la toata lumea la fel, dar uite ca eu si michy am fost cazuri fericite, ca la noi a mers. eu nu stiu ce e ala CM decat daca ma uit in calendar sau in chiloti (bine, exceptand situatia mea speciala de acum ).

noi ne-am dres cu GRAPHITES concentratie 200. dar cred ca merge si un 30, depinde cat de nasoala e problema.
si tot f bune pt orice probleme ale femeilor (legate de organele genitale, CM, stari aiurea hormonale....) e si PULSATILLA, tot 200 (pt probleme vechi, mai mult legate de stari psihice) sau 30 - pt simptome fizice.
de luat, cam la mijlocul CM (deci in ziua 14-15, dar nu e musai sa fie zilele astea, dar macar cu aproximatie) - 5-6 granule de graphites, de 2 ori pe zi, 2 zile consecutive (se tin sub limba pana se dizolva). dupa vreo 3-4 zile poti sa iei si pulsatilla la fel, de 2 ori pe zi, 2 zile consecutive.

la mine s-au vazut efecte imediat, la primul ciclu.

acu de ex, am luat iar pulsatilla ca mandrul meu cel mic nu era intors in pozitia regulamentara de iesire, cu capul in jos. eu simt ca s-ar fi produs intoarcerea deja, sper sa-mi confirme si doctorul marti la eco.

vio, ma bucur pentru tine ca ti-ai gasit jobul visurilor . bravo, fata! tu incepi un nou job de luni, eu de luni il las balta pe al meu, ma simt mai linistita ca ramane economia pe maini bune .

fianna, ne tii in suspans cu ocupatul timpului...ai aruncat vorba si acum ai fugit.
ma bucur ca o sa nasti in conditii super-bune, eu abia astept sa scap odata, prefer sa nici nu ma mai gandesc ca ma apuca plansul.
eh, numai asta sa fie baiul...

lachi, sa poarte cu placere cercelusii fetele tale. cred si eu ca s-a inmuiat tati la asa declaratii de dragoste! .

si eu am primit in seara asta ceva in genul asta:
"mami, mami, vino repede! vreau sa te pup!" (asa, fara motiv, mi-a tras o ventuza direct pe buze, ca nu ma asteptam ).

Luna, imi pare rau ca nu esti ok si ca lui Lis nu prea ii place la preschool...te inteleg asa bine...macar tu ai un motiv cu adaptarea asta, al meu e un vesnit inadaptat, culmea e ca azi e bine, maine e bine, a treia zi e jale...ma ia prin surprindere ca nu mai inteleg nimic. la voi cred ca o sa fie o perioada pana se obisnuieste cu noul sistem, cu oamenii noi si scapati de problema .

bag mandrul la somn, ne-am facut de cap pana la ora asta tarzie, mama rea ce sunt!

noapte buna

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) + 33+ Damian
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

neatza
vivela,saru'mana mult,imi iau si eu sa vad daca functioneaza,nu e grav dar am o stare de nervozitate cumulata cu agitatie.
mai voiam sa te intreb,200 ch este mai slab decat 30 ch?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Citat:
citat din mesajul lui musso17

neatza
vivela,saru'mana mult,imi iau si eu sa vad daca functioneaza,nu e grav dar am o stare de nervozitate cumulata cu agitatie.
mai voiam sa te intreb,200 ch este mai slab decat 30 ch?

georgiana,mamica de mihnea

dilutia e mai mare (adica e mai diluat preparatul), dar efectul e mai puternic. in general, din ce stiu eu (si nu-s chiar experta, doar din ce am citit, deci nu luati de bun chiar tot ce zic), dilutiile mici (5,7,9,15) se dau pentru simptome fizice (gen febra, raceala, durere cauzata de taieturi, intepaturi, etc), iar dilutiile mari (30, 200) se recomanda pentru probleme vechi sau grave, de genul tulburari psihice, hormonale...deci dilutiile mari actioneaza mai profund, dincolo de simplul simptom fizic. insa si efectul poate sa nu fie imediat, ci peste o saptamana, doua, o luna...depinde de situatie.

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) + 33+ Damian
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza.....musso exact asa eram si eu, nervoasa, agitata, cu bufeuri ..transpiram ca un taur in calduri....luna asta...pauza. vorba vivelei, doar cand m-am uitat in chiloti.numai sa ai grija sa nu bei cafea sau sa manci imediat ceva mentolat.....

vivela, o sa iau si eu pulsatilla aia, ca am probleme legate si de cantitate CM...primele zile si nopti e jale. am ajuns sa-mi pun pampersi de-a lui andrei peste chiloti. dr mi-a recomandat anticonceptionale, dar stiu ca pt varicele mele nu- s bune asa ca tot cu o naturista/homeopata as incerca.

o zi buna va doresc!!!

Mergi la inceput