Strumfi de iulie-august 2007 (182)
Raspunsuri - Pagina 18
CarlaV spune:
Vivela, ma tineam sa te intreb: de ce nu sofezi? Ti-a interzis dr. sau nu te simti bine in pozitia aceea? Ca si mie au incercat sa-mi zica sa nu conduc in trimestrul 3, si eu am condus pana in ultimul moment, am condus in travaliu pana la maternitate de fiecare data, dar ma simteam bine la volan.
-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Vivela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CarlaV Vivela, ma tineam sa te intreb: de ce nu sofezi? Ti-a interzis dr. sau nu te simti bine in pozitia aceea? Ca si mie au incercat sa-mi zica sa nu conduc in trimestrul 3, si eu am condus pana in ultimul moment, am condus in travaliu pana la maternitate de fiecare data, dar ma simteam bine la volan. ----------------------------------- Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07 ----------------------------------- Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009 "Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present" |
pai nu ti-am zis ca nu mai am ce sa sofez? ca am vandut masina? iar la tractoru' sotului eu nu m-am urcat inca la volan, am zis sa nu incerc chiar acum, stau prost cu aprecierea dimensiunilor si sincer mi-e cam frica.
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07)
& Damian (5w* to go!)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
stefania_97 spune:
Neata 
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si
28+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
musso17 spune:
neatzaaa
ce liniste pe aici!!!
si eu am condus pana la 36 de saptamani ca atunci mi-a venit sotu'si a preluat fraiele.
eu m-am apucat de citit si daca pana acum ma trezam fara probleme dupa 7,8 ore acu abia fac ochi..
CarlaV spune:
Vivela, da, imi amintesc acum, scuze pentru scapare
.
Multumesc celor care mi-au felicitat-o pe cea mica, ne pregatim sa-i rupem turta peste o luna si jumatate, apoi aniversarea Sabinei. Voi ce planificati pentru sarbatorirea zilei de nastere a copiilor?
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
musso17 spune:
anca,eu ma tot gandesc la aniversarea lui,anul trecut nu am facut nimic..anul asta as prefera undeva afara,poate un gratar,un loc de joaca intr-o curte.
mychydutza spune:
andrei cred ca o sa fie la vatra dornei de ziua lui.....asa ca o sa facem un gratar si o sa-i faca bunicasa un tortuletz!
opriti planeta....vreau sa cobor!!!! 
mychydutza spune:
nu v-am spus, dar mai nou avem "patome" in sufragerie! care vin , pleaca.....si mai nou se tem de "muca" ! ![]()
![]()
![]()
![]()
opriti planeta....vreau sa cobor!!!! 
Cygni spune:
Hello, eu sunt f prost dispusa si voi incerca sa nu indispun si pe altii![]()
Carla felicitari pentru mersul Larisei
Cu aniversarea zilei de nastere la Alise am mari batai de cap fiindca as vrea anul acesta sa invit mai multi copilasi cu parintii aferenti, in apartament e exclus si variantele cu locuri de joaca nu imi convin, fiindca acolo unde te lasa sa aduci meniul tau permit accesul oricarui copil din oras, adica eu degeaba inchiriez, ca se mai aduna si altii care n-au legatura cu aniversarea si as vrea sa fie doar copiii invitati iar acolo unde nu intra decat invitatii, ma obliga sa accept meniurile lor tampite cu hamburgheri si sucuri proaste. Iar mie nu-mi convine nici asa, nici asa.
Undeva afara e ideal dar unde si cum sa ma organizez nu stiu.
mychy f tare Andrei cu fantomele :)
musso nu stiu daca sa-ti spun musso sau georgi
daca iti vin idei cu aniversarea, sa-mi spui si mie te rog. dar sa nu-mi recomanzi locuri de joaca ca degeaba, io-s pe malu' dunarii.