Strumfi de iulie-august 2007 (182)
Raspunsuri - Pagina 19
musso17 spune:
cygni,poti sa-mi spui georgi sau georgiana,cum vrei tu
ideal ar fi sa inchiriezi locul dar sa duci mancarea ta insa asta implica costuri mari platindu-le si mancarea lor care nu se consuma..pe mine ma bate gandul de un gratar caci pe langa copii sunt si multi adulti,chiar mai multi
si in cta nu cred sa gasesc un loc de joaca cu asa mare curte plus ca joaca se va defasura in interior si iar nu-mi convine.
Antoanela23 spune:
Cucu-bau,
Luna, La Multi Ani! Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de noroc si fericire alaturi de cei dragi.
Violetan, felicitari pentru noul job si mult succes. In ce domeniu lucrezi?
Michi, hai ca "patome" banuiesc ce-ar fi, dar "muca"?
Sonia are o faza foarte haioasa, da nume la toate lucrurile, papusi, trotineta,etc, unele sunt constante dar unele le inventeaza pe loc, vine cu un calut la mine si-mi zice "asta e...." si o vezi ca atunci se screme, spune ceva ce nici ea nu poate repeta, e asa de dulce ca-mi vine s-o mananc
.
Monica, nu cunosc pe nimeni cum ai tu nevoie, sper sa gasiti cat mai repede pe cineva convenabil. Stiu ca e greu, dar bafta.
pupaturi si o zi buna,
musso17 spune:
cred ca "muca" e musca![]()
monica,la noi in cta exista firme de bone,menajere,asistente la domiciliu,etc..in buc nu exista sau deja v-ati interesat?
Luna1 spune:
Salutare fetelor!
Eu am niste zile de kkt, am ajuns in procese de investigatie la locul de munca datorita unuia care m-a injurat ca la usa cortului ieri (da, de ziua mea) iar eu am zis ceva ce nu trebuia, el ma acuza de rasism (e negru) eu pe el de sexism, compania se protejeaza pe ea sa nu fie data in judecata si uite asa ma distrez de ieri cu audiente, declaratii etc.
Am plans ieri de m-am umflat insa am descoperit ce sot minunat am, mi-a zis sa renunt imediat la servici, sa demisionez ca nu ma vrea intr-o astfel de companie care doar se protejeaza pe ea. N-am demisionat inca din ambitie si pt ca nu vreau sa plec eu capul ca nu eu am provocat nimic, insa deja imi caut de munca altceva.
Cam asta despre mine, am intrat sa va zic de ce sunt pe silent. Efectiv, poate pare minor, insa e foarte grav aici, rasismul e mai presus din pacate fata de injuriile aduse de el mie. (nu, nu l-am facut maimuta sau mai stiu eu ce, l-am rugat sa inceteze sa ma injure si sa urle ca nu suntem in jungla, in concluzie sunt rasista).
Va las, pupaturi.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
mychydutza spune:
luna, ma gandeam ca i-ai zis :nigger (cred ca asa se scrie) sau blackie sau mai stiu eu cum........nasoala faza. stiu ca e naspa cu acuzatiile astea de rasism...
...si ca sa te distrez, m-a mancat in fund sa ma bag in discutiile despre cainii fara stapan si am avut curaju sa numesc maidanezii "javre", si mi-am luat-o rau de tot!![]()
![]()
daca era in anglia ma inchideau astia...![]()
. lasa ca trece, sanatoasa sa fi....
opriti planeta....vreau sa cobor!!!! 
stefania_97 spune:
Luna
pai banuiesc ca nu l-ai atacta tu pe el primul si cum adica sa tipe la tine pai ce suntem la gradinita?
Si sa te mai si injure 

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si
28+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
Cygni spune:
Luna imi pare tare rau, au ajuns astia obsedati cu rasismul, acum se ajunge la situatii in care albii sunt discriminati pe motiv de politically correct, mie imi plac f mult negrii si sunt absolut convinsa ca i-ai fi zis acelasi lucru si unui alb, indian, chinez.
Deci ma revolta aceste situatii si te cred ca esti f amarata, cauta-ti de lucru dar in acelasi timp tine-te tare si nu mai plange iar daca ai putere mergi pana-n panzele albe. Poti sa-l acuzi pe ceva de genul hartuire emotionala, asa ceva? cum isi permite sa zbiere la tine si sa te injure?
Luna1 spune:
Stefania nu, nu l-am atacat eu primul, el deja ma injura (pentru ca eu vorbeam la tel, l-am rugat sa vorbeasca mai incet pt ca se auzea de vorbea, adica injura asa ca s-a intors la mine si m-a luat la injuraturi "who the f... are u to tell me to shut up, etc etc) iar eu atunci am spus sa inceteze sa urle ca "we are not in the jungle". Ideea e ca ieri am dat declaratie si mi s-a pus in vedere ca eu iau avertisment, insa lui nu i s-a facut nimic in conditiile in care m-a numit "stupid idiot romanian who can't speak english" (intre noi fie vorba abia intelegi ce spune el iar engleza mea nu e chiar de balta).
Asa ca sotul meu tocmai a consultat un avocat in HR si acum plec la HO sa ii intreb de ce el nu e investigat pt rasism (direct, nu asa pe ocolite ca al meu
) si sa ii avertizez ca am fost sfatuita legal sa ii dau in judecata pentru lipsa de protectie, interventie imediata (seful meu doar asista la tot fara sa intervina), si lipsa de actiune disciplinara impotriva lui.
Daca-i bal, bal sa fie.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
mychydutza spune:
luna, asa da! chiar imi place despre tine!!!!!!!!
opriti planeta....vreau sa cobor!!!!