Strumfi de iulie-august 2007 (182)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cygni spune:

Luna, super, ma bucur ca nu te lasi si iti tin pumnii, sa ne tii la curent!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Luna that's my girl invata-i tu ca nu se pot pune cu romancele

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si28+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Antoanela si Lis mai face uneori dupa cum ai descris tu si daca o rog sa repete imi spune: spun cuvinte neintelese

intr-o zi ma trezesc ca spune "handicapato" dar nu la ceva anume, cred ca a auzit prin parc si nici nu stie ce inseamna, mi s-a facut rau

si iarasi m-am pomenit c-am zis intr-o zi "ma simt naspa" si m-a corectat imediat, sa nu mai spun asa ca nu e frumos. halal mama.

as dori sa stiu daca mai e vreo mama inconstienta ca mine care nu a dat vigantol copilului? si nu ma killariti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

....da Cigny, mai e o mama care n-a dat vigantol . eu!

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

....da Cigny, mai e o mama care n-a dat vigantol . eu!

trebuia sa ma gandesc doar, ca de cine altcineva ar fi putut fi vorba?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

si inca una, eu!

Luna, uite un pupic de incurajare , nu comentez mai mult ca sunt cu nervii prastie, am pierdut pe la administratie vreo 4 ore doar ca sa completez vreo 5 declaratii, am facut vreo 15 drumuri pana la xerox, am facut anticamera in vreo 3 locuri, unde primeam informatii pe jumatate, si m-au apucat toti dracii in momentul in care mi-au zis ca ei isi iau pauza de masa (nu era afisat anuntul). apoi m-a apucat sila, cand vedeam ca matura cu slata lor peste declaratiile mele si apoi ma trimiteau iarasi la copiator (culmea culmilor, in alt corp de cladire, la vreo 500 de m...). in fine, am scapat aproape vie si cu problema aproape rezolvata....deocamdata.

ma duc sa ma afund in niste hartzoage, sunt la birou, ufff...zau ca nu-mi mai trebuie asa concediu!

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian (5w* to go!)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

azi vreau sa fac o ciorba de vacutza! ......si ma gandeam ce sa fac cu carnea fiarta? ca vita e cam tare si atzoasa!!!!
vivela, bine ca ai supravietuit. cred ca romanu e campion la birocratie! sa te fereasca dumnezeu sa ai de-a face cu fonctzionara de la ghiseu....vaz ca s-a ales prafu de concediul tau..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

cred ca niggerul s-a simtit ofensat cand i-a spus de jungla..dar eu stiam ca de acolo provin maimutele si ..tarzan..apoi si noi albii ne tragem din maimute,nuuu?!ce e asa ofensator?!
in fine,bravo luna,asa trebuie sa reactionezi,pai ce mama lor doar traiti intr-o tara civilizata.
cygni,nici eu nu i-am dat vigantol,am avut o tentativa prin aprilie in urma unor discutii dar m-am lasat rapid.
mychy,mama mi-a adus o oala cu presiune fenomenala,faca ciorba de vita in 20 minute si e asa frageda,nu mai stau nene sa fierb cu orele..inaine o fierbeam separat 1 ora cel putin apoi la foc mic cu legumele.

e a treia oara cand editez

Mergi la inceput

nu, oala minune nu!!!! daca ai stii ce frica am de ea!!!!!!!! cred ca pana la urma bag carnea la robot, fac perisoare, le fierb, fac o ciorba si perisoarele le scot si le pregatesc separat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

nu, oala minune nu!!!! daca ai stii ce frica am de ea!!!!!!!! cred ca pana la urma bag carnea la robot, fac perisoare, le fierb, fac o ciorba si perisoarele le scot si le pregatesc separat.

si tie ti-e frica sa nu bubuie?

vorbiti de mancare, eu de dimineata pana acum am mancat numai 2 covrigi amarati, si aia pe la h10...cred ca o sa rup frigiderul in 2 cand ajung acasa .

din discutii "inteligente" mama-fiu.

david m-a surprins ieri nuda, venisem de afara, si cum eram moarta de oboseala m-am aruncat direct in baie sa ma spal, ca parca adunasem 5 kile de praf pe mine. pe david l-am lasat jucandu-se in sufragerie, dar a intrat peste mine in baie. se uita el incruntat la mine si la un moment dat, cu o figura a lehamite:
- "aia" ce e?

si incep eu sa-i explic diferentele intre sexe, oarecum pe intelesul lui...
el:
- ba e mizerie!

sa vedeti si voi cat de mult se pot schimba barbatii intr-o viata...

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian (5w* to go!)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput