Strumfi de iulie-august 2007 (182)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Mychy, te sfatuiesc pe viitor sa cumperi "rasol alb de vita" sa vezi ce carne frageda si nici nu fierbi prea mult la el....acum ai putea sa faci o salata de boeuf, si sa imi trimiti si mie o portie..., Saru-mana....

greierash mamica de Andrei

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Luna, imi pare tare rau; imi imaginez ca trebuie sa ai o stare naspa dar cosoleaza-te macar cu faptul ca nici el nu se simte bine in pielea lui; stii, eu n-am nici o treaba cu rasismul si mi-e egal daca cel de langa mine e alb, negru, galben sau verde dar iti spun din experienta mea ca negrii au o problema. Am avut o colega negresa care facea ea ce facea dar ducea mereu discutia catre rasism, cum ca de aia i-a spus nu stiu cine nu stiu ce, pentru ca e neagra; ca ea cand merge la spital face scandal ca altfel n-o baga nimeni in seama, ca ea se impune in nu stiu ce mod ca altfel ceilalti o calca in picioare din stie ea care motiv, ca in scoala n-a avut notele meritate, ca profesoara, alba fiind, i-a distrus increderea in ea, ca de cate ori gateste nu stiu ce, taica-su ii spune c-a inceput sa manance ca albii, ca bla bla bla. Stii, aparent parea simpatica dar am fost socata sa aud toate astea si sa vad defapt ce simte sau mai bine zis cum se simte ea in pielea ei. Ce sa mai, si noua ne-a facut viata un chin numai ca eu mi-am luat catrafusele si am plecat (evident, cand am vrut eu, nu cand m-a provocat ea) dar macar am inteles din povestea asta ca eu chiar nu sunt vinovata cand altii sunt sensibili la anumite subiecte.Bafta cu procesul, ce pot sa-ti mai spun!!Vivela, interesant dialog!! Hehe, ce putin mai ai pana nasti!Mychiduta, mi-ai facut pofta cu ciorba, ca n-am mai mancat de o vesnicie (asta pentru ca n-am bors); carnea o poti unge cu unt si o lasi nitel sa se mai fragezeasca, apoi o pui la cuptor cu neshte legume. Zic si eu, ca in loc sa merg sa fac de mancare pentru noi, dau sfaturi altoraVioleta, bafta la noul job!Anto, ma bucur ca ne mai scrii.Fetele mele, ca m-ati intrebat, sunt bine; vor avea spectacol la gradinita saptamana viitoare si ieri i-am luat lui Ines costum de baie, ochelari de soare si palarie, ca asa se va costuma; azi vroia sa se imbrace cu el la gradinita ; Sarah face maine fotografiile de graduare, ce sa mai, nu-mi vine sa cred ca termina gradinita. Ines ne innebuneste cu replicile ei; duminica a facut un pipi pe ea in timpul somnului ceea ce nu s-a intamplat niciodata decat am renuntat la pampers dar la trezire i-am spus ca nu e grav, ca se intampla si ca o sa schimbam lenjeria; ea se miorlaia de zor ca l-a udat pe scooby doo (sau cum s-o scrie) cu apa, ca defapt n-a facut pipi pe aia si a luat un paal de la bacataie si l-a valsat in pat; cica sa n-o iubesti.sa aveti o zi buna!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Neata, fetele!

Luna, iti tin pumnii sa rezolvi problema cat se poate de bine pentru tine. Cu stupid Romanian nu-ti face griji, ca la fel ar fi zis orice natie ai fi fost.
Fetele, multumesc mult pentru urarile legate de job.
Ca intrebai, Anto, postul e de director marketing la un fruntas in ale painii si produselor de panificatie. Sper sa mearga bine, mie imi place de nu mai pot!
Carla, am stat si m-am gandit cum naiba merge aia mica asa devreme si dupa aia mi-am dat seama ca aproape se face anul de cand ai nascut!!! Bine, tot e foarte devreme! Laur a mers exact cu o saptamana inainte sa faca un an. De fapt a alergat- si asa o tine si acum. El chiar nu stie sa mearga normal. Super tare, ai fete mari, umblarete si vorbarete.
V-am citit pe toate, dar uit, ce sa fac?
A, cygni, sa treaca proasta dispozitie.
Valen, si pe tine si pe fetitzele scumpicele, imi place cand scrii...

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Vio, Larisa a mers la 10 luni si jumatate, in 15 implineste 11 luni, a trecut mult de cand nu ne-am mai vazut. Laur a mers foarte bine inainte de 1 an, stiu multi baieti care si-au dat drumul mult mai greu. Poate ne vedem, te sun sa ne astepti cu o paine calda .
Cygni, si eu am o dispozitie de-mi vine sa bat pe cineva, din pacate nu s-a oferit nimeni, te pup sa-ti treaca. Eu i-am dat vigantol Sabinei vreo 6 luni dar nu zilnic, ci cand mi-am amintit. Larisei i-am dat vreo 4...
Vivela, tu chiar ai de gand sa nasti la birou sau la vreo coada? Uff, am mai zis ca urasc birocratia? Eu a trebuit azi sa ajung in cealalta parte a orasului sa iau o stampila si tantele de acolo erau in greva . David e deosebit, n-am ce zice, ma da pe spate cu replicile, ca si Laur.
Luna, am ramas siderata ca astfel de lucruri se intampla si intr-o tara care pentru mine reprezinta etalonul civilizatiei. Foarte bine ca nu te lasi, vinovat mi se pare si seful tau care a stat sa caste ochii si nu a intervenit. Te pup si iti tin pumnii.

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Pai bine, mai, Mychy, sa folosesti tu apelativul "javre" pentru a descrie niste superbe exemplare canine, inofensive, blande si inteligente, ntz, ntz, ntz .

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
mychy,vivela..io nu stiu de ce va sperie oala minune,mama o foloseste de ani de zile,daca pui bine capacul nu se intampla nimic..mie mi-a adus una de 2 kg care are alta maniera de a inchide capacul nu ca cea veche care trebuia sa insurubezi..sunt tare multumita,asa mananca si fii-miu vita ca se topeste in gura.

maiiii vorbiti frumos de cainii comunitari,zau asa..si aseara ne plimbam pe faleza si nu am putut trece ca era o haita care avea bine delimitat teritoriul...

anca,si fii-miu merge de la 11 luni...pe mine incepe sa ma sacaie chestia cu vorbitul,parca nu se mai intampla,acu inca pot spune fara probleme ca nu vorbeste caci are apanajul varstei inca 2 ani dar dupa august..hm...poate si-o da drumul la gradi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulaug2007 spune:

capitol nou

Mergi la inceput