Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (43)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

Citat:
citat din mesajul lui plateea

nu-i coreeect!
va intalniti! vreau si eu!
pot sa va trimit o poza, sa o puneti pe banca sa fiu si eu acolo cu vooooi? pooot?

Plateea, fluturas indragostit de viata...

www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo

mai, da si voi pe acolo sunteti destule...suceava, iasi, tg. neamt...va intalniti pe la mijloc, undeva la munte eventual, si ne faceti noua in ciuda, na!

mama lui STEFAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

da, niste analize ma gandeam si eu sa fac (dar cand?!), ca-s cam ametita, seara mai ales. nu iau nici o vitamina, nimic, ma suge asta mic de tot.....nu j-as mira si eu de-o mica anemie, ceva...

mama lui STEFAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

xela Sunteti o famlie foarte frumushik si cocheta. Felicitari pt creshtinare!

myky791 Constipatzia de la lp o poti rezolva schimband lp-ul.

haircut Alena papa Nan HA iar Natalia Nan simplu. Cum au mers pe Nan de la nashtere si nu au "comentat" nu l-am schimbat. De vreo 2-3 saptamani in schimb nu prea mai cresc in greutate si incep sa ma gandesc ca lp o fi de vina. Deshi mai degraba ar fi lm inconsistent pt ca mananc aproape numai prostii (NEALERGENICE ).

alicredo Uau ce de peripetzii...neplacute. Imi pare rau!

danasor E o dulceatza...scufitza verde...

cris.d E superba bb-lina...creshtinata. Ashtept si pozele profi. Si...insanatoshire grabnica!

cristies Da ...e super dieta monti. Eu am ramas gravi cu www.e-sana.ro/index.php?a=209" target="_blank">dieta asta (am si www.curteaveche.ro/DIETA_SOUTH_BEACH_Un_plan_simplu_si_placut_conceput_de_un_medic_pentru_a_reusi_sa_slabiti_rapid_si_sanatos-3-383" target="_blank">carte). Eram in a 2-a luna de dieta, poate de asta am eu 2 fete cucuiete. E mult de gatit, dar retzetele sunt simple si rapide. Mie imi place mai mult decat dieta monti pt ca are meniu fix...la mine diete din astea merg, altfel calc frecvent in strachini.

ruxita Retzeta de clatite e de la mama... eu nu sunt experta si am dat-o intocmai cum am primit-o. Poti sa faci clatitele si mai subtziri.

nikole Macar ne anuntzi dupa? Cu poze musai.

lorex Sa gonitzi repede mucii!

ioana_fota La multe lunitze!
Eu nu le-am facut asigurare bb-linelor, dar banutzii de pe alocatzii ii strang intr-un cont si nu-i dau pe pampersi.

Eu le dau rar la fete ceai (babycalm sau babydrink - asta din urma e preferatul lor ca-i dulce. Stiu ca nu-i bun dar e o solutzie de linishtire la nevoie) sau apa (o singura data). Nu se omoara oricum.

lucia Ce dragutz...

cris.m Sperie raceala aia ca sa n-o dai mai departe. Off...

plateea Da esti haioasa rau . Recuperare placuta... Si eu am restantze la capitolul asta dar timpul CLAR nu sta in loc.

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena

Albume: L0-3; L4; L5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

al3csa este vorba de miltzucker de la humana. e ceva pe baza de lacotza
larisel o sa incerc cu miltzuckerul asta si dak nu merege o sa ii schimb lp.

Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Fetelor s-a incalzit si alnoi dar acum oricat as vrea nu o pot scoate fara ca m-am apucat de treaba si sunt toate in casa cu fundu in sus ea e la ea in camra face nanel si sa termin pana so trezi dar am deschis geamu un pic pe oscilo nu de tot nu cred ca are nimic nu?Voi mai lasati geamu asa in camera la bb?

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

poze
Sa ne descretim fruntile
poze Maria Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

miremia...

larisel, si spor la gasit cea mai buna solutie pentru frumoasele tale gemanute! daca au peste 4 luni jumate, poate si diversificarea ar fi o solutie. habar nu am!

nu dati cu oo, eu abia astept sa ma joc cu cerealele, cu marul, nectarina, outul, carnita, piureurile, toaaate nebuniile! m-am tacanit. sa stie bbTo ce ii pregatesc, imediat "trage aer in plamani!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Saru'mana de complimente!

miremia muschii spatelui si ai gatului nu sunt suficient de bine dezvoltati sa sustina bebelusul si presiunea asupra coloanei e f.mare. Coloana este si ea destul de fragila si apar deformari serioase (care uneori nu se vad decat la pubertate), tasari de vretebre, etc
Cel mai bine e sa nu pui bebelusul deloc in fund si sa se aseze singur in pozitia asta. Si ordinea "realizarilor" e sa se intoarca de pe spate pe burta si invers, sa se tarasca, sa stea in 4 labute si din pozitia asta sa se aseze in fundulet. De pe la 5 luni insa poti sa il pui in carut ridicat la 45 de grade.

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Citat:
citat din mesajul lui plateea

miremia...

larisel, si spor la gasit cea mai buna solutie pentru frumoasele tale gemanute! daca au peste 4 luni jumate, poate si diversificarea ar fi o solutie. habar nu am!

nu dati cu oo, eu abia astept sa ma joc cu cerealele, cu marul, nectarina, outul, carnita, piureurile, toaaate nebuniile! m-am tacanit. sa stie bbTo ce ii pregatesc, imediat "trage aer in plamani!"

bine ai revenit! Dar de ce astepti mami diversificarea? Ca mie imi vine sa cand ma gandesc...Sebi fiind alimentat mixt si deja incetineste ritmul de crestere, pe la 5 luni incepem...supite, piureuri, fructe...banana, kiwi, capsuni, fructe cu puf nu, ca dau alergii, cirese, pere, struguri, pepene, morcov crud nu, ca sunt laxative, morcov fiert, orez nu, ca dau constipatie, orz, ovaz, secara, grau nu, ca au gluten, ardei, conopida, varza, nu, ca dau gaze, spanac, stevie, urzici nu, ca au nitriti si acid oxalic, cartoful are amidon deci nu, citricele sunt acide si dau si alergii, puiul, vaca, curcanul sunt crescute cu hormoni, oul e prea greu, ficatul e toxic, pestele da alergii si are mercur.......pot sa ii dau lm pana la 18 ani?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

Saru'mana de complimente!

miremia muschii spatelui si ai gatului nu sunt suficient de bine dezvoltati sa sustina bebelusul si presiunea asupra coloanei e f.mare. Coloana este si ea destul de fragila si apar deformari serioase (care uneori nu se vad decat la pubertate), tasari de vretebre, etc
Cel mai bine e sa nu pui bebelusul deloc in fund si sa se aseze singur in pozitia asta. Si ordinea "realizarilor" e sa se intoarca de pe spate pe burta si invers, sa se tarasca, sa stea in 4 labute si din pozitia asta sa se aseze in fundulet. De pe la 5 luni insa poti sa il pui in carut ridicat la 45 de grade.

Iti multumesc din suflet pt explicatii!
I-am dat copy/paste lui tati ca m-am saturat sa .

Mirela fericita de Mara Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

oani, daca mai esti pe aici: cum e cu febra mamei care alapteaza? am 39, sunt asa de 2 zile, frison, febra musculara, tot tacamul. stiu ca e ok sa alaptezi, dar scade lactatia? ema cere san non stop- papa 20-30 minute, adoarme 20' pe mine, se trezeste fara motiv si o cauta ca in primele saptamani, dispe cu guritza stanga, dreapta. plange tare, ii dau tzitza si papa iar. nu stiu ce si cat mai e pe acolo.

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze

povestea noastra

Mergi la inceput