Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (43)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Hello fetele!
Plateea sigur ca poti. Intri tu rar dar cand intri binedispui pe toata lumea.

Cris_m bine ai revenit! Felicitari pt curatenie!

Catalutza bv ca ai gasit solutie pt Irina! Ma gandisem si eu la varianta cu mulsul inainte de alaptare dar cum sunt mama incepatoare, n-am indraznit sa-mi dau cu parerea.

Am citit tot dar neuronul....
Acum vin si eu cu o intrebare. Ce se intampla daca pui bebelul in fund? (stiu ca nu e bine dar nu stiu de ce, pls nu dati cu pietre) Normal cam cand putem sa incepem sa-i punem?

Mirela fericita de Mara Ioana

Si eu tot mamica la primul bb sunt dar asta nu inseamna ca nu ne putem da cu parerea :)

Catalutza mami de Irina

poze Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Se pare ca nici Iuria nu a scapat de muci...azi cumparam batista bebelushului ca nu se mai poate.Toti 3 suntem mucoshi...

_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)

Sanatate multa! Iuriei poti sa-i dai oscillococcinum.

Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)

_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

oani multa sanatate pt andre.noi vb romaneste acasa cu cateva adaosuri nemtesti sa ne intre mai bine in cap.radu face germ in particular pt partea de gramatica,vreau sa o invete corect.sotul meu este cetatean germ de ani buni,pe vremea cand nu dadeau nemtii voie sa ai dubla cetatenie,asa ca a ales...
e dulce andu cu pluralurile lui ... voi ce limba vb acasa?recunosc,de la vara vom vb mai mult germ,dar nu vom renunta la rom

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oani_2002 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

oani, daca mai esti pe aici: cum e cu febra mamei care alapteaza? am 39, sunt asa de 2 zile, frison, febra musculara, tot tacamul. stiu ca e ok sa alaptezi, dar scade lactatia? ema cere san non stop- papa 20-30 minute, adoarme 20' pe mine, se trezeste fara motiv si o cauta ca in primele saptamani, dispe cu guritza stanga, dreapta. plange tare, ii dau tzitza si papa iar. nu stiu ce si cat mai e pe acolo.

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze

povestea noastra

CRIS_D, mamica bolnavioara si pe Ema flamanda! Acum numai am ajuns sa citesc, ca am dormit cu copiii. Cand sunt numai cu Lucas nu ajung niciodata sa dorm, ca doarme mult, dar cu multe pauze. In pat cu mine si cu Andu a dormit 2 ore
Dupa cum ai zis si tu, e INDICAT sa continui sa alaptezi. Deja a fost in contact cu virusul si asa ii dai Emei anticorpi. Productia de lapte poate sa scada doar daca te deshidratezi de la febra, deci bea mai multe lichide decat de obicei. Sa fie ema intr/un puseu de crestere?
Sanatate multa si cat mai rapida

Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006)

Mergi la inceput

Onitza, de cand ma tin sa te intreb: ouale de prepelitza le iei din magazin sau ai o alta sursa?

Ayanna sau Plateea
: cana aia cu apa si taratze pe care o beau dimin pe stom gol trb strecurata???

Haircut, Larisel, Danasor, merci mult!!!

Tare-i frumushik si Ema...are nishte ochi!!

Plateea, wlc back!

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

fetili stiti pe cineva care face masaj la domiciliu...si evident sa fie rezonabil pretzul?...nu mai pot de spate

si eu, si euuuu....

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

Sebi fiind alimentat mixt si deja incetineste ritmul de crestere, pe la 5 luni incepem...supite, piureuri, fructe...banana, kiwi, capsuni, fructe cu puf nu, ca dau alergii, cirese, pere, struguri, pepene, morcov crud nu, ca sunt laxative, morcov fiert, orez nu, ca dau constipatie, orz, ovaz, secara, grau nu, ca au gluten, ardei, conopida, varza, nu, ca dau gaze, spanac, stevie, urzici nu, ca au nitriti si acid oxalic, cartoful are amidon deci nu, citricele sunt acide si dau si alergii, puiul, vaca, curcanul sunt crescute cu hormoni, oul e prea greu, ficatul e toxic, pestele da alergii si are mercur.......pot sa ii dau lm pana la 18 ani?

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

wow??? cat de documentata esti!!!!!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Citat:
citat din mesajul lui myky791

ioana fota la multe lunite lui maria alexandra si celorlalti pufuleti sarbatoriti azi!
am vazut poze faine de danaosr( ce ochi frumosi are moata alabastri...), cris d, mariucasara.
tomaca multumesc de raspuns pot sa ii pun in biberonul de lapte chiar dak eu ii dau milumil de la milupa? nu are nimic? nu? o sa aiu aiz de la farmacie
in alta ordine de idei am fost dimineata cu cel mare la doct iar?!!!!!!!!! ca de nu ma racise de la paste!!!!!!!!! iar antibiotic..... iam facut ficatul varza. duminica pleaca cu taicasu la salina, ne costa ceva bani dar stau o spat acolo sper sa ii vindecam bronsita asta asmatiforma ca ma terminat racesce des, are si rinita alergica acu puf, praf....sper ca al doliea pui sa aiba mai multa imunitate si sa nu mai fie asa bolnavicios.
aseara piciul meu sa trezit la 2 ore sa mance, de la 4 a inceput maraila scremeal pentru niste partzuri.... cand nu o sa se mai screama in halul asta sa doarma si el....
stau cu teama ca a stranutat de cateva ori bebe si sa nu ia raceala de la cel mare...
deci un inceput de saptamana superrrrrrrrrrrrr

Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)

nu cred ca ar fi vreo problema chiar daca ii dai milumil. pe prospect nu scrie ca ar trebui administrat doar in LP humana, iar mie mi-au spus 2 doctorite, iar una nu stia ce LP ii dau. De fapt poate fi folosit de oricine are probleme cu constipatia. De cand i-am dat si s-a reglat, nu se mai screme in somn si doarme de la pe 22 spre 6 dimineata.

Acum ca avem 3 luni, mergem sa cumparam "cadou" vaccinul Rotarix pt rotavirus. Careva dintre voi l-a mai administrat dupa discutia aparuta recent? ce v-au mai spus pediatrii vostri?

mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Mie mi-a scapat .. ce ii pui in lapte?

de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Poze
Povestea nasterii

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

Milchzucker de la Humana. este lactoza pura
Produs natural pur din lapte, pentru sugari, copii, gravide si adulti.
Este un stimulent digestiv natural fara efecte de dependenta.
Este un supliment nutritiv specific intestinal ce poate fi adaugat in toate felurile de mancare si in toate bauturile, fiind mai putin dulce decat zaharul obisnuit.
Produsul stimuleaza intestinul intr-un mod protector, in scopul formarii scaunului.
In mod suplimentar poate conduce la dezvoltarea unei flore intestinale sanatoase precum si la amplificarea procesului de producere a vitaminelor naturale.El favorizeaza la nivelul intestinului absorbtia calciului vital pentru procesul de formare osoasa, acesta prezentand o importanta deosebita in perioada de crestere.
Contine lactoza, un laxativ usor, fiziologic.
Favorizeaza absorbtia calciului.
Nu contine gluten, putand fi utilizata din acest motiv si in caz de sensibilitate fata de gluten si sprue tropical.
Continut net 500 g.
Greutate cu ambalaj: 0,650 kg.
Lactoza Humana nu trebuie utilizata in cazul intolerantei fata de laptele de vaca.
Persoanele bolnave de diabet trebuie sa tina cont de Humana Lactoza in efectuarea calculelor specifice.

mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oani_2002

am retinut totusi mai mult decat m-am asteptat. Sa-mi traiasca renasterea neuronilor, ca la duc lipsa! :)

Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006)

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui plateea

nu dati cu oo, eu abia astept sa ma joc cu cerealele, cu marul, nectarina, outul, carnita, piureurile, toaaate nebuniile! m-am tacanit. sa stie bbTo ce ii pregatesc, imediat "trage aer in plamani!"

Plateea, fluturas indragostit de viata...

www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo

tu abia astepti...pe mine ma ia cu frig radu a fost tare carcotas la mancare......daca la fel va fi si alex,am pus-o!

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

Mergi la inceput