Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (43)
Raspunsuri - Pagina 13
tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui myky791 ioana fota la multe lunite lui maria alexandra si celorlalti pufuleti sarbatoriti azi! am vazut poze faine de danaosr( ce ochi frumosi are moata alabastri...), cris d, mariucasara. tomaca multumesc de raspuns pot sa ii pun in biberonul de lapte chiar dak eu ii dau milumil de la milupa? nu are nimic? nu? o sa aiu aiz de la farmacie in alta ordine de idei am fost dimineata cu cel mare la doct iar?!!!!!!!!! ca de nu ma racise de la paste!!!!!!!!! iar antibiotic..... iam facut ficatul varza. duminica pleaca cu taicasu la salina, ne costa ceva bani dar stau o spat acolo sper sa ii vindecam bronsita asta asmatiforma ca ma terminat racesce des, are si rinita alergica acu puf, praf....sper ca al doliea pui sa aiba mai multa imunitate si sa nu mai fie asa bolnavicios. aseara piciul meu sa trezit la 2 ore sa mance, de la 4 a inceput maraila scremeal pentru niste partzuri.... cand nu o sa se mai screama in halul asta sa doarma si el.... stau cu teama ca a stranutat de cateva ori bebe si sa nu ia raceala de la cel mare... deci un inceput de saptamana superrrrrrrrrrrrr Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010) |
nu cred ca ar fi vreo problema chiar daca ii dai milumil. pe prospect nu scrie ca ar trebui administrat doar in LP humana, iar mie mi-au spus 2 doctorite, iar una nu stia ce LP ii dau. De fapt poate fi folosit de oricine are probleme cu constipatia. De cand i-am dat si s-a reglat, nu se mai screme in somn si doarme de la pe 22 spre 6 dimineata.
Acum ca avem 3 luni, mergem sa cumparam "cadou" vaccinul Rotarix pt rotavirus. Careva dintre voi l-a mai administrat dupa discutia aparuta recent? ce v-au mai spus pediatrii vostri?
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
onitza spune:
Alooooooooo, terminati cu clatitele alea, ca salivez de numai pot!
Fetelor, eu nu-mi amintesc vreo primavara mai "nervoasa" ca asta...ma dispera vantul!!!!!!!!!
lucia2000 spune:
Ziua buna, fetele.
Noi ne-am trezit pe la 10:4 si de atunci ne jucam.
Am pus noi poze pe blogul nostru. Aici.
Promitem sa le punem asta seara si pe cele de la aniversarea de 3 luni.
al3csa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tomaca
nu cred ca ar fi vreo problema chiar daca ii dai milumil. pe prospect nu scrie ca ar trebui administrat doar in LP humana, iar mie mi-au spus 2 doctorite, iar una nu stia ce LP ii dau. De fapt poate fi folosit de oricine are probleme cu constipatia. De cand i-am dat si s-a reglat, nu se mai screme in somn si doarme de la pe 22 spre 6 dimineata. Acum ca avem 3 luni, mergem sa cumparam "cadou" vaccinul Rotarix pt rotavirus. Careva dintre voi l-a mai administrat dupa discutia aparuta recent? ce v-au mai spus pediatrii vostri? mami tomaca si bebe Tudor Ioan |
Mie mi-a scapat .. ce ii pui in lapte?
de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Poze
Povestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis
cris_mario spune:
buna fetele
noi am fost racite
am avut un week super plin cu ambii baieti la mine,cu multe cumparaturi/cadouri(baiatul cel mare fiind si George) etc....am stat numai plecati de aks si nu am avut net ca imi faceam eu timp sa intru mkr sa salut
multam miremia de mesaj/sms
am de recuperat 5 capitole ... ati fost tare harnicute ,oricum de maine ma pun pe recuperat,akm sunt foarte obosita,ptr ca am facut curatenie generala,la mine era haos
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
plateea spune:
neata fetele!
fluturim, fluturim, sau what my chickens???
am de recuperat din evul mediu, dar... asta e! macar traiesc, nu?
err...
mi-a fost dor de voi! sper sa ma mai tineti minte, si sa nu va intrebati who the f... is plateea??
Plateea, fluturas indragostit de viata...
www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo
danasor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui plateea neata fetele! fluturim, fluturim, sau what my chickens??? am de recuperat din evul mediu, dar... asta e! macar traiesc, nu? err... mi-a fost dor de voi! sper sa ma mai tineti minte, si sa nu va intrebati who the f... is plateea?? Plateea, fluturas indragostit de viata... www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo povestea unei pastai...numita bbTo |
cand am citit aveam mancare in gura, era sa ma inec de ras
plateea spune:
danasor... papa, mami incet, sa nu te am pe constiinta
aaa... nush daca si in ce fel reusesc sa recuperez... da voiam sa va zic ceva de vreo saptamana
fluturelele care alapteaza... faceti voi binisor si analizati-va nitel! sa nu va treziti cu niscaiva anemii sau deficiente. io cu o sapt inainte sa nasc aveam sideremia (fier) 142. (valorile normale la laboratorul respectiv sunt 48-132). acum, zilele astea, am doar 68! radeam de pastaie ca daca pun un magnet deasupra lui, il ridic de jos, la cat fier suge...
ca sa nu mai spun de hematii, calciu, si alte treburi di astea...
nu va suparati pe mine, dar e mai bine de verificat. mie mi-au cam picat plombele sa vad ca de undeva peste limita superioara am cazut... bine de tot cu fierul, chiar daca iau zilnic elevit, nu m-am oprit din sapt 14 de sarcina...
no... ni mai videm noi, daca reusesc sa pacalesc time-machine-ul, sa stea locului si pe DL. PASTAIE, sa ma lase la recuperat!
ceao, belle-lor!
plateea spune:
nu-i coreeect!
va intalniti! vreau si eu!
pot sa va trimit o poza, sa o puneti pe banca sa fiu si eu acolo cu vooooi? pooot?
miremia spune:
Hello fetele!
Plateea sigur ca poti. Intri tu rar dar cand intri binedispui pe toata lumea.
Cris_m bine ai revenit! Felicitari pt curatenie!
Catalutza bv ca ai gasit solutie pt Irina! Ma gandisem si eu la varianta cu mulsul inainte de alaptare dar cum sunt mama incepatoare, n-am indraznit sa-mi dau cu parerea.
Am citit tot dar neuronul....
Acum vin si eu cu o intrebare. Ce se intampla daca pui bebelul in fund? (stiu ca nu e bine dar nu stiu de ce, pls nu dati cu pietre) Normal cam cand putem sa incepem sa-i punem?
Mirela fericita de Mara Ioana