Primul an de scoala 2009-2010 (8)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

am platit si noi caietele de vacanta, desi cred ca sunt cele care le-am comandat eu de pe net, dar nu-i bai ca vom avea dubluri.
Aproape a termina caietul special la abecedar, iar la matematica sunt la formele geometrice.
Autodictare au dat de mai multe ori si s-a descurcat.
Sorana-Andrei scrie frumos, adik de nerecunoscut la dictare/autodictare.In rest, continua scrisul de doctor

La sfarsit de an, vor face o excursie de 2 zile si apoi serbarea.
Ma apuca nostalgia ca imediat e absolvent de clasa I.

C+C=Andrei

Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Aseara m-am uitat si eu unde au ajuns la mate. Mai e o singura apgina si pe urma e Recapitularea. Asta pe caietul special. Au cam terminat tot, si la romana, nu stiu de ce i-a galopat asa.
In schimb am inteles ca ii lasa mai mult sa se joace in pauze (unde inainte nu ii lasa deloc), si in ora de la 12-13 iarasi ii alsa in curte sa zburde. Deci probabil si temele s-au redus cu mult.
De aia le si miroase manjilor a vacanta

O zi frumoasa va doresc (aici e chiar frumos la noi, sper sa nu mai ploua, sa putem merge in parc)

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Stefan mai are pana la vacanta, abia pe 2.07 vine si la ei marea relaxare! Inca nu stim cum va fi in vacanta. Ce au de lucru, cat... Mai au si ei cateva litere si termina alfabetul. Insa sunt exerciti pe caietele speciale (aici au foarte multe, cel putin la clasa lor) pe care nu au apucat sa le faca. Sper sa le dea caietele in vacanta si sa le faca Stefan.

Ieri ne-am vaccinat antimeningoencefalita, tot familionul, mai putin piciul care are infectie in gat, ia antibiotic... Imediat dupe ce se termina scoala plecam in vacanta, la mare, sper sa reusim sa ne organizam bine (vom pleca pe 2 seara, mergem 98% numai pe autostrada...) si sa rezistam. Voi ce planuri aveti pentru vacanta MARE?

---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happiness spune:

Noi suntem tot la ghe,adica nu am trecut la ghi,dar lucreaza exercitii diverse de tot tipul,pe fise.Mai avem ghi,K,w,q,y si se termina abecedarul.La mate tot la masuratori,au masurat cu palma deschisa,cu pasul...In proiect lucram cel mai mult,pe think,si ne ia mult timp atat raspunsurile la intrebari,cat si desenele cerute in paint,dar ii place si lucreaza cu drag.Incredibil ce face ea la 8 ani,eu la varsta ei ma jucam in fata blocului si atat...Cu teme,proiect,un pic de suplimentar cand si cand,dans,ii mai ramane putin de stat cu ochii in televizor,dar nu renuntam la plimbari si la dans,ceea ce inseamna ca trebuie sa ne organizam foarte bine.
A!Am uitat!Hristos s-a inaltat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Eu ma bucur ca pitica mea are timp de joaca. Cu tot cu teme si cu activitati suplimentare ea sta in parc cu prietenii 1,5 ore la pranz si inca intre 2 si 4 ore dupa-amiaza.
Macar pana in clasa a IV-a sa se joace pe afara. Adica asa sper . De fapt prefer asa decat la tv. Pe timp de primavara-vara-toamna tv-ul e la minim, adica cel mult o ora pezi. Iarna n-am ce-i face. Tv-ul si calculatorul sunt de baza, ca nu poate sta 5 ore afara.

In vacanta avem planificata o saptamana in Grecia si probabil inca o saptamana in Bistrita-Nasaud (acolo avem rude).

Pana la vacanta avem o excursie cu scoala pe 21 mai si pana atunci azi au test la mate. Testul la romana inca nu s-a intors corectat desi l-au dat marti, probabil din cauza faptului ca ieri au avut inspectie.

In principiu ne apropiem de final. Mai au de dat doar 1 test la mate si 1 la romana, asta dupa ce vor termina toata materia. Am vazut in carnet ca are deja note (1 sau 2) la sport, cun mediului, muzica, desen, ab practice. La mate au 3 note iar la rom 4 note.

Sorana si Monica (7 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

lui Andrei nu i s-au mai trecut de mult note in carnet... ma gandeam ca are legatura cu protestul dascalilor, dar uite ca Monicai i s-au trecut.

Mai sunt pitici de cl I care merg in excursie de 2 zile?

C+C=Andrei

Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Noua ni se trec de doua ori pe semestru.Invatatoarea ia carnetele vineri si le da luni inapoi.
Autodictare din "Vara"lui Sorescu.Ieri a facut si k,iar la mate sunt chiar pe final.Probabil greva,daca va fi,ii va prinde in recapitulari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Citat:
citat din mesajul lui loryi1974

Noua ni se trec de doua ori pe semestru.Invatatoarea ia carnetele vineri si le da luni inapoi.

La fel si la noi. Identic. Le da inapoi luni, vine cu el acasa, trebuie sa semnez de luat la cunostinta la fiecare nota. Dupa care carnetul de note merge inapoi la doamna si este pastrat la dansa.

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Matei a ajuns la ghi/Ghi si la mate au terminat masuratorile si ceasul. Acum fac recapitulare- tema pe maine a fost un test din caietul special, ceva cu diferente, sume de predecesor cu succesor...ca biata buni n-a stiut sa-l ajute la 2 probleme.
Excursie nu are de loc. Au serbare, am dat bani pt niste caiete si carti...si cam atat. In schimb ne-am aranjat de o plimbare la Cluj la sfarsitul lunii pentru ca s-a calificat iar la Campionatul national de karate, la toate 3 probele la care a participat (la doua din ele intrand in concurs cu copii mai mari cu 4-5 ani si evident cu experienta mai mare). Acum intram iar in perioada de antrenamente zilnice. Nu stiu cum reuseste copilul asta, ca eu numai cand povestesc cate face - obosesc. (Probabil ca am imbatranit)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Anya, felicitari pentru rezultatele de la concursuri! si Stefan a inceput un curs de karate de cam 3 saptamani..

---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau.

Mergi la inceput