Primul an de scoala 2009-2010 (8)
Raspunsuri - Pagina 10
happiness spune:
Anya,felicitari si bafta la campionate!
La noi,"Ghi"la romana si exprimarea orei la mate,mai avem la romana doar k,q,si w.Cred ca ultimele 2-3 saptamani vor avea doar recapitulari si evaluari,ca materia e gata.Si la cunoasterea mediului au terminat de o saptamana manualul.Fiica-mea are carnetul la doamna de o saptamana,poate il primim azi inapoi,sa vedem ce mai apare.Avea doar 3 note in el trecute.Oricum ea merge mai bine acum la final decat la inceput,mai ales la capitolul citit sunt incantata ca a terminat ieri inca o carte si mi-a zis "Chiar imi place,mami,sa citesc!".De la acel +FB luat la scoala la citire si pana la incurajarea mea zilnica de a citi,lauda ca citeste mai bine decat ieri,vad ca toate au efect.Citeste chiar si mai tarzior(ieri a terminat cartea la 10),si nu mai oboseste asa de repede.Regula cu cel putin 1 pagina pe zi este extrem de utila,am de gand sa ma tin de ea si in vacanta,cand scapa de scris si deci va fi mult mai relaxata la citit.Ieri seara am invatat impreuna o poezie la religie,pe care a si copiat-o,nu atat ca trebuia invatata,cat ca nu si-a prea exersat memoria de multisor.Ieri au primit fete vesele si triste pe cele trei ore ,ea este intre cei 7-8 copii care au luat doar fete vesele,ca ceilalti saracutii au incasat fata trista la scris urat la romana.Nici a mea nu a scris super frumos,dar oricum frumusel,ingrijit si fara greseli.
Va doresc o zi buna si un sfarsit de saptamana minunat!
Iasmin08 spune:
Anya, felicitari pentru micul karatist (sau karateka, cum se spune corect de fapt?)
Happiness
, stii ca ma plangeam eu la tine ca scrie fii-mio urat? Ei uite, ultimele zile m-a dat pe spate. Nu-mi venea sa cred cat de frumos poate de fapt sa scrie!!!! I-am schimbat si stiloul, vad ca a avut mare succes. A, si-mi zice "Pai,mami, daca am vazut ca si tu si doamna ma laudati si ma iubiti cand scriu frumos, am hotarat sa scriu frumos"
Ce-nseamna sa fie motivati
Am inteles ca acum au terminat materia, fac recapitulare si in rest se joaca. Ceea ce e super pentru ei
De citit inca nu vrea sa citeasca, mai ia el cartea si o deschide si pe urma dupa ce citeste o propozitie se duce sa se joace
Sa vedem ce va fi in vacanta. Inca nu am primim caiete pentru vacanta, dar o sa merg la scoala sa vad ce si cum.
O zi senina va doresc si ...week-end placut

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori
happiness spune:
Iasmin,ma bucur foarte mult,sa o tina tot asa cu scrisul!
La noi doamna a inceput sa insiste pe scrisul fara greseli,caligrafic,azi au scris pe dictando si le-a schimbat foile pana au scris toti perfect.Noi azi incepem "Robin Hood",asa ca...plec la lectura!
Iasmin08 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui happiness O saptamana minunata tuturor! ![]() |
O saptamana minunata si tie si printesei tale mici.

Ei fetelor, ne apropiem cu pasi vertiginosi de sfarsitul anului. Ce faceti, pregatiti coronitele la grozavii nostri scolarei?
(Apropos, al meu si acum are probleme cu trezitul dimineata
)Iasmin, mama de strengar de 8 anisori
anya spune:
Oficial nu e voie cu coronite. Daca faceti serbarea in clasa sau in particular, la vre-un club se poate si cu coronite. Se pare ca n-au voie sa mai faca premiere cu locul 1, 2...mentiuni ca pe vremea noastra.
Nu stiu cum e la voi, dar eu astept vacanta cu nerabdare. Cred ca sunt mai obosita decat copilul....
happiness spune:
Au trecut la k,dar au lucrat vreo 3 fise la romana azi,plus o dictare si cateva propozitii pe caiet.In caietele speciale au avut de terminat totul,pe azi,ca sa nu le mai care dupa ei zi de zi.A scris urat azi si cu cateva greselute,din cauza grabei cred eu.La mate au lucrat singuri in culegere si maine au test din masurarea capacitatii/timp.Nu stiu exact ce sa repet cu ea,vom lucra ce e in manual si ce a mai ramas nefacut in culegere.Speram sa fie ok.Tinet-ne pumnii!
Nicoleta spune:
Salut.
Ne apropiem si noi de finish. Mai are 4 litere si termina alfabetul. Nu spune nimic de vacanta inca, dar noi am avut un weekend lung, 4 zile, urmatorul tot asa, apoi prin iuni inca unul... nu e de mirare ca termina pe 2.07 scoala! Si tot pe 2 plecam in Croatia la mare, sa calatorim noaptea (din cauze de pici :) ). Speram sa prindem vreme buna!
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

alba_ca_zapada spune:
Pentru fetele interesate...
S-au afisat rezultatele la Cangurasul matematician
http://www.cangurul.ro/Cangurul%20matematic/rezultate_mate1-2_23-04-2010.php
Noi am luat calificativ excelent!
Cand i-am spus fi-mii, era mititica atat de emotionata, incat mi-a spus sa pun mana sa verific ce tare ii bate inimioara. "Mami parca imi sare inima din piept de tare ce bate!".
In afara de faptul ca si eu sunt foarte emotionata sa vad rezultatele ei, ma felicit pentru ca am avut ideea sa o las sa participe. Se obisnuieste cu emotiile si o motiveaza foarte tare.
Vineri este Cangurasul la limba romana.
Il asteptam cu nerabdare.
happiness spune:
Bravo,Alba ca zapada!Si bafta si la concursul de romana!Si noi vom participa la Piticot,un concurs de matematica,pe 28 mai.Sunt tare curioasa cat de atenta va fi.