Primul an de scoala 2009-2010 (8)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Din pacate,rezultatele sunt pe acelasi principiu ca si FB-urile.Probabil de aceea nici nu a fost acest concurs la clasele mici mici pana in urma cu 3 ani.
Urmeaza Cangurasul la romana ,sper ca fiica-mea sa fie motivata macar de faptul ca punctajul se afiseaza la scoala.
Eu cred ca la clasa intai nu ar trebui sa existe calificative si note.Ar fi mai cinstit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Sofia merge azi la scoala, prima zi dupa 10 zile cu amigdalita pultacee

Suntem in pliop cu lectii si tot, pe 1 iunie are examen la pian si acolo n-0a facut nimic....avem o singura lauda in catastif, a iesit la tipar cartea unde i s-a publicat poezia despre copac.
A luat premiul 3 :)
dar poeziile de premiul 1, cam penibile, nu erau poezii, ci versificatii :), chiar m-am mirat ca Dan Mircea Cipariu, care chipurile destept, nu si-a dat seama.....
Fata era f mirata, zice, mama, da de ce nu-mi plac mie poeziile astea? si a fost cam greu sa-i explic diferenta intre poezie si versificatie
In general, la toate clasele, premiul 1 erau mult mai proaste decat celelalte, am vazut niste poezii superbe in volum, avem copii tare talentati in tara asta.

In orice caz, e o reusita.
Au fost 800 de poezii trimise si din ele s-au selectat in juir de 100. (clasele 1-8)

http://www.ajutor-real.ro/poezie.php

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Draga de Sofia, bine ca e bine. Ea stia sa scrie/citeasca asa ca nu cred ca va avea probleme cu revenirea la scoala. Concentrati-va pe pian si va tinem pumnii. Felicitari pentru mica poeta. Mama ei cum se mai simte?
Daca ati dat link-ul m-am uitat si eu (mama denaturata ce sunt, nici nu ma gandeam sa caut) si a luat si Matei excelent. Acum imi pare rau ca nu l-am inscris si la romana, dar am zis ca 4 concursuri la scoala ajung.
Noi cu scoala am pus motoarele la turatie medie si ne concentram pe karate. Are zilnic antrenamente, inclusiv sambata si ma uit la el, seara cand se debraca si ii vad muschiuletii conturati pe sub piele...s-a facut barbatel bebelusul meu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Sabina, multa sanatate micutei.

Anya si bebelu meu tot mai barbat arata, pe zi ce trece. Chiar asa ii si spune ta'su ''barbatushu lu' tata".
In rest noi suntem deja setati pe modulul ''vacanta''.

O zi frumoasa va doresc

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happiness spune:

Sabina,multa sanatate fetitei!
Noi am trecut oficial la K,la mate au dat test ,dar nu din ce credeam eu-masurarea capacitatii si a timpului,ci din exercitii si probleme 0-100,asa incat...nu am repetat nimic,nu stiu ce a facut.La romana au trecut pe dictando azi,scrie frumusel dar face literele cam micute cred eu.
O zi buna maine si bafta la scoala boboceilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Si noi suntem tot la litera k. Se pare ca au stagnat o buna bucata de timp, facand doar exercitii gramaticale.
Urmeaza sa merg la scoala si sa vad de caietele pentru vacanta, deocamdata nu s-a auzit nimic la noi.
Abia astept sa-l mai las un pic acasa, aici e tare urat, e frig si ploua, nu prea poate iesi din casa si e cam terminat din pricina asta. Speram ca totusi vom termina cartea de citit si sa trecem la ceva gen "Furnica si porumbita" ca sa aiba senzatia finalitatii. (Adica: am citit x povesti azi)
Cand e vorba de carti din care citeste cu nr de pagini, nu are satisfactia imediata ca a facut ceva. Si nici rabdare. Sa incercam cu altfel de carti.
O zi frumoasa si fara ploaie va doresc.

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba_ca_zapada spune:

Noi am terminat materia de saptamana trecuta.

Am finalizat si carti si culegeri, asa incat ne-am pregatit de greva...

Mai mult, luni am avut teste atat la romana cat si la mate si acum suntem numai la recapitulari.

Cred ca s-au grabit sa termine materia ca sa nu ramana cu ea nefinalizata.

Datorita faptului ca s-au grabit la grupurile de litere mai avem inca mici greseli la "ghe" pe care il scriem "ge".

La y, w si q ne-am cam chinuit cu Disney, Popey si altele de acelasi gen. Si la astea trebuie sa mai lucram suplimentar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

si Andrei a terminat abecedarul, iar la mate inca fac masuratori.
Eu ma repet, dar nu am auzit nimic de greva....ei merg in excursie, fac serbare.Si nu au galopat prin materie, deloc.

C+C=Andrei

Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Eu il mai incurajez pe Stefan sa citeasca si in romana (in germana nu prea ma bag...). Si asa le germanizeaza pe asta romanestile... este asa amuzant sa-l aud! In vacanta vom lucra si in romana mai serios. Sper sa imi reuseasca planul...

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happiness spune:

La noi in loc sa fie mai simplu e mai greu..La mate au facut niste probleme grele cu flori galbeme,mov,albe,cu 4-5 operatii pana afla florile de fiecare culoare...Fff grele,dar se pare ca le-a prins totusi...La romana au trecut la ultima pagina de predare,cu q,w,y.Ma bucur ca pricepe repede la mate,unde e mai greu pentru mine sa o ajut,si ma bucura faptul ca desi e obosita reuseste sa scrie corect.La romana a luat FB la 3 fise date in aceeasi zi,si ce e mai important vrea sa lucreze in plus 1-2 probleme ca sa fie si mai sigura pe ea.Totusi,desi e ok,asteptam vacanta cu nerabdare.Abia astept sa o las complet libera ,sa doarma cat vrea si sa nu faca decat ce ii doreste sufletelul.

Mergi la inceput