Primul an de scoala 2009-2010 (8)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Inca nu s-a auzit nimic de greva. Deocamdata sunt la k iar la mate la masurarea volumului. Maine scoala apoi vineri excursie, luni liber ... Saptamana viitoare li se dau roluri pentru serbare. Presupun ca dupa 1 iunie va fi mai usor, deja cantitatea de teme a scazut (nici inainte nu erau prea multe, acum tind spre zero).
Fi-mea abia asteapta vacanta si recunosc ca si eu o astept ....

Sorana si Monica (7 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Noi am intrat in perioada de testari.
Ieri a venit bosumflat de la scoala, ca la testul de matematica a avut 3 ''greseli''. Mai exact una din probleme le cerea sa calculeze nu stiu ce pomi, el matematic a calculat bine, dar a scris ceva de genul 24 mere in loc de 24 pomi.
Din cauza asta a fost notat FB, dar durerea mare ptr el a fost ca nu a luat ca alti copilasi FB cu felicitari!!!. Mey si ce mai plangea.
Si astazi a avut inca un test, a plecat asa de amarat si stresat la scoala. Eu i-am spus ca am un secret ca sa il ajute sa se concentreze si sa ia FB cu felicitari: trebuie sa rontaie o bucatica de ciocolatica. Asta i-a mai dat ceva nadejde, a plecat el om mic si amarat si necajit tot rontaind bucatica aceea de ciocolata.
Acum am inima cat un purice, abia astept sa il vad acasa.

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba_ca_zapada spune:

Am si eu o rugaminte

Am incercat sa caut niste informatii in capitolele anterioare ale topicului si dupa ce m-am ratacit prin vreo 15 pagini de subiecte m-am lasat pagubasa.

Im concluzie, va rog sa postati in prima pagina a capitolului link-uri catre capitolele anterioare. Am vazut ca fetele de la clasa a II-a s-au organizat frumos ... sa invatam si noi de la ele ca maine-poimane suntem absolventi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Buna dimineata,

Matei a terminat ieri alfabetul, la mate fac recapitulari de vre-o saptamana asa ca putem spune ca a terminat materia de clasa 1. Acum pregatesc serbarea -poezii, roluri...
La scoala de engleza pregatesc si acolo serbarea de sfarsit de an.
La karate muncesc zilnic cate 1.5 ore la antrenament. Va avea antrenament si sambata si luni, luni are si engleza...asa ca nu prea e vacanta de Rusalii pt el. Saptamana viitoare, vineri dis de dimineata plecam la Cluj. Sper sa fie greva luni 31 sa chiulim in liniste de la scoala, ca va fi frant dupa drumul inapoi, duminica noaptea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

buna.
n-am mai scris de mult p-aici.
stef a terminat si el alfabetul si la mate sunt in recapitulari.banuiesc ca urmeaza testele.acum se pregatesc de serbare, el va fi litera H.
si noi asteptam prima vacanta mare.
pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Am fost in excursie vineri (si eu cu ei!). Obositor si cam aiurea pentru mine, copiii s-au distrat. Am tras concluzia ca trebuie minim 2 parintii in excursie, pare imposibil sa se descurce invatatoarea singura cu ei.
Fi-mea e litera E (elefant) la serbare. Sper ca ultimele 3 saptamani sa fie mai relaxate, copiii sunt deja obositi.

Sorana si Monica (7 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happiness spune:

Desi a plouat aproape tot timpul,noi ne-am bucurat de aceasta minivacanta si o asteptam cu nerabdare pe cea mare,cea adevarata.A avut si teme,un text de copiat in caiet,la litera K,si o fisa cu exercitii recapitulative,ce includea singular/plural,transformarea unui verb in substantiv,substantiv la masculin/feminin,cuvinte cu im/in,cuvinte cu 2 de e,2 de n,2 de i,2 de o...Destul de grele pentru bobocei,dar vad ca le prinde totusi.La mate o fisa cu probleme grele,de clasa a II a zic eu,cu 3 etape de rezolvare/3 ecuatii.Incepe sa le prinda si pe astea,desi e mai sigura pe ea cu mine langa ea.
Incepem o noua saptamana...Vineri avem concursul Piticot la mate,am scos niste subiecte gen Smart,nu stiu ce le poate da...Sa avem cu totii o saptamana fara ploaie si cu note de FB!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Matei e litera M. Si mai are inca vre-o 3 poezele-roluri +cantece...
Noi n-am mai facut lectii in weekend-ul asta. Nici macar tema la mate pe maine. Nu ne-am relaxat de tot: sambata a avut antrenament, ieri a avut si ora de engleza si antrenament. La mine deja se simte miros de vacanta. Saptamana asta mai avem de tras. Joi are testare la engleza si vineri dis de dimineata plecam la Cluj. Sambata are concursul (sper sa nu-l intinda si duminica pt kata) si dupa care cam gata. Luni are petrecerea/serbarea la scoala de engleza, luni are petrecere surpriza la mine la servici, peste inca o saptamana luni serbarea fratiorului mai mic - la gradi, marti serbarea colegilor din fosta grupa de la gradi, joi serbarea lor...si iupiiii VACANTA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anka74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anya

.. Joi are testare la engleza si vineri dis de dimineata plecam la Cluj. Sambata are concursul (sper sa nu-l intinda si duminica pt kata) si dupa care cam gata. Luni are petrecerea/serbarea la scoala de engleza, luni are petrecere surpriza la mine la servici, peste inca o saptamana luni serbarea fratiorului mai mic - la gradi, marti serbarea colegilor din fosta grupa de la gradi, joi serbarea lor...si iupiiii VACANTA!!!

Anya

yupiii..Dar incarcata agenda aveti! Sunt sigura ca toate vor iesi asa cum va doriti!Vacanta placuta de pe acum, ca meritata, sigur este!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happiness spune:

Azi au terminat literele alfabetului,au scris w,q si y si cuvinte cu aceste litere si au invatat sa scrie o scrisoare-ca asa aveau in textul din abecedar.La mate au facut iar probleme grele si fiica-mea a luat FB dupa ce a rezolvat singura-singurica ultima problema.Ca sa va dati seama cam ce fel de problema,va redau textul ei,ca sunt curioasa cine mai face asa ceva."Ana are 57 de baloane albe,galbene si roz.Cate baloane are de fiecare fel,daca albe si galbene sunt in total 34,iar galbene si roz sunt 16."La inceput am fost foarte revoltata,mi s-au parut tare grele,acum,dupa ce am vazut ca le-a prins si chiar le face singurica,ma gandesc ca avem copii tare destepti.Care fac lucruri incredibile.Si nu doar la scoala.

Mergi la inceput