Primul an de scoala 2009-2010 (8)
Raspunsuri - Pagina 6
anya spune:
Sunt obositi.
Matei, fericit nevoie mare ca a luat diploma de oustanding la engleza, a uitat sa scrie o parte a temei pt lectia urmatoare. La scoala, am observat ca scrie mai urat, se grabeste, ca sa scape mai repede scrie in ora de religie sau in pauze tema pt ziua urmatoare...tot felul de inventii.
Transformers sunt niste masini care se transforma in roboti (si invers). Unul rosu cu albastru care se transforma in camion si cu unul galben cu negru sunt personajele pozitive din film (mai sunt si altii, dar astia sunt mai iubiti).
happiness spune:
La noi,dimpotriva,e mai bine decat la inceput,acum scrie mai bine si mai corect la romana,mai uita cate o caciula sau un punct,sau daca are de scris 3-4 pagini in clasa,ultima e mai putin buna calitativ,ca e deja obosita.Dar in general nu mi se pare obosita ,chiar si-a intrat in paine cu scrisul,iar la citit a luat azi +FB,ceea ce nu a mai luat pana acum.La mate au facut probleme cu 2 operatii,cu plan de rezolvare(scris intrebarile,textul,tot),tot 0-100,si le mai scapa si operatii de adunare cu trecere peste ordin.Astazi a fost ziua ei si copiii au sarbatorit-o,i-au adus cadouri,a fost o zi speciala.
Maine ne sarbatorim cu copiii de la dans,iar sambata petrecerea adevarata.Nu uitam nici de teme,mai ales ca mained au musafiri la ora-cerc pedagogic.
Nicoleta spune:
La multi ani! Happiness, sa-ti traiasca si sa fie fericita!
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau.
Iasmin08 spune:
LA MULTI ANI!

. Multa sanatate si fericire va doresc, hapiness, si tie, si fetitei tale la fel.
Iasmin, mama de strengar de 8 anisori
happiness spune:
Va multumesc tuturor de urari!Si voi sa aveti parte doar de sanatate si bucurii alaturi de puiutii vostri!
adinag spune:
Happi, La Multi Ani printesei, sa aveti parte de muuuuulte clipe fericite si vesele impreuna!
Va multumesc inca o data. Am vorbit si cu fii-mea, care mi-a zis ca sa o iau neaparat si pe ea la magazin, ca ea a vazut cu ce se joaca baiatul in cauza, niste monstri mici (???). Initial am crezut ca e doar un pretext sa ajunga la toys'r us, ca stie ca eu is slaba de inger si se alege si ea mereu cu cite ceva mic.
Ceea ce a si fost asa
. Dar a cautat ea ditamai magazinul pana mi-a zis invingatoare: am gasit! Mi-a trebuit sa ma uit de mai multe ori ce e aia, se cheama "bangkugan" parca. Si cica el colecteaza niste carti de la ei si mingile alea in care sunt monstri. Si am luat si eu un set cu 3 mingi mici si niste carti, si m-am rugat in sinea mea ca fiu-meu sa-si gaseasca alte pasiuni! ![]()
alba_ca_zapada spune:
adinaq sa stii ca pe la noi deja s-au demodat...
Vezi ca sigur o sa-ti ceara si o tabla de joc si mai multe carti de joc.
Fi-mea, care este mare colectionara de orice este la moda, nu m-a slabit pana nu i-am luat vreo 9 si tot mai cerea pana am rugat-o sa imi spuna regulamentul... 
A ramas ca dupa ce afla exact care sunt regulile, ii mai cumpar cati ii trebuie pentru joc.
Evident ca pana la urma s-a lasat.