Primul an de scoala 2009-2010 (8)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Bravo dansatoarei Happi.

Si noi avem serbarea maine. Are vreo 5 chestii de spus. Una de introducere ceva cu prima zi de scoala, apoi la litera E o poezie cu elefantul si una cu litera e, o poezie cu cifra 3 si ceva de incheiere.
Presupun ca o sa imbatranim la serbare daca toti au cate 5 poezii plus cantecele ...

Au dat si ei test la mate ieri, inca nu stiu ce au facut.
Si mie chestia asta cu +/- fb mi se pare aiurea. E fb, daca nu, atunci e b ...
Si eu sunt incantata de rezultatele ei, a reusit un an intreg fara nici un b ceea ce e o chestie.

Sorana si Monica (7 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Felicitari happi pentru rezultatele fetitei tale! Si tuturor celor cu rezultate foarte bune la invatatura!

Noi nu ne putem lauda cu FB pe linie, a mai avut si B, dar eu sunt multumita ca a invatat repede si bine germana. Si ca este apreciat de dna invatatoare.

Ieri au mers la Ferma Animalelor, a venit acasa obosit si rosu la obraji... A adormit instantaneu! Maine avem si noi serbarea, sunt curioasa cum va fi fiindca el nu a primit nimic de invatat acasa.

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Mergi la inceput

Nicoleta - probabil ca fac "serbare surpriza". Adica la noi asa era la gradi. Niciodata nu veneau cu poeziile sau rolurile acasa si erau si indemnati de educatoare sa nu spuna acasa ce pregatesc ca sa fie surpriza pentru parinti.
De fapt cred ca asa e mai simpatic decat sa stiu cat am repetat cu ea

Sorana si Monica (7 ani)

Mergi la inceput

Am uitat sa zic ca inevitabil mai aflai ce face la serbare ca venea fi-mea cu "mami sa ma imbraci in rosu la serbare si sa-mi
dai un cosulet". Daca o intrebam "de ce, esti Scufita Rosie?" zicea "Nu iti spun, o sa vezi tu atunci, dar sa nu uiti sa-mi iei o rochita rosie"

Sorana si Monica (7 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happiness spune:

Multumesc pentru felicitari!
La noi maine e ultima zi normala de scoala la clasa I,vineri e premierea,care nu stiu exact in ce va consta,probabil ca toti vor primi o diploma si caietele de vacanta.Doamna ne-a zis ca nu le luam coronite pentru ca toti termina cu FB,asa incat nu are rost.Eu cred ca as vrea sa ii improvizez ceva din flori naturale,macar sa facem o poza.E un moment unic,as vrea sa il marchez intr-un fel mai aparte.
Va doresc tuturor 2 zile de scoala usoare,frumoase,de neuitat alaturi de puiutii vostri,pentru ultimele zile bobocei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinubebe spune:

Hello, fetele,
Dupa o lunga absenta revin si eu fuga-fuga si incerc sa recuperez ce mi-a scapat de pe aici.
Dupa cum vad, o parte din voi ati avut deja serbarea abecedarului, noi o avem joi de la 18.00, cu tot cu @ceremonia@ de inmanare a diplomelor, asa ca inca suntem in toiul pregatirilor cu costumele si ultimele repetitii.
Noi ducem si manualele maine sa le predam, le-am vazut pe cele pentru clasa a doua care arata cumplit de rufoase si prapadite,dar cel mai rau e ca majoritatea sunt completate (de ex. matematica) si copilul nu prea mai are pe ce sa lucreze, asa ca mai mult ca sigur vom cumpara noi-parintii unele noi.
Am dat si noi teste, la mate, abecedar si cunoasterea mediului, nu va zic notele ca sa nu exageram cu lauda de sine, diferenta majora e ca pentru prima data la matematica li s-a evaluat testul cu puncte. (care, bineinteles, dupa aceea s-au transformat in calificative).
Dar impresia generala a parintilor a fost ca testele i-au gasit pe copiii nostri cam obositi, caci au facut greseli surprinzatoare.
Una peste alta, suntem foarte fericiti ca ne apropiem deja de vacanta si nu mai avem teme, iar la finalul acestui prim an scolar culegem roade cu adevarat frumoase si bine muncite. Ca sa va punctez totusi cateva mai deosebite: a obtinut cel mai mare punctaj din scoala la Cangur la clasa I, a luat de doua ori premiul I la concursul de engleza pe clasa, premiul III pe municipiu la concursul de desene organizat de Politia Piatra Neamt.
Dincolo de asta, lasam in urma un an incarcat cu de toate, si mai bune, si mai grele, si ne continuam drumul cu ceva mai multa incredere si cu mai mult curaj.
Felicit pe toti boboceii care incheiati zilele acestea clasa I ca si pe parinti, stiu sigur ca ati muncit cu totii din greu, de la unii din voi deja am citit despre o multime de reusite superbe, asa ca va doresc o vacanta plina de veselie, odihna si joc.
Pe curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba_ca_zapada spune:

Noi am avut azi "Serbarea Abecedarului... si a Cartii de Matematica", pentru ca la final au avut si ceva poezii si cantecele cu cifre, paranteze, necunoscute....etc.

Totul s-a desfasurat la padure, cu joaca pana s-a montat statia audio si joaca la final dupa masa festiva, tort, baloane si artificii.

Copii au primit medalii, diplome, carnetul de note si 3 caiete de vacanta. Fi-mea a fost dezamagita pentru ca se astepta la o jucarie sau macar o carticica de povesti nu teme de vacanta. Carnetul cu calificative nu a multumit-o prea tare pentru ca "oricum mami sa stii ca nu sunt singura din clasa numai cu FB". Numai dupa ce s-a asigurat de n mii de ori ca eu sunt mandra de ea s-a bucurat putin de carnetul cu calificative. Mai mult s-a bucurat fi-mea ieri, pentru calificativul EXCELENT de la Cangurasul la limba romana.

Doamna ne-a spus ca oricum toti au FB pt. ca toti stiu sa scrie si sa citeasca, asadar conform programei toti au indeplinit obiectivul stabilit pentru clasa I si merita FB.

Vacanta placuta tuturor, noi luni plecam la mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nasha spune:

se pare ca ne incadram in tendinte

- toti copiii cu fb pe linie
- serbare joi dupa-amiaza

Succes tuturor la serbare si sa va bucurati de prima vacanta de scolar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Astazi am avut serbarea de drept- cea oficiala, nu cea dupa care ma trimitea ficior-mio luni..

La noi au primit toti o diploma cum ca au terminat clasa I.
Insa atunci cand a inmanat diplomele, doamna spunea: cei numiti acum, au terminat cu media generala FB (sau Bine, sau Suficient).
Desigur ca cei numiti nu erau in ordinea mediilor, ci in ordinea in care se regaseau in catalog.

Oricum, noi suntem de astazi oficial in vacanta. Am primit caietul pentru vacanta si o culegere pentru clasa a IIa din care am fost sfatuiti sa incepem sa si lucram, caci in clasa a doua in semestrul doi vom incepe chiar si tabla inmultirii, nu oficial insa...

Dar mai sunt pana atunci 3 luni, iar puisorii care au terminat cred ca sunt super incantati.
Felicitari tuturor boboceilor nostri, astazi e ultima zi in care mai pot fi numiti boboci. De-acum avem copii in clasa a doua. Ce ziceti, fetelor ce repede trece timpul. Parca vad ca maine poimaine o sa ne sfatuim la ce liceu o sa intre puisorii nostri. Felicitari dragi mamici, sunteti exceptionale ca si puisorii vostri (eu de multe ori va citeam si asa aflam una alta, chiar ma bucur ca v-am gasit, caci mult mi-a folosit).

Boboceilor care inca nu au terminat, le tinem pumnii sa ajunga si ei in vacanta cat de curand, si sa aiba rabdare pe caldura asta, ca sigur nu le e prea usor.

VACANTA PLACUTA!!!

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

seara buna.
azi am avut si noi serbarea abecedarului, a fost foarte frumos, toti copiii erau veseli si radiau de fericire.mie mi-a placut mult.
si a venit vacanta mare!!!!!!!
pupici si felicitari tuturor cu mic cu mare....

Mergi la inceput