Primul an de scoala 2009-2010 (8)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happiness spune:

Azi am avut serbarea abecedarului.A fost foarte frumos,copiii s-au distrat de minune si sigur vor avea o amintire frumoasa,mai ales ca au primit si revista clasei la care au lucrat de-a lungul anului cu totii.
Carnetele noastre sunt inca la doamna,asteptam saptamana urmatoare sa vedem ce si cum,dar nu cred sa fie probleme,a mers ezcelent anul acesta si cred ca anul viitor va fi si mai bun.Week end placut tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Noi asteptam cu infrigurare ziua de luni cand la ora 11.00 vom avea serbarea de sfarsit de an. Printul meu are de recitat cateva poezii si de spus o poveste pe scurt. (ma amuza cum sta el cu mana in sold ca o tzatza cand recita poezia "Greierul si furnica" de Alecu Donici: "(...)Ai cantat? Imi pare bine/ Acum joaca daca poti/ Si la vara fa ca mine")
Ah, ma intreb ce vor mai face dupa serbare- adica de marti incolo. Mai ales c ain ultimul timp la afterschool nu au mai avut ce face, mai mult au stat afara si s-au jucat in curte. Mi-a venit bronzat, mai ales nasucul ala mititel era un pic rozaliu, imi venea sa il mananc de drag.
Un week-end superb va doresc si sa fiti fericiti!

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Noi avem joi serbarea abecedarului.Pana atunci merg in excursie, miercuri mai fac scoala, dar fara program prelungit.
Off, gata, nu mai avem bobocei...imediat schimbat titlul topicului

C+C=Andrei

Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Nu va grabiti atat de tare cu schimbatul titlului, asteptati-i si pe cei mai lenti... Stefan termina anul scolar la 2.07.

Mai avem cam o luna. Sper sa treaca repede si bine, ca se simte oboseala de ambele tabere (copil si parinti).

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Nicoleta va asteptam si pe voi dar tot ne bucuram ca am scapat mai repede
M-am hotarat sa o las in vacanta totala 2 luni (iulie si august) adica intrerupem si engleza si chitara si dans.
Stiu ca se va plictisi dar e chiar obosita asa ca ...

Sorana si Monica (7 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Sorana, dar noi am avut o gramada de libere (in ultimele 2 saptamani 4 zile in total!), insa tot se simte oboseala...

In ultima zi de scoala seara plecam la mare, apoi Stefan are o mica pauza. Din 26.07 Stefan incepe un curs de 4 saptamani, dimineata are germana, dupa-amiaza are sport (in primele 2 saptamani are inot, in urmatoarele are alte sporturi, nu stiu exact care...). Sper sa fie cursuri distractive, adica nu chiar ca la scoala...

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mussette spune:

Si noi vom avea serbarea abecedarului joi dupa-amiaza. De saptamana viitoare va intra la program de vacanta-dimineata la clubul de germana, dupa-amiaza tenis

mussette

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Sofia are maine serbarea. Si ea recita cam acelasi text ca baietelul Iasminei:))
Eram datoare cu afacerea engleza: a ascultat-o la alfabet plus numele ei, a stiut perfect,. a luat FB, Insuficient nu era nicidecum in catalog, cu profa n-am apucat sa vb, doar cu doamna.

le-a dat si niste exercitii pt vacanta, niste foi scrise la imprimanta.
Nici Sofia pana pe 15 iulie nu face nimic, ca o sa fie si plecarea la mare, si reacomodarea la Busteni..etc etc.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Matei are joi festivitate la Shakespeare School la 13.00 iar la 17.00 la un club fac serbarea de sfarsit de an. De vineri nu mai merg la scoala si plecam in vacanta cu totii. In iunie il las freeee dar mai incolo ma gandeam la niste cursuri de engleza sau inot (sa vad, ca sunt cam scumpe) si karate cat sta in Bucuresti. Evident vor merge vre-o luna si la Busteni, asa ca daca Sofia aude galagie...e de la ai mei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happiness spune:

Fiica-mea a inceput sa oboseasca...La evaluarea finala(8 ex si probleme,dintre care adunari si scaderi cu si fara paranteze,ecuatii,adunari/scaderi cu proba,o problema cu 2 intrebari si una grea de tipul celor spuse in posturile anterioare)a gresit o scadere si nu a facut proba la o scadere,dar eu oricum sunt extrem de multumita de ea.Am ajuns la concluzia ca -FB nu e decat o prostie.Copilul ar fi trebuit sa fie punctat si cu asta basta.Dupa calculele mele,mai putin de 9.40-9.50 nu avea cum sa ia,asa incat e foarte bine.FB-urile ei sunt pe merit,a muncit foarte mult anul asta si..am luat si premiul I la dans,cu grupa,am uitat sa va spun!!!

Mergi la inceput