Primul an de scoala 2009-2010 (8)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns annnna35 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorana

Nicoleta cu "minunatul" sistem din .ro da, poate ramane corigenta cu un singur I. Daca acest I este ultima nota din semestru atunci media este data de el (media semestriala marcheaza progresul sau regresul copilului si deci este data de ultimele note obtinute - fiind vorba de o materie la care are doar 2 note atunci media e de fapt ultima nota).
Media anuala marcheaza progresul sau regresul, bla-bla si este data de media ultimului semestru. Cu alte cuvinte daca ai media FB pe primul semestru, pe al 2-lea ai un FB si un I atunci media ta anuala va fi I si esti corigent.
In mod evident exista si inversul situatiei. Ai media I pe primul sem, ai un I si un fb pe al 2-lea, media ta generala este FB deci esti cel mai tare.

Nu e chiar asa, nu va speriati. Depinde de doamna inv./ profesoara foarte mult, in primul rand. In situatia cu un FB si un I mai poate pune un B sau un FB si iese media B, respectiv FB. Sau chiar poate incheia FB dintr-un FB si un I (indiferent de ordinea lor).
Regula cu ordinea lor se aplica mai ales la media anuala: cand media pe primul semestru este FB, iar pe al doilea B, media anuala este obligatoriu B.

Si, nu in ultimul rand,nu e voie sa fie lasati copiii repetenti in clasa I. Se presupune ca se da o sansa fiecaruia sa promoveze primul an. Exista o reglementare legala, dar nu stiu sa va spun care. Asa ca nicio grija, din punctul meu de vedere. ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Din toata afacerea asta cu engleza, ai grija doar ca Sabinei sa nu-i fie frica de engleza , de acum inainte, astfel incat sa o invete de sila...sau chiar sa fuga de ea. Din pacate engleza e "musai" in zilele noastre...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

la multi ani, bobocei frumosi!!
Sa fiti sanatosi si fericiti!

Multumesc fetelor, si eu cred ca a fost doar sperietura.
Exact asta vreau si eu, sa nu capete aversiune fata de engleza. In mod siguir de la toamna o sa faca un curs calumea.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happiness spune:

Daca ieri am sarbatorit doar,nu am scris nimic,azi ne-am intors la treaba.Am dat test final la romana iar maine avem la mate.Dupa care sper sa ne linistim un pic,ca suntem deja obositi.Avem si multe activitati la dans saptamana asta,spectacole,concurs,asa incat fiica-mea e franta si eu -recunosc-si mai si.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Si iata ce se intampla cand invata copilul mai multe (prea multe?) chestii de odata.
La test la mate una dintre "probleme" cerea sa numeroteze zilele saptamanii in ordinea corecta. Fi-mea a inceput cu "duminica" ca doar ... asa e la englezi .
Cica nu i-a zis nimeni si nu stia ca la noi incep de luni.

Evident ca era o exagerare cu media. Doar ziceam si eu ca exista o posibilitate, chit e o posibilitate aberanta.

Sorana si Monica (7 ani)

Mergi la inceput

Sorana,.Nu e asa o greseala...Si e foarte bine sa stie si engleza,acum e varsta la care prind cel mai repede.
Noi suntem foarte obosite cu spectacolele la dans,care s-au cam aglomerat saptamana asta ,maine avem serbarea abecedarului si apoi duminica iar concurs la dans.Saptamana urmatoare sper sa fie mai calma,cu mai putine evenimente.Imi doresc sa ne mai si odihnim totusi...

Mergi la inceput

Cred ca toata lumea e obosita. Noi avem serbare saptamana viitoare joi.
Happi da, nu e asa mare dar ... a valorat 10 puncte. A mai gresit o chesti in care a bifat ca se joaca mai multe ore decat doarme si a luat 85,5. Ceea ce e mult sub "limita minima admisa" de 90 p .
Asa, pe ultima suta de metri.

Sorana si Monica (7 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba_ca_zapada spune:

Noi la scoala suntem suuuperlejeri...

De saptamana trecuta au terminat lectiile. Doamna noastra le-a zis ca la scoala vin fara ghiozdan si doar vor repeta pentru serbare, insa dupa ce au repetat o zi, ne-a transmis sa le dam si penarul ca sa le faca niste fise ca se plictisesc numai cu repetitiile.

Azi au primit cadouri de 1 iunie din partea Primariei (din cate am inteles).

Ieri am avut sedinta si s-a stabilit asa:
- petrecere la padure cu program artistic "Serbarea Abecedarului"
- premiere cu medalii
- fripturi, tort, baloane, artificii, sampanie - pentru copii
- meniu parinti la alegere la restaurantul din zona

Asa ca noi suntem deja in vacanta!

Mergi la inceput

Mi se pare ca e cam mult 10 p la faza cu zilele saptamanii..La noi la test la mate au dat operatii,ex cu necunoscute si probleme cu 1,2 si mai multe intrebari,tot fara punctaj,desigur.La romana a luat -FB ca a scris la omonime si cuvantul"masini",ped langa cele cunoscute de ea si avizate de doamna.In rest a facut perfect,sunt foarte multumita de ea.Oricum testul a fost super simplut fata de ced au facut ei la clasa.Sa vedem la mate cat ia.Azi serbarica ,sper sa fie frumos.Si noi mergem undeva la aer liber si sper sa se distreze bine copilasii.O zi buna!

Mergi la inceput

Happi ala era un subiect din cele 7 din test. Fiecare subiect avea 10 p, deci ...
Asta e.
Una peste alta sper ca am terminat si noi cu scoala. Adica le-a zis ca luni neaparat sa vina cu carnetul de note deci presupun ca le incheie mediile.
Am izbutit sa terminam cls I numai cu note de fb (in carnet, ca pe caiet mai avem si acel I la romana). Tot anul fara nici un b si nici un s mi se pare chiar performanta. In tot anul a avut doar 2 note sub 90 p (un 85 si un 85,5 la mate) deci as zice ca stam destul de bine, cu o medie de cca 96 la romana si cca 92 la mate.

Sorana si Monica (7 ani)

Mergi la inceput