Burtici cu buburuze de ian-feb 2011
Raspunsuri - Pagina 2

zumzu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Irinukaaa Simptome aveti deja? La mine sanii durerosi, putina greata din cand in cand (dar destul de scurta ca timp din fericire) si cam atat... Saptamana asta as vrea sa gasesc un medic ginecolog din Timisoara, momentan ma mai interesez... daca cineva stie astept propuneri! |
Eu doar un fel de crampe surde in partea de jos a abdomenului si mi-a fost foarte frig(nu stiu daca are legatura)

bebelu86 spune:
inafara de sani care ii am durerosi, doar stare de somnoloenta si un pic junghiuri in partea de jos.
Sa aveti sarcini usoare si la termen
http://davf.daisypath.com/WBynp2.pngAlbumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 3+

cos_minutza spune:
Felicitari fetelor,sarcini usoare si bebei sanatosi si la termen
Sper sa fac si eu parte din aceasta odisee ca am ratat destule pana acumSper sa ma ajute Dumnezeu si sa primesc si eu bebelusul mut dorit si asteptat
Va pe toate dar am un pupic special pt Bebelu
Cosmi

bAly spune:
Sarcini usoare si la termen, de la o mamica de pufulete de 2010!
Bucurati-va de perioada asta ca trece repede asa grea-usoara cum e ea. Stiu ce zic.....
A sosit si 'surpriza' noastra...Adrian Theodor
Alina, mamica de 3 copilasi: Andreea (27.07.2002),
Laura (5.08.2005) si
Adrian Theodor (1.02.2010)

roxx26 spune:
Ah, fetelor, sper sa va dau o veste buna in curand si sa fiu si eu colega de odisee cu voi. Sunt Z23 si tre sa mai stau cateva zile pana ma testez...dar stau ca pe ace!
Stau pe aici pe aproape de voi ca cine stie...
Va doresc o saptamana minunata!!
_
asteptam cu nerabdare un BB

danasor spune:
Va doresc o odisee frumoasa macar asa cum a fost si cea a pufuletilor ian-feb 2010!!!

irlandeza spune:
Sa aveti o odisee plina de vesti bune, cu sarcini duse la termen si multa fericire, va ureaza o mamicade la odiseea din 2008.
BAZAR GENERAL - hainute, jucarii
Sa o ajutam pe IONELA, o fetita de doar 4 ani.....
Sa-l ajutam pe ALEX - te asteptam cu vesti bune din Israel
Sa-l ajutam pe BOGDAN
Ajutati-l pe CATALIN,un baietel de 5 ani, sa traiasca !
ROBI- o minune de copil, sa-l ajutam
Sa ajutam la terapia pentru EMMA
Sa-l ajutam pe ANDREI - un baietel de 10 ani
Licuriciul DAVID are nevoie de noi, sa-l ajutam
co.kildare - Irlanda
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Irinukaaa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxx26 Ah, fetelor, sper sa va dau o veste buna in curand si sa fiu si eu colega de odisee cu voi. Sunt Z23 si tre sa mai stau cateva zile pana ma testez...dar stau ca pe ace! Stau pe aici pe aproape de voi ca cine stie... Va doresc o saptamana minunata!! _ asteptam cu nerabdare un BB |
Tinem pumnii sa vi cat mai curand cu vesti minunate ! Eu am facut testul de sarcina cu o zi inainte de data la care ar fi trebuit teoretic sa-mi vina si a iesit a 2-a liniuta mai pala, dar clar vizibila!

Irinukaaa spune:
Care sunt datele care trebuie sa le dam pentru a ne inscrie practic in aceasta odisee? 4+