Burtici cu buburuze de ian-feb 2011
Raspunsuri - Pagina 3

mariucasara spune:
Va doresc tuturor o odisee lunga de 40 de saptamani, la finalul careia sa va tineti in brate pruncii sanatosi, mancaciosi si cuminti.
Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

miris_ spune:
ce frumos... au aparut deja burtici pentru luna ianuarie 2011...
bine v-am gasit! sper sa ma alatur si eu, voua, mai... pe saptamana viitoare.
eu tind sa cred ca ma voi alatura, dar poate, din dorinta de a deveni din nou mama, mi-am indus singura anumite stari.
sa o iau cu inceputul, ca daca nu va povestesc voua, care ati trecut sau treceti deja prin starile astea, atunci.. cui? :)
cm a inceput pe 4 aprilie. eu stiu dupa simptome, cand am ovulatia, si anume pe 14 si 15 (m-a durut burta, printre altele). contacte s-au "intamplat" fix atunci, si cu 2 zile inainte, si dupa...
pe 21 aprilie, iar m-a durut burta. am calculat, si am zis ca atunci se implanteaza "ouletul". apoi, de pe 23 aprilie au inceput sa mi se umfle sanii si sa ma doara mult mai tare decat o faceau inainte de cm, plus ca nu incepeau chiar asa devreme procesul de crestere. asa... apoi, am inceput cam tot din 23 sa am nevoie la toaleta, noaptea, ceea ce nu se intampla niciodata, si sa ma trezesc noaptea cu stare de ameteala si voma. dupa mintea mea, ca sa zic asa, ar fi semne clare de sarcina, dar... parca nu imi vine sa cred. :)
mi-am facut un test, azi, in ziua 23 de cm, dar, normal, a iesit negativ... stiam ca va fiasa, ca il fac prea devreme, dar... am zis sa "imi iau piticul" asta de pe creier. a... si vad ca am ceva neplaceri peste zi, in sensul ca imi e cam greata... si nu prea imi mai arde de fumat.
cand, oare, sa mai fac un test? pe sambata... 1 mai?
pana una-alta, va doresc sarcina usoara, si cu cat mai putine stari neplacute...
Cristina si Mihnea Stefan
In lucruri simple ma regasesc si cand zambesc si cand traiesc si doar o clipa imi e de-ajuns sa visez...

bebelu86 spune:
multumim tuturor pt urari. Doamne ajuta sa fie bine si sa ducem sarcinile la bun sfarsit.
MIris mai asteapta cateva zile si repeta testu. dc vrei sa fi mai sigura, incearca sa faci un test la sange.
Zumzu ca tot ai deschis tu topicul. pana nu facem un cont comun, nu putem sa facem nici o listuta. decat dc editezi primu mesaj al tau si adaugam acolo datele pana facem contu.
dc vrei incerc sa ma ocup eu de el. doar sa imi zici.
Asteptam cat mai multe burtici sa ni se alature si sa parcurgem o odisee frumoasa impreuna.
Bafta tuturor care se testeaza zilele astea
http://davf.daisypath.com/WBynp2.pngAlbumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 3+

plateea spune:
bine ati venit, frumoaselor!
sa aveti o odisee superba, presarata numai de flori si bucurii, sa aveti grija de voi sa savurati fiecare clipa din cele 40 de saptamani si sa aveti parte macar de atata prietenie cata a existat in odiseea de 2010!
va pup!
si daca va pot ajuta cu ceva, oricand, cu placere!
Plateea, fluturas indragostit de viata...
www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo

zumzu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebelu86 multumim tuturor pt urari. Doamne ajuta sa fie bine si sa ducem sarcinile la bun sfarsit. MIris mai asteapta cateva zile si repeta testu. dc vrei sa fi mai sigura, incearca sa faci un test la sange. Zumzu ca tot ai deschis tu topicul. pana nu facem un cont comun, nu putem sa facem nici o listuta. decat dc editezi primu mesaj al tau si adaugam acolo datele pana facem contu. dc vrei incerc sa ma ocup eu de el. doar sa imi zici. ![]() ![]() Asteptam cat mai multe burtici sa ni se alature si sa parcurgem o odisee frumoasa impreuna. Bafta tuturor care se testeaza zilele astea ![]() ![]() ![]() http://davf.daisypath.com/WBynp2.png ![]() ![]() In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu! In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu! In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu! In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu! In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu! Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine! Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt ![]() |
Eu sunt noua pe forum, asa ca nu prea stiu despre ce vorbesti:cont comun etc. Cum vrei sa editez primul mesaj?Il sterg?

Sigur ca poti sa te ocupi tu daca vrei.

roxx26 spune:
ha ha, miris, ce ma bucur ca nu sunt singura dusa...si eu imi facui un test azi, mai mult asa aiurea, ca sa ma aflu in treaba. Fiind Z24 *UM 3 aprilie) mi-a iesit bineinteles negativ. Noi am prestat "ca la carte" adica in zilele cu pricina (de fapt aproape toata luna, din 2 in 2 zile ) si acu astept ca sa vaz...Azi am simtit toata ziua niste intepaturi in partea de jos a abdomenului, ba in stanga, ba in dreapta (de fapt mai mult in dreapta). Rau nu imi este deloc. Aseara am dormit ca naiba, am fost tare agitata. Tre sa-mi promit ca mai astept macar 3-4 zile pana la urmatorul test... Dar e asa de greeeeeu...
Offf..Sa ne auzim cu bine, numai cu vesti bune!
_
asteptam cu nerabdare un BB

miris_ spune:
nu am mai rezistat cateva zile pene la un alt test din urina, asa ca azi am fost si mi-am facut testul din sange. maine am rezultatul. macar ma linistesc, si, daca nu este, ne mobilizam mai bine :)
burtici, va doresc o zi placuta!

bebelu86 spune:
miris unde ai facut analiza? k si eu am fost ieri p la 1 mi-a luat sange si la 6 aveam rezultatu. am facut la medlife la unirii.
Doamne ajuta sa iasa pozitiv
http://davf.daisypath.com/WBynp2.pngAlbumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 3+