Bravo SORANA, ALINETTERO! Liliac mai-iun'10 (75)
Raspunsuri - Pagina 8
bubu30 spune:
Madutza ce frumoase poze ne-ai pus : sunt superbe gradinile dar si burticile
Mikycris multumim de urari
Sanatate si tot ce va doriti si voua 
Woow Rocsy si eu te invidiez pt statul in fund - eu nu mai pot in fund nici cat trebuie sa stau la masa sa mananc, asa ca deja mananc in picioare cu farfuria in mana
deja am ajuns ca ma duc cu oroare la masa, o fac doar din obligatie ca trebuie sa mananc pt ei 
Mary noroc ca nu imi place spuma de capsuni sa mai
si la asta ca mananc si asa un sac de dulciuri pe zi 
Ruxi
35 + cu 

AMR ... cine stie ? 

Ioana5255 spune:
am intrat si eu pe blogul Carlei. Saraca prin cate a trecut si probabil mai trece. Acum fetele sunt mari, oare de ce nu pleaca cu ele pe semnatura acasa si sta si indura toate mizeriile? Saraca de ea. M-a emotionat pana la lacrimi povestea ei. Ce mizerii de dr si asistente.
bubu30 spune:
Sorana ne bucuram ca ne tii la curent cu vesti asa de proaspete despre voi.
Ce bine ca te refaci atat de repede, lasa ca o sa vina si lapticul.
Si eu sunt curioasa sa ne zici cum a reactionat Matei cand l-a vazut pe Tudor ?
Ruxi
35 + cu 

AMR ... cine stie ? 

Ioana5255 spune:
Fetele care urmeaza sa nasteti la CF2 ce faceti? Am vazut ca au inchis maternitatea. Ce solutii aveti?
arturicii spune:
Hello burtici, hello mamici!
Laurita, e o papusa Ilinca! Vad ca deja aveti cercei. Noi mai avem de asteptat pana dupa primul vaccin, cel de 2 luni ca inainte nu e voie..
Cat despre nume, e f frumos Ilinca, nu e nici un bai, zic eu, ca nu are 2 nume. Iar daca nu era el convins ca e ok si cu celalalt mai bine asa. Voi sa fiti sanatosi. (aici declaratia cu pricina se intampla in spital si trebe sa semneze si mama).
Sorana, ma bucur ca sunteti bine si ca tu te refaci repede; taman ce incercam sa le explic fetelor ca refacerea rapida tine de vointa si dorinta fiecareia dintre noi.
Sabina, Sabina are in total cam 3 momente de trezire (ochi deschisi, intoarce capul, studiaza, etc) insa o tura e dimineata, una dupa-amiaza si una....de la 3 la 4 a fost de e azi-noapte; si desi nu stau de vorba cu ea, ea isi vede de programul ei. Din fericire ptr mine nu plange asa ca nu ma agita. Imi pare rau ca voi sunteti mai agitate (fetele); poate mai prinzi si tu un somn ziua?
Ioana,
Philip, Yann, Sabina
arturicii spune:
Mary, deci tu cu spume de capsuni te delectezi dupa o noapte de
?
Drumuri bune si vreme faina!
Madutza, ce faina plimbare se pare ca ati avut. F tare poza cu "confruntarea"!
Aleessico, pai daca vrei bebe linistit ca si Sabina nu merge sa mergi la nastere cu frica de ce va fi inainte in timpul si dupa!
Ioana,
Philip, Yann, Sabina
Reallaura spune:
i-am facut baie si acum papam si forumam amandoua...cu Mirci acasa nu mi-as fi permis asemenea lux!
in primul rand ms de vizionare...poate pare mare in poze intr-adevar...
Artu sper sa fim ok cu cerceii...ce vaccin faceti la 2l? ca ma gandesc ca nici acolo nu or fi prosti de au regula asta
eu 7 zile trebuie sa curat urechea cu alcool alb de 3 ori/zi...inca mao colecteaza...ma bucur ca si tu ai fata cuminte! Sa le tina Dumnezeu obiceiul!
Ruxi fir-ar sa fie de dulciuri ca si pe mine m-au distrus...
nu am putut sa ma abtin deloc, de la nimic...
Sabina eu am spus sa nu luam cantar sa ma stresez. O sa merg la Medicover o data pe luna la cantarire...acum voi merge mai repede sa mi-o controleze cineva serios. tu ai pus cercei la fete?
Sunt curioasa cat papa pt ca face f putin kk, abia sterge pampersul uneori. ca aspect inca nu are bobite, e mai mucilaginos. o fi ok mamici?
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
Ilinca
arturicii spune:
a, azi am avut un mega test de facut...
s-o "conving" pe Sabina sa faca Doar pipi in pampers si nu oricand ci dimineata si nu putin ci mult! In pampers avea o bucata de material cu care ulterior a trebuit sa imbib o bucata de sugativa...
E un test pt boli genetice ce se face initial din sange (i-au recoltat in spital), la cateva zile de la nastere si apoi din urina la 3 sapt.
insa am reusit!
maine trimitem plicul si sper sa nu ne raspunda nimeni (raspuns=ceva nu e ok)
Ioana,
Philip, Yann, Sabina
arturicii spune:
Laurita,
tu ai trecut de 'furia laptelui"? Ca Sabina de-abia dupa asta a inceput sa umple pampersii la fiece masa de consumam min 10/zi; acum s-a mai reglat, consumam cam 8![]()
Azi iar e we plin la noi, e in vizita (a venit de ieri) nepotul nostru. Super joaca au baietii; acum de vreo ora chiuie prin fata blocului.
Ioana,
Philip, Yann, Sabina
arturicii spune:
uite, Laurita, calendarul de vaccinari de aici
http://www.msss.gouv.qc.ca/sujets/santepub/vaccination/download.php?f=2ce41eec1e26d554440707fefccbfb08&PHPSESSID=4bf961186039bde674d4855f5661b3ba
Ioana,
Philip, Yann, Sabina