Bravo SORANA, ALINETTERO! Liliac mai-iun'10 (75)
Raspunsuri - Pagina 9
ancutzicab spune:
Seara buna, dragelor! Ne-am intors si noi de la film... am avut probabil ultima dupa-amiaza in doi (Luca a ramas cu Buni) pana vine Maya
, asa ca am profitat din plin.
Sabina - ma bucur din suflet ca fetele sunt bine si ca iau in greutate, mai nasol cu colicii si cu programul de noapte, cred ca iti este foarte greu, mai ales ca tu trebuie si sa muncesti. Din cate am mai auzit, pe la 4 luni ar cam disparea colicii, poate pe voi va vor lasa in pace mai repede, va tin pumnii.
Mi-am facut si eu curaj ieri si am intrat pe blogul Carlei. Trebuie sa fii de piatra sa citesti ce scrie acolo si sa nu te buseasca plansul - cata indolenta, cata nepasare, cata indiferenta... Te revolta, iar neputinta mamicii care, dupa ce a trecut prin ce a trecut, cu greu isi poate gasi resursele sa infrunte valurile de nesimtire, m-a impresionat extrem de tare. Sper sa ajunga cat mai repede acasa, asa cum se pare, si sa gaseasca puterea sa lase in urma toate amintirile astea urate si sa se bucure cu adevarat de frumusetea si bucuriile maternitatii.
Artu - tu esti o fericita cu Sabina cea cumintica, sa o tina tot asa. Felicitari pentru recoltarea de pipi![]()
Laura - felicitari pentru printesa Ilinca, e o dulce si o frumoasa. Sa fie pe masura de cuminte si fara colici. Cu scaunul, nu ai de ce sa te ingrijorezi, multa vreme de aici inainte, daca e alaptata, nu va face bobite. E normal.
Anca
33+ cu Maya Sophia si mamina lui Luca
moni_or spune:
LAURITA, ce frumusica e Ilinca si cat par areeee!!
Si mie mi se pare ca nu arata deloc a nou-nascut, arata de parca ar avea cel putin o luna...
Monica, mami de
Luca Andrei (17.07.2008) si
35+ cu
Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)
mommy_to_be spune:
Helooo burtici!!!
Azi m-am intalit cu Mary si sotul ei, care au fost in trecere prin Radauti
, am luat masa impreuna si am mai povestit de una, de alta. Mary e asa cum v-o inchipuiti toate: o viitoare mamica plina de viata si optimista, solara si placuta. Mi-a facut mare placere s-o cunosc si m-am simtit minunat![]()
Laurita, ce bine ca esti acasa
M-au bucurat vestile tale! sper sa-ti treaca repede intinderea aceea de muschi de la spate
Superba Ilinca ta!!!
Chiar ca nu arata a nou nascut si e maricica si grasunica. Insanatosire grabnica lui Mirci, sa se intoarca rapid acasa

Sabina, 
pentru fete, sa le treaca colicile cat mai repede.
Cusa, Madutza, sa va fie de bine intalnirea
Frumoase burtici aveti amandoua.
Cris... deci iarasi sunteti in cautare de nume. Tare nehotarati sunt barbatii astia... Nici noi nu stim exact al doilea nume ca si sotul meu se razgandeste in fuctie de ce viseaza noaptea... acum astep si eu sa se hotarasca.
rocsy, cand iti descri somnul, parca ma descri pe mine... e jale cand trebuie sa ma ridic din pat, sa ma sucesc de pe-o parte pe alta... atat de greu ma misca ca uneori imi dau lacrimile de ciuda!!!
Sorana, bravo!!! mamica curajoasa!!! Ce bine ca sunteti amandoi sanatosi! Lapticul o sa vina el, mai ai rabdare. Abia astept sa vad si pozici cu grasunelul tau! Ti-au facut epiziotomie?
Artu, felicitari pentru pipile recoltat cu succes
. Eu ma tot rog la Doamne Doamne sa am si eu o fetita macar 50% de cuminte din cat e Sabina ta.![]()
Eu sunt foarte insetata.. deja am baut cam 4 litri de apa astazi si mi-e sete incontinu!
Pupici
Mira
fericita 36+cu
Maya Alesandra
AMR 3 saptamani 

minunea mea
ancutzicab spune:
Mira, ce fain ca te-ai intalnit cu Mary!
Si Cusa si Madutza - ce intalnire de gradul 3(zeci si ceva de saptamani
)!
Abia astept sa nastem toate, sa trecem de perioada asta de inceput, mai grea, poate ne vedem si noi, fetelor din Bucuresti si, de ce nu, poate si cu cele din tara (ca prin strainataturi o sa ajungem mai greu acum
)!
Anca
33+ cu Maya Sophia si mamina lui Luca
mommy_to_be spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancutzicab Mira, ce fain ca te-ai intalnit cu Mary! Si Cusa si Madutza - ce intalnire de gradul 3(zeci si ceva de saptamani Abia astept sa nastem toate, sa trecem de perioada asta de inceput, mai grea, poate ne vedem si noi, fetelor din Bucuresti si, de ce nu, poate si cu cele din tara (ca prin strainataturi o sa ajungem mai greu acum Anca 33+ cu Maya Sophia si mamina lui Luca |
Da Anca, ar fi tare frumos sa ne vedem in numar cat mai mare. Mie una mi-ar face mare placere. Daca ne intalnim toate umplem un parc

Mira
fericita 36+cu
Maya Alesandra AMR 3 saptamani

minunea mea
Reallaura spune:
Artu, Ancutzica ms mult de raspunsuri!
Artu nu stiu ce sa zic de furia laptelui...am avut 2 seri de frisoane, poate asta a fost. Sanii nu imi curg, dar lapte e.
Si la noi se face tetanosul la 2l...m-am gandit ca despre asta o fi vorba...
Ancutzica sa va fie de bine seara in 2! bine ca profitati! Dupa aia oricum, unul va fi cu voi, chiar daca duceti unul la bunici...suntem in aceeasi situatie!
moni-or merci mult! daca a mea pare mare, fetelor, ia sa-l vedem pe Tudor al Soranei 
Mira, Mary sa va fie de bine intalneala...chiar ma gandeam ca nu am apucat sa punem si noi de o intalneala in Buc...
Mira e bine ca bei, reduce edemele!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
Ilinca
Reallaura spune:
| citat din mesajul lui ancutzicab Abia astept sa nastem toate, sa trecem de perioada asta de inceput, mai grea, poate ne vedem si noi, fetelor din Bucuresti si, de ce nu, poate si cu cele din tara (ca prin strainataturi o sa ajungem mai greu acum Anca 33+ cu Maya Sophia si mamina lui Luca |
Gand la gand!

Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
Ilinca
Madamar spune:
| citat din mesajul lui Reallaura MAdamar unde va puneti la drum?? inca nu am citit tot, m-a chemat fata. ![]() Madutza superbe poze! si frumoase burtici...nu-mi vine sa cred ca nu mai am... Sabina daaa asa a facut B al meu...m-a prins si pe cezariana, cand eram deprimata si mai plangeam, nu am rezistat sa ma contrazic...mi se parea ca neputinta mea e mai mare decat incapatanarea. ce bine au crescut fetele!!! Si eu am mai pus-o in pat, dar oricat ar parea de greu de crezut, mi-e mai greu sa ma intorc de pe o parte pe alta decat sa ma ridic. Asa ca doarme in patutul ei. Nu se trezeste des, de vreo 3 ori pe noapte! E ok...tu biata de tine cu 2!!...grea perioada! ![]() Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si Ilinca |
Laurita, am avut parte de ultimul weekend in afara casei dar in doi... si noi. Urma sa ne punem pe drum spre casa - unde am si ajuns astazi!
Marlena (Mary)
35+cu minune de
Tudor Mateo 

AMR 4 saptamini 

Doamne Ajuta-ma sa ajung aproape de termen iar baietelul sa fie sanatos si cumintel!
Madamar spune:
| citat din mesajul lui cris_09 Neata burticute si proaspete mamicute! ![]() Alinttero felicitari si refacere usoara!![]() Bebe Tudor bine ai venit,sa fii sanatos si sa le aduci numai bucurii parintilor![]() Discordia felicitari pentru bebe grasunel,nu mai pune accent pe masuratori...la mine a crescut doar cu 200 de gr in 3 saptamani,dar tot am incredere ca este totul bine,desi a decalat DPN-ul de la 9 mai la 23 mai ...totusi sunt sigura ca bebe e sanatos si ecograful mai da si erori.![]() Laurita bine ai revenit pe forum,si cel mai important,acasa,ma bucur ca ai laptic,si ca micuta Ilinca e cumintica.Refacere usoara in continuare..si eu am crezut ca in poze esti tu,si te admiram ce fresh esti asa repede dupa operatie..machiata,aranjata... ,dar inca mai cautam...i-am zis ca daca vrea sa-si vada baiatul sa se hotarasca odata,ca eu mi-am pus dop si nu nasc pana nu cadem de comun acordMary plimbarica placuta si sa savurezi capsunile ..si eu am mancat ieri..dar le-am indulcit cu miere,ca parca nu au asa gust ca alea din gradina![]() Pup fetele,sa aveti o duminica frumoasa ![]() poze Cristina 38+ cu Sebi![]() AMR:12 zile![]() |
Eu spuma am facut-o cu smintina si ... evident cu zahar - ca ai mare dreptate, gustul este departe de cel adevarat!
Marlena (Mary)
35+cu minune de
Tudor Mateo 

AMR 4 saptamini 

Doamne Ajuta-ma sa ajung aproape de termen iar baietelul sa fie sanatos si cumintel!
Madamar spune:
| citat din mesajul lui r_ocsy Mary : drum bun si distractie placuta in continuare,daca te intalnesti cu Mira transmitei si salutarile noastre ! Cu capsunii mi-am facut ieri de cap, eu sper sa prind si niste cirese ... pana in 19 mai s-ar putea sa am noroc Madutza si Cusa : ma bucur ca va priit plimbarea ! R_ocsy 35 + Ana SofiaAMR 4 saptamani ! Mai avem asa putin pana apare ! |
Daa, ne-am intilnit! NU am ajuns la final si nu stiu daca MIra a fost mai harnica sa fi scris despre intilnirea noastra. A fost o dupa amiaza foarte placuta, care ne-a facut bine amindurora, sunt convinsa.
Am petrecut impreuna cam 2 ore si un pic, am luat masa si am povestit intr-un restaurant super nice din Radauti - mmmm, si ce deserturi au acolo! Promit solemn sa revin acolo, cu proxima ocazie!
Promit sa vin cu poze de la intilnirea noastra! Sa vedeti de am primit de la MIra pentru Mateo
! Sunt tare mindra - e primul cadou al baietelului!!!Marlena (Mary)
35+cu minune de
Tudor Mateo 

AMR 4 saptamini 

...totusi sunt sigura ca bebe e sanatos si ecograful mai da si erori.
,dar inca mai cautam...i-am zis ca daca vrea sa-si vada baiatul sa se hotarasca odata,ca eu mi-am pus dop si nu nasc pana nu cadem de comun acord
Cristina
AMR:12 zile