Bravo SORANA, ALINETTERO! Liliac mai-iun'10 (75)
Raspunsuri - Pagina 7
ancutzicab spune:
Nu mi-a venit sa cred putin mai devreme cand am intrat pe DC si am vazut ultimul post ONANA
!
Felicitari, Sorana, ma bucur din suflet ca nasterea a decurs bine, mai putin dureroasa decat la Matei si, mai ales, fara probleme pentru Tudor! Iti doresc din toata inima sa te recuperezi in ritmul rapid in care ai inceput, rabdare muuulta cu alaptatul - las' ca vine el, lapticul - si zile linistite in continuare, fara colici, scene de gelozie de la fratiorul mai mare, nopti nedormite sau alte cele.
Va pup cu drag

!
Anca
33+ cu Maya Sophia si mamina lui Luca
aleesicoo spune:
Anca tu cand ai DPN?![]()
asa creste bebicu
pozici cu noi
ale
cu printesa Karina Florentina in33 sapt
ma
Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
AMR:6 SAPTAMANI SI VINE PRNTESA!! 

ancutzicab spune:
Ale, cica 7-8 iunie, sa vedem... Ca eu sunt din cele cu feelingul ca vine BB mai devreme. Saptamana asta chiar am fost la medicul de familie si mi-a zis ca i se pare burta destul de mare si coborata
.
Va pup pe toate, poate mai intru deseara... acum plec cu sotu' la film
ca cine stie cand mai apucam.
O duminica faina va doresc, burtici!
Anca
33+ cu Maya Sophia si mamina lui Luca
Reallaura spune:
Sorana ce ma bucur ca esti bine! Sper sa va dea drumul repede si sa vina si lapticul!! ce grasunache! sa va traiasca!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
Ilinca
moni_or spune:
Ce frumos e sa citesti din experienta proaspetelor mamici!!
LAURITA, ma bucur ca e cumintica Ilincuta, sa dea Dumnezeu sa ramana tot asa, ce bine ca ai laptic, cu miscatul lasa ca iti revii tu curand in forma... Legat de nume, eu m-as fi enervat teribil pe sot sa profite ca el inregistreaza fetita si sa o inregistreze cu un singur nume... Dar asta e, important e sa fiti sanatosi, restul trec. Eu ma gandeam ca nu esti tu in poza, nu ca n-ai fi la fel de frumoasa ca sora ta dar totusi, la o zi dupa cezariana nu stiu cata dispozitie ai fi avut sa te aranjezi, machiezi, dai cu fond de ten... Oricum semanati foarte bine, sunteti gemene identice?
SORANA, felicitari mamica curajoasa! Tin pumnii sa vina lapticul cat mai repede si sa fie cumintel Tudor!
Matei l-a vazut deja pe fratior?
Monica, mami de
Luca Andrei (17.07.2008) si
35+ cu
Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)
Reallaura spune:
Fetele
Hai ca am reusit sa incarc si eu cateva poze cu Ilinca. Nu am multe, ca nu-i place aparatul, dar de idee asa... ILINCA
Laurita, mami
Ilinca
Reallaura spune:
Moni-or
daaa, suntem identice. cand ne vopsim la fel suntem chiar f asemanatoare. Legat de nume...el mi-a spus cand s-a dus ca ar prefera sa fie doar Ilinca, ca i se pare lung, ca nu-i place etc, eu nu am avut puterea sa-l contrazic, iti dai seama...e tot un fel de manipulare ca deh, doar stabilisem si acum nu eram prea pe picioarele mele, dar ce sa mai zic...
Laurita, mami
Ilinca
bubu30 spune:
Laurita felicitari pt laptic si pt fetita asa cuminte si papacioasa 
Cand aud cum povestesti asa mi se face si mie o
de bebei dar cuminti ca a ta ![]()
Multa sanatate la Mircisor
si refacere cat mai rapida tie 
Vazut poze : Ce frumoasa e Ilincuta
si mie chiar mi se pare mare nu stiu cum zici tu ca iti pare micuta, ce bine ii sunt definite trasaturile fetei, nu arata a nou-nascut
Ruxi
35 + cu 

AMR ... cine stie ? 

bubu30 spune:
Sabina sa stii ca daca totul o sa fie ok si o sa ia in greutate si eu m-am gandit la faza cu plecarea pe semnatura, ca si la 29 sapt cand m-au internat am plecat dupa o zi tot pe semnatura
Asta cu atat mai mult daca o sa se poarte asa execrabil asistentele cum zicea si Carla, ca numai chef sa le suport mojiciile in clipele acelea nu o sa am nervi si mi-e teama ca daca ma calca rau pe coada le fac un scandal de o sa ajunga ei sa ma roage sa plec acasa (= sa ma dea afara din spital) ca eu nu sunt sluga lor sa vb asa cu mine
Felicitari Sabina pt fete ca iau asa bine in greutate 
Sper sa treaca cat mai repede faza cu nedormitul noaptea ![]()
Ruxi
35 + cu 

AMR ... cine stie ? 

Ioana5255 spune:
Laurita ce frumoasa este Ilinca. Ce zici ca e mica. Nici nu zici ca e nou nascut, arata a 3 luni. Sa va traiasca.
Ruxi important este ca bebeii sa ia in greutate ascendent minim 3 zile la rand. Nu iti mai face atatea griji, poate nici nu o sa fie cazul sa fie sub 2.500. Si mie mi se pare o regula stupida cu 2.500. Dar lasa, vezi si tu atunci cand va fi cazul, nu iti mai face ganduri negre de acum, ca nu le face bine la bebei.