Bravo SORANA, ALINETTERO! Liliac mai-iun'10 (75)
Raspunsuri - Pagina 6
Reallaura spune:
cris_09mda, greu cu sotii astia...si mie imi placea Sebastian pentru baiat, dar nici nu a vrut sa auda, bine ca ne placea Mircea amandurora...
Bafta sa se hotarasca repede, nu la primarie ca al meu!
R-ocsy ai ajuns sa dormi in fund?? nasoool...eu una nu puteam sta in fund deloc cu Ilinca, nu stiu ce pozitie a avut.
Sabina ele se recupereaza ziua, dar tu?? credca esti zombi.
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
Ilinca
r_ocsy spune:
Laurita : ma bucur ca decurge bine recuperarea si ca bebelina e cuminte iar Mirci o sa se dea el pe breazla pana la urma
.
Stia bine Ruxi ca ai o sora geamana, eu eram gigura ca esti tu
!
Stau in fund intr-un plan inclinat cam la 50 de grade
, cand nu mai poti de somn merge si asa ( e drept, doar vreo ora dorm asa dar suficient ca sa pot reveni pe stanga sau dreapta )/
R_ocsy
35 +
Ana Sofia
AMR 4 saptamani ! Mai avem asa putin pana apare
!
r_ocsy spune:
Laurita : si eu ma gandesc ca sotul sa nu imi faca vreo surpriza cand inregistreaza fata, desi nu am auzit nici o obiectie cu privire la nume ca doar l-am ales impreuna , asta a fost si scopul , sa cadem impreuna de acord la nume ca sa nu faca ce il taie capul la primarie
.
Sabina : ce mari au crescut domnisoarele tale , va doresc sa cresteti la fel de bine in continuare !
R_ocsy
35 +
Ana Sofia
!
r_ocsy spune:
Mary : drum bun si distractie placuta in continuare,daca te intalnesti cu Mira transmitei si salutarile noastre !
Cu capsunii mi-am facut ieri de cap, eu sper sa prind si niste cirese ... pana in 19 mai s-ar putea sa am noroc ![]()
Madutza si Cusa : ma bucur ca va priit plimbarea !
R_ocsy
35 +
Ana Sofia
!
r_ocsy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MIKYCRIS Am intrat si eu sa felicit proaspetele mamici si sa incurajez viitoarele mamici! ![]() Bravo fetelor! Bunul Dumnezeu sa va ajute pe voi si pe puiutii vostri! ![]() _ MIKYCRIS Album de familie MAMI DE PRINTESE DELIA SI DILARA |
Multumim frumos ! Multa sanatate printeselor tale !
R_ocsy
35 +
Ana SofiaAMR 4 saptamani ! Mai avem asa putin pana apare
!
cris_09 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui r_ocsy Laurita : si eu ma gandesc ca sotul sa nu imi faca vreo surpriza cand inregistreaza fata, desi nu am auzit nici o obiectie cu privire la nume ca doar l-am ales impreuna , asta a fost si scopul , sa cadem impreuna de acord la nume ca sa nu faca ce il taie capul la primarie R_ocsy 35 + Ana SofiaAMR 4 saptamani ! Mai avem asa putin pana apare ! |

poze
Cristina
38+ cu Sebi
AMR:12 zile
Onana spune:
Salutare fete dragi!!
Multe 

si 

tuturor, multumim din suflet pt sustinere, ne-am descurcat foarte bine, deci a ajutat mult!
Pe scurt a fost asa: la 8.15 am fost la Giulesti, gadilat colul (nu dureros, mai degraba neplacut), dupa care am mai stat vreo juma de ora si pe la 9 mi-au facut calciu intravenos, dupa care am plecat la cmu si m-am pus pe asteptat travaliul..care a inceput repede, dar contractii rare, la 15 minute, apoi 10, oricum abia pe la 13.30 aveam dilatatie de 4. Am decis sa fac totusi epidurala, gandindu-ma ca as vrea sa vad cum e si fara dureri asa mari, plus influentata de cei de acolo, care ziceau ca ar fi pacat sa ma chinui cand exista o asa "inventie" care atenueaza durerea.
Deci, la 13.30 montat epidurala (cu mari eforturi pt ca la ce coloana varza am nu reusea sa intre cu acul in spatiul intervertebral), dupa care mi-au fost rupte membranele (ca sa accelereze travaliul) si am progresat cu dilatatia pana la cea completa cam intr-o ora jumate.
Oricum, epidurala nu prea a prins (fusesem avertizata ca se poate intampla si asa din cauza pb de coloana pe care le am) asa ca am simtit fiecare contractie dureroasa, dar totusi durerea atenuata fata de prima nastere fara anestezie, deci ceva-ceva tot a contat.
Haios a fost cand am ajuns la impins, nevoia de a impinge era ff mare, canalul deja format (de catre Matei) asa ca din prima impingere deja s-a vazut capul, dr mi-a zis sa nu mai imping (greu, ca senzatia era ff puternica, capul lui bebe apasa pe toate cele) ca trebuiau sa mai faca ultimele pregatiri, sa vina neonatologul, si la urmatoarea impingere serioasa a iesit Tudor, un bebeloi maaare, si lung si impanat
, cu Apgar 10, fara circulare, fracturi de clavicule sau alte minuni de care ma temeam, dupa experienta cu Matei.
E brunetel, seamana parca cu fratiorul lui (desi nu e blond), are mult par, e cuminte si mancacios.
Eu sunt ff bine, la 2 ore dupa ce l-am nascut am mers pe picioarele mele la neonatologie sa-l vad, de s-au crucit, ziceau ca vor s-o vada pe mama grasanului care a nascut fara un tipat si nu le venea sa creada ca vin asa zambitoare. Simt ca ma refac mult mai repede decat la prima nastere, desi mi-au iesit analizele un pic prost (leucocite multe) deci preventiv fac antibiotice intravenos, sper sa fie ok.
Laptic nu am deloc, sfarcuri asisderea, iar o sa ne chinuim, ca bebe nu vrea sa traga deloc din protectiile din silicon, eu am folosit pompa dar nu curge nimik, mai asteptam..
Cam astea-s noutatile de la noi, o sa mai intru sa va scriu/citesc ca am laptopul cu mine, aveti grija de voi si de bebei. Pozici o sa pun cand ajung acasa, probabil marti daca totul merge bine.
Multumim Mira, Rocsy pt ca ati anuntat vestea cea mare
Va 

pe toate/toti cu mult drag.
Sorana, mami de Matei si
38 + cu
Tudor
AMR

...1 zi
Ioana5255 spune:
Hei Sorana. Ce bine ca ne dai vesti despre tine. Asa ma bucur. Sa va traiasca bebe Tudor si tu sa te refaci repede. Un pupic pentru o mamica asa de curajoasa. 
ancutzicab spune:
BRAVO SORANA SI ALINETTERO! SA FIE SANATOSI CEI DOI TUDOR, MANCACIOSI, SA VA BUCURATI DE EI, FARA NEPLACERILE RECUPERARII DUPA NASTERE! LAPTIC MULT SI ALAPTARE USOARA!

Anca
33+ cu Maya Sophia si mamina lui Luca
aleesicoo spune:
buna fetele
FELICITARI MAMICILOR CURAJOASE!
SA VA TRAIASCA COPILASII, SA FIE SANATOSI SI PAPACIOSI!
Sorana, ma bucur din suflet ca sunteti bine amandoi, iar tu intradevar ai fost o mamica eroina la ce bebeloi mare ai avut!
am o intrebare greutatea care ti a spus o ultima data la eco a fost cat de cat reala? ca vad ca bebe Tudor a fost maricel
Sabina ce fac printesele? le-au mai trecut colicii?
asa creste bebicu
pozici cu noi
ale
cu printesa Karina Florentina in33 sapt
ma
Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
AMR:6 SAPTAMANI SI VINE PRNTESA!! 

SI DILARA