Bravo SORANA, ALINETTERO! Liliac mai-iun'10 (75)
Raspunsuri - Pagina 20
Alinutzaa spune:
Buna seara burtici
Va multumesc tuturor pentru sustinere. Nu sunt chiar asa daramata, doar ca nu imi place starea asta de incertitudine, atata tot. Stiu ca dna doctor nu o sa ma lase balta, asta nici nu incape in discutie. Ideea e ca am asa o "bafta" cand e vorba de nascut....La Tudor s-a nimerit ca dna doctor care mi-a supravegheat sarcina sa nu fie in tara, medicul care trebuia sa ma asiste in locul ei m-a lasat balta efectiv, asa ca am nascut cu medicul de garda care s-a dovedit a fi o super draguta care m-a sustinut si a avut grija de mine exemplar pana am iesit din spital. Acum la a doua nastere...vedeti si voi ce situatie. Dar eu sunt convinsa ca tot raul e spre bine, asa ca...ii dam inainte cu tupeu.
La multe lunite inainte mazarichilor
Alina, mamica mandra a piciului Tudor si
35+
Handmade by Alina
Reallaura spune:
Neata
Madamar, mommy frumose pozici, dar unde sunt burticile?? oricum, frumoasa amintire aveti!
Cusa, teophilina merci pentru aprecieri la Ilincutza mea. Intru des pentru ca suge, sta la tzitzi toata ziua si stau cu ea in brate la calculator, tastez cu o mana...
oricum, cand vine Mirci acasa, adio distractie asa ca profit acum!!
Cusa si mie mi-au placut mult pozele postate de Madutza!
o zi buna tuturor!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
Ilinca
andradap spune:
Neata,
Am intrat repede inainte de a pleca la spital pt a le felicita pe Mazarichi pentru primna lor luna. La muuuulte multe altele. Sa fiti sanatoase si voioase! 
Madamar, stiu ca tu intrebai de party la 38 de sapt. Ei bine, am intrat sa-ti zic ca eu de duminica am contractii dureroase, nesistematizate - ce-i drept - dar au aparut. La primul copil le-am avut pe astea dureroase cu o luna inainte sa nasc. Acum tot intraziau sa apara. Dar dupa nunta de sambata cand am avut vreo 4-5 reprize de cate-o jumate de ora de dans, m-am resimtit. Asa, ca daca dansezi, fa-o cu moderatie... NU te zbantui ca nebuna (a se citi: ca mine
, care am dansat pe toate ritmurile: inclusiv house, rock'n roll, etc).
PS: V-am vazut in poze, pe tine si pe Mira... sunteti doua gravidute frumoase. Din pacate nu am vazut si burticile, dar stim noi ca sunt acolo, sub masa ![]()
Gata am fugit.
V-am pupat si numai vesti bune!!!
Mami de
ANTONIO (12.05.2007) si
38+ www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/05/11/2010.png" target="_blank">
DOMINIC
Dumnezeu a vrut ca el sa existe
Reallaura spune:
Andradap ce spui tu de zbantuiala la 38+???
Adevarul e ca la cum arati tu iti poti permite luxul sa te mai si misti!!
sa-ti fie de bine distractia!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
Ilinca
Iubirisca spune:
Neata fetelor, eu am dormit tare prost aseara, de fapt nu prea am dormit; am avut arsuri, am baut aproape un litru de lapte in speranta ca trec si in plus asa ca un bonus m-am stricat la burta si am facut multe drumuri la toaleta in toiul noptii.
La ora 3 noaptea experimentam asa cum spune Nana "belitul ochilor pe tavan".
Bine ca s-a facut dimineata, acum ma simt mai bine, azi facem 34 saptamani![]()
Iubirisca
34+ cu
papusica mica, Cristina Alexandra
NicoletaB spune:
Vazut burtici de Madamar si Mira! Ce intalnire voioasa ati avut voi 2 acolo! sa va fie de bine!
Cris-felicitari pt data bde 6 mai, desi imi pare rau ca micutu' nu mai ia in greutate! Obsesia asta o am si eu ca parca nu mi-a mai crescut burta. Pe 5 mai merg si eu la eco de 32 saptamani!
Trimit asta si revin, caci au venit gunoierii sa ridice pubela!
31+