Bravo SORANA, ALINETTERO! Liliac mai-iun'10 (75)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bilica spune:

Ok MOMMY,acum am inteles.....chiar eram nervoasa aseara ca voi ati putut si noi nu...;eram asa de suparata pe preot ....Tot respectul meu il ai....FELICITARI!

33+ RACHEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cusa spune:

Buna seara si de la noi fetele!

Nu am mai intrat de cateva zile, dar am absent motivat ca sa zic asa, sambata dupa cum ati vazut si pozicile ce le-a postat Madutza am iesit la aer liber cu soare frumos si bebeii nostri Emma si Luca au fost tare fericiti! , ieri am avut o zi de odihna, dormit, uitat la filme, etc , si azi am facut curatenie, si gatit plus o frumoasa tarta de capsuni, sper ca nu va fac
Azi ne-am ocupat si am comandat ceva cosmetice organice pt bebelusa! Abia astept sa ajunga!
Mira si Mary, asteptam pozicile si de la intalnirea voastra
Laura- Ilincuta ta e o adevarata printesa!
Nati, Nana, si celelalte fete multumim de aprecierile pozicilor de la intanirea noastra a burticilor de la Londra.
Sorana sper ca te simti mai bine cu costipatie si sa vina lapticul cat mai repede, esti o eroina, dar trebe sa insisti sa nu renunti!
Alinettero asteptam sa intri sa ne povestesti despre tine si Tudorelul tau!
Ale vazut pozicile cu burtica ta- f frumusica si micuta si finuta si mamica la fel...
Cristina sa mai stea Stefan pana vine medicul tau, apoi incepem sustinerea!
Rocsy felicitari pt prenatalul ce va incepe in 1 mai!
Murica bine ai revenit acasa, si asteptam sa intri sa ne povestesti cum a fost si sa ne pui pozici cu micuta Evelyne.
Ruxi sper ca te simti mai bine! Un pupic de la noi
PUP burticile si o seara frumoasa!

Cornelia
34+ cu Emma

Be gracious to everyone,good company to many, known to a few, companion to one, enemy to none!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Cristina tinem pumnii sa mai stea bb la caldura in burtica

Sorana ce dragut a fost Matei la spital

Rocsy felicitari pt intrarea in prenatal si pt cat ai rezistat la servici

Marylena asteptam maine dupa control vesti noi si bune !

Nana sorry pt insomnii , se pare ca tot mai multe suferim rau de tot noaptea acum cand sarcina e mai avansata

Alesico felicitari pt. 34

Alinutza nu iti face bine sa te superi acum si nici la bb.
Dar eu zic ca e mai bine ca s-a intamplat acum, inainte si s-a aflat macar.

Sabina felicitari pt seara romantica
Ma gandesc si eu ca asa cum au trecut 8 luni o sa mai treaca inca 2 si la noi, nu mai avem mult ...

Murica bine ati revenit acasa , asteptam pozele

Cris trebuie sa ai grija si sa urmaresti pt ca daca nu mai ia bb deloc in greutate inseamna ca e placenta imbatranita si nu mai trebuie lasat prea mult bb mai ales ca ati ajuns la termen, deoarece poate intra in suferinta fetala
Sper din suflet sa nu fie cazul tau, am o cunostinta care a fost in acest caz, de aceea iti zic sa nu insisti sa il tii daca nu mai creste

Ruxi 35 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui r_ocsy

Murica : bine ai revenit acasa , asteptam poze si povestile promise .

Cris : de ce nu ati programat nasterea mai repede daca tot suspectati ca bebele nu mai ia in greutate, pana pe 6 mai mi se pare cam mult !

Bubu : si mai cumintica decat pana acum sa mai stea gemenii la caldurica

R_ocsy 35 + Ana Sofia
AMR 4 saptamani ! Mai avem asa putin pana apare !
el socotira sa facem 39 de saptamani...sa apucam sa luam o saptamana aspenter.....

poze

Cristina38+ cu Sebi
AMR:10 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Bun gasit!

Iata: nu m-am tinut de promisiune (de a posta poze de ieri) si nici nu v-am citit azi!
Abia m-am adunat de pe drumuri, plecata de pe la prinz: am fost la epilat azi, m-am programat pentru 17 mai din nou la cosmetica si am mai cumparat cite ceva, dar inca mai sunt muuulte! Sper sa imi gasesc timp pentru toate ca imi dau seama ca sufar de insuficienta, sincer...
Acum ma duc la un dush si apoi in pat ca simt cum mi se prabusesc pleoapele. Daca poate dusul ma invioreaza revin... dar nu promit nimic. Sa ramina deci pe miine!? Cind e o noua zi cu noi "distractii" (mi-am propus sa separ pe culori hainutele, de fapt mai mult alb, si sa le pun la spalat; am reusit sa iau detergentul si balsam de la Sano pt haine de adult, adica ale noastre).
Pe curind!

Marlena (Mary)35+cu minune de Tudor Mateo

AMR 4 saptamini

Doamne Ajuta-ma sa ajung aproape de termen iar baietelul sa fie sanatos si cumintel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

Buna, burticute si mamici!

Eu v-am citit zilele astea, insa cu scrisul mai greu, nu sunt intr-o mare forma, am cazut in butoi, cred.

La multi ani Mazarichilor pentru prima voastra luna de viata, va doresc sa luati cat mai repede cele 130 gr in greutate care va lipsesc sa mergeti acasa si sa fiti o familie fericita cu mami si cu tati. Carla, felicitarile mele (stiu, e prea putin) pentru ceea ce ai trait si suferit pentru fetitele tale, este inuman, pur si simplu ceea ce se intampla in unele spitale din Ro.

Sabina, ce frumos ca ati avut o seara romantica si ce repede, bravo tie! Of, cand ai enumerat orarul de dormit al fetelor si-am vazut ca nu prea se “pupa” am realizat si mai mult ce greu tre’ sa-ti fie, asa ca nu esti trilu’. Esti o mamica eroina de 3 fetite superbe!

Ioana, ce ma bucur cand la fiecare mesaj postat ne spui “acum Sabina doarme la mine pe burta”...se pare ca ii place tare mult aici cu noi Sabinutei tale.

Laurita, bine ati venit acasa, ma bucur ca intri asa des, inseamna ca bebelina ta e cumintica tare, e foarte dulce, sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa.

Roxy, bine ati venit acasa si voi....nu te lasa bebelina sa ne scrii mai des? E asa frumusica si grasunica! Te asteptam cu vesti cand te lasa bebelina.

Murica, bine ati venit acasa, asteptam, cand poti sa ne povestesti aventura nasterii si bineinteles, poze cu bebe Evelyne. Va pupam.

Sorana, felicitari, felicitari, felicitari. Asa cum ziceam sper sa fii modelul meu, esti un exemplu pentru toate fricoasele ca mine, mi-ai dat multa incredere si putere ca totul va fi bine si ca nu e ala chiar asa de negru. Imi pare rau sa aud vestile cu lapticul, insa sunt convinsa ca se va rezolva. Pupici pentru bebe, mami si Mateiut. Va asteptam acasa si sa ne pui poze cu grasunelul odiseei de pana acum.

Alinettero, te asteptam si pe tine acasa, sa ne spui povestea nasterii lui bebe Tudor. Pupici.

Ruxi, chiar asteptam sa intri sa ne spui vestile de la eco, ai vazut ca bebeii sunt maricei? Of, imi pare rau sa aud vestile cu asa dureri ce ai avut, hai ca mai ai putin, ai sa vezi ca totul va fi bine.

Cristina, nu stiu ce sa zic, ca nu ma pricep la chestii d’astea, insa eu zic sa ai incredere in dr tau si sa speram ca totul va fi bine, mai ai asa putin, o sa vezi ca DD va fi cu tine si cu bebele tau. Mult curaj si succes, hai bebe Sebi!

R_ocsy, bravo pt concediul de la 1 mai, era si cazul sa te mai relaxezi si tu un pic inainte de marea intalnire.

Alesicoo, felicitari pentru 34 de saptamani si pentru burtica frumoasa.

Madutza si Cusa, frumoasa initiativa voastra, frumoase burticile, frumoasa “confruntarea” bebeilor.

Marlena si Mira, asteptam si pozitele voastre de pe plaiuri bucovinene.

Nana, sorry pentru insomnii, chair asa, biata de tine cum mai rezisti, nu stiu. Hai, curaj ca mai e un picut.

Restul fetelor imi cer scuze, dar sunt cu neuronu’ in pioneze.

Eu, cam la vreo saptamana dupa ce s-a intors bebe (cam de vreo 2 sapt adica) am dureri jos de tot, care se accentueaza din ce in ce mai tare. Credeam ca ma doare osul pelvian sau pubian, sau cum s-o mai numi, dar am constat (cu durere, la propriu) ca de fapt sunt muschii de pe acolo de prin jur. Astazi parca a fost mai rau ca niciodata. Voi v-ati confruntat cu asa ceva? Maine am sa merg la doctor, ca aveam programare oricum, si am sa vad ce e, sper sa nu fie nimic grav.

Va pupic si va urez o noapte buna cu cat mai putine insomnii mamici si burtici.

Theodora 31+ Stelios

AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Tatyana cum mai esti ? nu ai mai intrat de ceva zile

Anamaria 79 nici tu nu ai mai intrat sa ne zici cum a fost la dr la control si mai ales daca te-au lasat durerile de burta ?

Ruxi 35 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauriciu spune:

Seara buna la burtici si mamici!

Am fost la dr azi, eco a dat exact varsta calendaristica, deci suntem in grafic, placenta gradul 2 aproape 3, mai merg vineri sa vedem si colul cum sta...daca mai apuc ziua de vineri, ca am niste dureri locale de mi se taie picioarele cateodata. Theo - cred ca sunt muschi si ligamente pe acolo si colul in sine, n-as zice ca-i vorba de osul pubian...oricum sunt tare suparatoare durerile astea. Eu una abia astept sa se termine, nu stiu voi cum stati cu nervii...

Bilica, mi-a citit preotul de la cununie molifta respectiva inainte sa intru in biserica - in "antreul" ala, nu stiu cum se numeste. Am ingenuncheat si mi-a citit cateva minute si apoi am intrat si am cununat copiii. Nu am intampinat nici o problema.

Cristina, esti pusa pe treaba tu, ai rabdare, mami, sa vina dr la treaba, doar nu vrei sa nasti cu vreun rezident.

Bubu, deci insumam cca 5 kg de copii. Foarte tare, bine ca sunt maricei si activi, sper sa ajungeti cat mai aproape de termen si sa nasti cum vrei tu.

R_ocsy, bine ca intri in concediu, poate apuci sa te odihnesti putin inainte...
Eu am intrat in s 28, fiindca faceam o eternitate pana la serviciu si inapoi si n-am mai putut in aglomeratie si in picioare cate 2 ore jumatate dus si la fel la intors.

Nana, mamica chinuita, de acum, dupa s36, coboara bebe si te mai linistesti cu arsurile. Ai sa vezi ca va fi mai bine. Arsuri vei mai avea, dar nu mereu-mereu. Tinem pumnii sa treaca.

Pup fetele!
Noapet buna!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lauriciu

Bubu, deci insumam cca 5 kg de copii. Foarte tare, bine ca sunt maricei si activi, sper sa ajungeti cat mai aproape de termen si sa nasti cum vrei tu.

Laura - mami mandra de Raduc frumos si viitoare mami 39+ a lui Dragos Andrei bebe 2 la purtator

Multumim de urari
Felicitari si voua pt bb in grafic
Vai ce putin mai aveti - cred ca esti prima de la noi de la odisee cu 39 + la semnatura

Ruxi 35 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

AM REUSIT POSTARWA DE POZE PE WESHOTS!!!

http://family.webshots.com/photo/2709758440105580295NKApxG

Marlena (Mary)35+cu minune de Tudor Mateo

AMR 4 saptamini

Doamne Ajuta-ma sa ajung aproape de termen iar baietelul sa fie sanatos si cumintel!

Mergi la inceput