Bravo SORANA, ALINETTERO! Liliac mai-iun'10 (75)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Hello burtici!!!

La Radauti e o zi minunata, cu soare, unsa eu nu ma pot mobiliza nicum sa ies din casa. Mi-e groaza de efortul imbracatului, mi-s foarte umflate picioarele si mainile si ma doare raaaau noada...

Lauriciu, m-a incurajat mult post-ul tau. O sa incerc sa-mi mentin o atitudine cat mai optimista Multa grija la efort, sa n-ai surprize!!!

bilica, sa stii ca la catolici nu exista regula asta cu cititul si termenul de 40 de zile... Eu sunt ortodoxa, dar sotul fiind catolic, nunta a fost catolica, iar pe Maya tot la catolici o vom boteza. Botezul o sa aiba loc in primele 2-3 saptamani. Mi se pare mult mai corect modul asta de gandire... in fine... nu spun mai multe pentru ca nu vreau sa starnesc controverse.

corina, spor la treaba, da' vorba ta, fa-o cu grija, sa nu te obosesti prea tare

cristina... wow, se duce dopul... e grabit voinicutul tau. Oricum, eu sper sa mai stea la caldurica pana miercuri, ca sa ti se intoarca doctorita din concediu. Sa ne tii la curent si de e nevoie, vom scoate motatele.

Sorana, ce scumpel e Matei... Mi s-a facut si mie mila de el cum plangea dupa tine, saracutul... Cat te mai tin in spital? Sa scoatem iar motatele sa incurajeze lapticul sa vina? Eu sunt convinsa ca pana la urma va veni el. Doar ca se lasa mai mult asteptat.

iubirisca, ce bine ca ai reusit sa scapi de durerea de gat cu leacurile babesti!!! Incearca sa eviti alimentele reci, daca te stii sensibila.

rocsy, sa te bucuri din plin de prenatal. Eu una nu as fi rezistat cat ai rezistat tu la servici. Felicitari!

Vivela, coool dream!!! very funny, no comment

nana pentru o burtica obosita si nedormita. Inca putin... eu una imi tot repet asta de 5 ori pe zi, cel putin

Alina, o sa fie bine cu nasterea, vei vedea... Se va rezolva totul pana la urma. De nascut trebuie sa nasti,nu? Si ma gandesc ca nu te lasa doctorita ta la nevoie.

Gabi, probabil ca mandra ta simte ca in curnad nu o sa-i mai poti da atata atentie iar acum insi revendica drepturile Vazut pozici frumoaaaase! Fetita ta e o frumoasa, la fel ca mami! eu mi-am laut camasi cu nasturi de la Carrefour si chiar sunt dragute, iar pretul super ok. Bumbac 100%, 35 RON. Mai au si din acelea decoltate, parte peste parte, din care iti poti scoate sanul fara nicio problema si sunt si mai frumoase, tot bumbac, 45 RON.

Ale... ce burtica frumoasa!!! Si ce silueta!!! Te invidiez!!!

La multi ani Mazarichilor!!! Sa cresteti repede si sa mergeti acasa, cu mami si tati alaturi

Ma bag in pat, ca ma omoara noada... picioarele sunt atat de umflate ca nu le mai recunosc...Cum ziceam, INCA PUTIN...

Pupici la burtici si mamici fericite

Mira fericita 36+cu Maya Alesandra

AMR 3 saptamani

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Hello,

acum am reusit si eu sa ma adun un pic. Am avut o zi cam plina. Noaptea a fost ok cu exceptia cand de la 3 la 5 m-am plimbat cu Ekaterina in brate sa o adorm. Am clacat un pic, umblam cu ea in brate si plangeam, cine ma vedea zicea ca sunt truli. Si cu toate astea ma laud ca fetele au dormit bine Iustina 10-3, 3-6, 6-9, Ekaterina 10-3, 5-8, 8-11. Aseara la ora 10 ne dormeau toti copiii, era asa o liniste in casa, am stat si eu cu sotul meu, am avut o seara romantica cu tot tacamul. Asa ca de acum ma pot declara refacuta total. Nu am mai avut rabdare sa asteptam 6 saptamani de la nastere, avand in vedere cat am stat pe uscat. Si tare bine a fost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns murica spune:

Hellooooo
Bine v-am regasit dragele noastre, am revenit acasa.
Suntem bine sanatoase, eu ma simt deja minunat, mai iau ceva calmante, bebita e o minune leita tati, o sa punem cat de curand poze pe e-mail comparative, e cuminte foc, mancacioasa rau, iar sanii mei mai mari cu vreo 3 numere....
Sunt putin obosita, dar urmeaza sa va descriu multele evenimente prin care am trecut, cu un final minunat.
Felicit mamicile care au adus pe lume puiuti, urez multa sanatate si noroc puilor nascuti si tin pumnii pentru fetele care urmeaza. Va tin la curent de maine. Multumim tare mult de sustinere si pentru felicitari.

Murica, mami mandra de Evelyne.

Murica 38+ si Evelyne-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Buna dupa-amiaza!
Ne-am intors de la eco...bebe tot in urma,nu vrea cu nici un chip sa recupereze,mi-a dat aspenter(1/zi de azi pana pe 4 mai,si sa iau 2 elevit in loc de 1).Are 2618 gr,ceea ce nu e prea bine dar organele sunt dezvoltate ca si pentru 38 de saptamani.
L-am intrebat pe doctor,avand in vedere ca este mai mic,poate ar fi mai bine sa nasc dupa termen ca sa recupereze,dar mi-a zis ca el nu vrea deloc sa i-a in greutate,nu prea a evoluat de la ultima eco de acum 2 sapt..deci cu cat trece mai mult timp poate sa "moara de foame"
In fine,marea concluzie e...tam tam tam: Pe 6 mai ma prezint la spital sa vedem cum decurg lucrurile,cel mai probabil sa inducem travaliul si sa ne intalnim cu bebel cel frumusel

poze

Cristina38+ cu Sebi
AMR:10 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

cris09 desi nu am experienta ma gandesc ca placentica este de vina..probabil e maturata si de aceea bebe nu se poate hrani corespunzator
lasa ca sebi va lua in greutate afara, la sanul mamei
si eu as opta pt travaliu indus mai ales ca dr mea ma tot streseaza cu gradul de maturare a placentei
din pacate insa nu mi-a facut biometria la ecografia trecuta insa joi sper sa nu mai sara peste ea
concluzia mea: sebastian va luain greutate la caldura pieptului mamei si ii va fi mai bine afara decat inauntru
asa ca mult curaj

36+ Matei ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

La multi ani mazarichilor !!!

Felicitari pt prima voastra lunita de viata !!!

Desi mi-am amintit ieri de aniversarea mazarichilor, nu am avut putere sa intru sa le felicit deoarece ne-am simtit tare rau aseara, cu dureri de dureri care abia au cedat la doza dubla de antispastice si tocolitice

Azi-noapte am avut insomnii si am dormit de la 1.30 la 3.00.
M-am rugat sa trec cu bine noaptea sa ajung azi la eco sa vedem ce mai e prin burtica, pt ca sapt trecuta marti mi-au coborat bebeii si de atunci imi e tare greu, indur niste lovituri jos, mama-mama.
Mi-a pus si sonda de contractii de doua ori, in 2 locuri.Prima data a fost ok, contractii f. putine sau zero, a doua oara situatia arata altfel , cu valori de 40-50

Ne-a zis si dr sa fim prudenti de acum incolo

Ruxi 35 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Crsi_09 woow, 6 mai Da Domnul sa fie totul bine!
murica bine ai venit!!
Sabina ce tot spui tu acolo? Felicitari pt mbilizare! Noi poate peste un an asa...

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Artu felicitari pt testul trecut cu brio si va urez sa nu primiti never ever raspuns

Anca sa va fie de bine seara petrecuta in doi

Mira si Mary ce fain ca v-ati cunoscut si v-ati simtit bine

Mary felicitari pt petrecerea in spume profita cat poti

Lauriciu azi la eco aveam 2300 g si 2500 g .
Cezariana avem in plan, ma rog sa nu cumva sa ma dilat prea repede si sa nu mai apuce sa ma opereze si sa trebuiasca sa nasc natural

Ruxi 35 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Murica : bine ai revenit acasa , asteptam poze si povestile promise .

Cris : de ce nu ati programat nasterea mai repede daca tot suspectati ca bebele nu mai ia in greutate, pana pe 6 mai mi se pare cam mult !

Bubu : si mai cumintica decat pana acum sa mai stea gemenii la caldurica

R_ocsy 35 + Ana Sofia
AMR 4 saptamani ! Mai avem asa putin pana apare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui veronicach

cris09 desi nu am experienta ma gandesc ca placentica este de vina..probabil e maturata si de aceea bebe nu se poate hrani corespunzator
lasa ca sebi va lua in greutate afara, la sanul mamei
si eu as opta pt travaliu indus mai ales ca dr mea ma tot streseaza cu gradul de maturare a placentei
din pacate insa nu mi-a facut biometria la ecografia trecuta insa joi sper sa nu mai sara peste ea
concluzia mea: sebastian va luain greutate la caldura pieptului mamei si ii va fi mai bine afara decat inauntru
asa ca mult curaj

36+ Matei ...
da,asa a zis si doctorul,ca placenta e imbatranita,grad de maturitate 3 plus ca bebe sta cu nasul inghesuit in ea...

poze

Cristina38+ cu Sebi
AMR:10 zile

Mergi la inceput