Bravo SORANA, ALINETTERO! Liliac mai-iun'10 (75)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iubirisca spune:

Fetelor dar vad ca ati avut ceva batai de cap cu alegerea numelor pentru copilasii vostri; eu cu sotul ne-am hotarat in 5 minute dupa ce am aflat ca vom avea fetita.
Am si eu o intrebare si va rog sa ma scuzati pentru off topic,are legatura cu cumnata mea care v-am zis ca a avut o tumoare pe creier si momentan se chinuie cu chimioterapia: cum as putea sa postez un anunt umanitar de ajutorare, cu ceva banuti, caci le este foarte greu.
Orice sfat imi va fi de ajutor. Va multumesc si ma scuzati pentru subiect.

Iubirisca 33+ cupapusica mica, Cristina Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Iubirisca, aici sunt pasii pentru propunerea unui caz umanitar.

Nana 36+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -4sau mai putin ?!

Mergi la inceput

Nana iti mulumesc din suflet pentru informatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Hello

La Multi Ani Mazarichilor!!!!!
Ati implinit deja o luna, sunteti fete mari si sanatoase. Sa o tineti tot asa si sa aveti grija de mami!

Discordia, ziceai de blogul Carlei : http://injoaca.wordpress.com/

Nana
, multumesc ptr pozele Mazarichilor

Eu una is adormita tare ca a avut chef de povesti Sabina; acum doarme dusa la mine pe burta....

a, Cristina! deci scoatem au ba motatele?

Ale, doar 2-3 nopti a stat infasurata dar nu legata sau stransa. Acum se supara de ii bag manutele sub patura.

Va pe toate si revin cand incep sa functionez.

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Iubirisca

Chiar n-ai pentru ce . Cristina cred ca stie mai multe despre umanitare, cred ca te mai poate ajuta si ea daca ai ceva nelamuriri.
Fa-mi si mie un mail (adresa e pe contul comun), daca vrei, cu documente medicale atasate si un cont bancar unde se pot face donatii, sa trimit mai departe la prieteni, dar mai ales la serviciu, cine stie poate se aduna ceva. Cand am trimis pentru prietenul meu Cezar (leucemie), DD sa-l odihneasca in pace, s-a strans o suma destul de frumusica...

Mergi la inceput

Ioana , multumesc ca mi-ai adus aminte ca azi e 25, deci:

!!! La multe lunitze, Mazarichilor !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Nana, ieri a fost 25

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzicab spune:

Ca bine ziceti, fetelor!
Mazarichile au implinit ieri o luna. La mai mare si sa ajunga cat mai repede acasa, langa mami curajoasa si tati!

pentru primele floricele de liliac din odisee!

Anca 33+ cu Maya Sophia si mamina lui Luca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui n_a_n_a

Citat:
citat din mesajul lui Iubirisca

Nana

Chiar n-ai pentru ce . Cristina cred ca stie mai multe despre umanitare, cred ca te mai poate ajuta si ea daca ai ceva nelamuriri.
Fa-mi si mie un mail (adresa e pe contul comun), daca vrei, cu documente medicale atasate si un cont bancar unde se pot face donatii, sa trimit mai departe la prieteni, dar mai ales la serviciu, cine stie poate se aduna ceva. Cand am trimis pentru prietenul meu Cezar (leucemie), DD sa-l odihneasca in pace, s-a strans o suma destul de frumusica...

Nana am trimis pe mail-ul comun cam cum as dori eu sa sune anuntul umanitar, deocamdata trebuie sa vorbesc si cu sotul (fiind vorba de sora lui) daca este de acord si apoi sa iau de la soacra mea toate documentele doveditoare si sa deschid si un cont pe numele ei.
Imi pare rau pentru prietenul tau Cezar.
Mi-am cerut scuze voua pentru subiect deoarece este unul trist iar aici trebuie sa auzim numai vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Deja floricele de o luna! maaama!!
discordia, gabriela_s de la Ilincutza

Nana imi place "democratia" de la voi. E pe gustul meu. Adevarul e ca mama e mai egala in drepturi decat tatal
Gabriela_s misto bijuteriile, mama ce chef am sa ma aranjez si eu, sa fie copiii mari E super poza cu tine in camasuta lila. Eu camasa de noapte mi-am luat de la Etam, cu nasturi de sus pana jos un colorit si un model super, lungime pana deasupra genunchilor. Nu am purtat-o in spital ca mi se parea burta prea mare O port acum.

Nu mai stiu cu cui si ce voiam sa spun...

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si Ilinca

Mergi la inceput