Bravo SORANA, ALINETTERO! Liliac mai-iun'10 (75)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

Vivela, ce-am mai ras de visul tau cu dr. Oricum, eu va admir pe toate care aveti dr barbati.
Aleesicoo, eu am infasat-o de cateva ori pe fetita asa ca o sarmaluta, dupa ce ii faceam seara baita si nu ii placea, de altfel nici eu nu as suporta sa stau asa stransa. In maternitate ii infasau, dar nu ii strangeau, parca stateau ca intr-o paturica. La al doilea bebe clar nu il voi mai infasa.
Cristina, pai ce facem scoatem agitatele de pe acum? Stai si tu linistita zilele astea pana vine dr ca sa nu se intample ceva...
Nana, sincer eu te admir cum rezisti tu asa, si fara mancare si fara somn. Si mie imi amorteste zona de sub sani si este tare neplacuta senzatia asta.

mamica de fetita si 36s+ cu

AMR 4 saptamani sau chiar mai putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Ale, eu nu l-am infasat niciodata pe bebe, l-am tinut doar in costumas. dar cica uneori, cand sunt foarte micuti, ei se simt in siguranta sa fie mai stransi, cica le aminteste de perioada din burtica, cand nu mai aveau loc . uneori, cand sunt mai agitati si nu reusesti sa-i calmezi nicicum, cica sa incerci si varianta asta, cu infasatul, e posibil sa se calmeze.
dar repet, asta e din teorie, eu n-am aplicat-o, am aflat metoda cand era prea tarziu.
oricum, nu te lua dupa gura unor babe cum ca daca nu infesi copilul o sa aiba picioare strambe sau mai stiu si eu ce grozavii.

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) + 33+ Damian
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Vivela

Gabi, vazut pozicile: esti o gravi frumusica ! Si surioara cea mare e o scumpa !!! Are niste gene grozave !

Cristina, wow, ai pierdut deja dopul! Tinem pumnii sa mai rezisti pana iti vine medicul din concediu !

Laurita, arsurile au ramas, insa nu vreau sa cobesc, dar parca au devenit mai "docile" in ultimele zile, mai usor de controlat (cu ranitidina si o lingurita de bicarbonat le controlez o jumatate de noapte!). De insomnii sufera multe dintre noi, cred ca impreuna putem scrie o teza de doctorat beton despre belit ochii pe pereti aiurea ! Imi pare rau sa citesc ca micuta Ilinca nu vrea sa stea in pat: oare cum ai putea sa o obisnuiesti, ca sa nu te epuizezi?

Despre camasi de noapte: eu am primit doua camasute pana la genunchi si cu maneca scurta, doua pijamale cu pantaloni trei sferturi si bluza cu maneca scurta si un halatel, toate subtirele, din bumbac, cu deschideri pentru alaptat pe laterale (in afara de halat ), in culori vii si cu desene haioase (ratuste, girafe, pisici, etc.) de la mami si surioara mea, cumparate de la Cluj, ca la Arad am vazut numai din alea de babe, cu nasturi (am oroare de nasturi in pat!!!). Le port si acum, si le voi purta si la vara; sunt pentru gravi/alaptare, poate cunoasteti firmele: Vienetta Secret si Muzzy - www.intimosecret.ro/product.php?id_product=68" target="_blank">camasa - exact asa e una dintre camasi si www.intimosecret.ro/product.php?id_product=69" target="_blank">pijama - acelasi stil, doar ca pantalonii sunt trei sferturi si bluza cu maneca scurta. Eu am primit marimea S su sunt destul de mari, dar nu conteaza ca sunt comode si haioase!

Despre numele copiilor: de unde pana unde atata democratie la alegerea numelui copilului la voi ?! La noi e dictatura curata ; i-am zis clar lui tati de la bun inceput, si el a fost 100% de acord: cand o sa poarte el copilul in burta, o sa vomite, o sa se constipe, o sa se ingrase, o sa fie chinuit de tot felul de dureri si neplaceri, o sa nasca; atunci si numai atunci o sa aiba dreptul sa aleaga numele pentru puiut. E o mica rasplata pentru acest sacrificiu de noua luni... Ca am acceptat sa-i spunem micutei noastre si Ioana, ca al doilea nume, dupa dorinta lui, am facut-o din marinimia sufletului meu , si ca sa scap de saptamani intregi de rugaminti : oricum sunt constienta ca si-a dorit acest nume pentru fetita doar din dragoste pentru mine!

Nana 36+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -4sau mai putin ?!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui discordia
Nana, sincer eu te admir cum rezisti tu asa, si fara mancare si fara somn. Si mie imi amorteste zona de sub sani si este tare neplacuta senzatia asta.

mamica de fetita si 36s+ cu

AMR 4 saptamani sau chiar mai putin

Daca as avea puiuti mai mari, cum aveti voi, nu as rezista cu siguranta; asa, am toata ziua (si noaptea ) la dispozitie sa ma simt rau, sa-mi fie ciuda de asta, sa ma vaiet cat vreau eu, etc. . Fac haz de necaz, ma gandesc ca mai am foarte putin (DPN-ul dupa parerea medicului e maxim de miercuri in doua saptamani), ma gandesc ca prima parte a sarcinii a fost incomparabil mai grea - ca eram cu psihicul sub nivelul marii, si incet, incet, ma mobilizez si trec peste neplaceri. Oricum, urmatoarea sarcina o sa mi se para "parfum" pe langa asta, marea bataie de cap atunci va fi "alergatul" dupa rasfatata de Adelina .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

http://community.webshots.com/album/575257567kdZVuE aici puteti vedea burtica de Aleesicoo cu printesa Karina bubulina

multumesc fetelor care mi ati rasp cu privire la infasat

asa creste bebicu
pozici cu noi
ale cu printesa Karina Florentina in34 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
AMR:5 SAPTAMANI SI VINE PRNTESA!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

http://community.webshots.com/album/575257567kdZVuE aici puteti vedea burtica de Aleesicoo cu printesa Karina bubulina

multumesc fetelor care mi ati rasp cu privire la infasat

asa creste bebicu
pozici cu noi
ale cu printesa Karina Florentina in34 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
AMR:5 SAPTAMANI SI VINE PRNTESA!!
Ai o burtica foarte micuta si finuta

poze

Cristina38+ cu Sebi
AMR:11 zile

Mergi la inceput

Alesicoo, o burtica draguta si o mamica slabuta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancutzicab

Cristina - ca vorbeai de Klorane, eu tocmai am renuntat la el, am intrat intr-o pasa bio si m-au apucat nervii cand am vazut ca are nu unul, ci doi parabeni. Asta asa, ca veni vorba...nu fac prozelitism

Anca 33+ cu Maya Sophia si mamina lui Luca

eu citisem ca nu are paraben... Bine ca mi-ai zis...Ce produse folosesti pt Luca???

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 37+ cu Matei Stefan

BAZAR DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_ spune:

NANA Si eu sunt de acord cu tine in privinta numelui. Sotul meu are preferinte in directia total opusa gusturilor mele.Iar la noi mai este o problema daca il las sa-i puna el un al doilea nume socri,dragi de ei, ii vor spune asa micutei si eu nu vreau.
De aceea ramanem la Larissa si punct.

Am admirat si eu buticute care mai de care mai dragute ,si bebei care mai de care mai dulceiM-am facut si "poeata"

32+ Larissa

AMR 8 saptamani vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzicab spune:

Cristina, pentru Luca, ca e marisor, am luat acum Bubchen, e din supermarket, dar macar nu are parabeni. Pentru Maya, am luat Weleda, care sunt bio. Sper ca la un moment dat, sa imi permit pentru amandoi produse eco.

Anca 33+ cu Maya Sophia si mamina lui Luca

Mergi la inceput