Bravo SORANA, ALINETTERO! Liliac mai-iun'10 (75)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vivela

hehe, daca i-as povesti sotului visul, cred ca s-ar da peste cap sa-mi gaseasca acum, pe ultima suta de metri o doctorita cu care sa nasc .

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) + 33+ Damian
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 37+ cu Matei Stefan

BAZAR DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Vivela, tare visul, apropo, cred ca l-am vazut pe dr tau pe-aici, probabil are cezariene, ca aici constat ca sunt o ciudata cu nasterea mea naturala Daca faceam si fara epidurala, ma dadeau la gazeta

De activa sunt activa, nu dorm decat 5-6 ore max pe noapte (oricum e un lux fata de ce urmeaza), ziua deloc, sta bebe cu mine seara pana la 12, dimineata de la 7 il iau iar, am o foame de lup (nu stiu cum o sa slabesc, as manca non stop), as sta numai pe forum cu voi (dar ma cam doare-n fund, ca sa zic asa). Problema e cu constipatia, acum chiar e jale ca e musai sa fac si eu cu 2 supozitoare cu glicerina la activ si nu reusesc, sa vad ce mai bag, imi vine sa cer o clisma Acum mi-am luat pere, activia, sa vedem..

Sorana, mami de Matei si 38 + cu Tudor

AMR...1 zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

Neata,

ce mai faceti?Care mai naste???

Felicitari mamicilor de Tudori!!!
Eu am intrat sambata si am mai pus niste poze pe webshots,dar n-am mai apucat sa scriu ,ca sunt cu mandra calare pe mine...si ma vrea doar pentru ea,daca sunt eu acasa nu mai vede pe nimeni,vrea doar cu mine-papa,pipi,somn,joaca etc.Nu stiu ce o sa ma fac cand apare si surioara,sper sa nu faca crize de gelozie.

Vivela oau,ce vise!Mai bine nu ii spui sotului tau,daca e ca al meu,caruia i-a luat ceva timp sa se acomodeze cu ideea ca merg la un doctor gineco' si nu la o tanti dr,mai bine nu
Sotul meu s-a linistit dupa ce i-am zis ca il iau cu mine,il pun sa se craceasca pe masa aia idioata si sa vada el daca poate sa ii placa ceva,ca eu n-as putea sa ma excit nici daca ar fi Johnny Depp pe post de dr

Apropo de lamaze,e o metoda buna dar nu merge aplicata in maternitatile noastre...in primul rand ca nu ai unde sa te desfasori,de genul sa iti aduci tu minge medicinala,colace si alte prostii pt relaxare sau sa stea sotul cu tine sa iti faca masaj,no way.Apoi,la ce infectii colcaie,prefer sa ia asistentele copilul repede si sa il izoleze si cu asta basta.Data trecuta a nascut inaintea mea o nespalata,care nascuse a saptelea copil cu al saptelea tata (se lauda...),asa ca Dumnezeu cu mila.Si stiti cum schimba astia cearceafurile,le intorc pe partea aialalta,ca merge si asa...Deci mai bine nu facem lamaze.
In plus,nu stiu cum e la alte maternitati,dar la Cantacuzino au o masa incomoda rau,e ca un o masa obisnuita de consultatii,stai intinsa de tot pe spate,deci nu imi imaginez cum as putea sa imi tin copilul in brate.Data trecuta eram foarte ametita si simteam ca o sa cad una doua de pe masa.

Eu imi iau trusa de peridurala,sa fiu pregatita,dar sper sa nasc repede si sa nu mai fie necesar...sau ce o fi o fi,ma pregatesc psihic pentru ambele variante.

Eu ,normal,eram foarte speriata si panicata prima data,dar din momentul in care s-a declansat travaliul am devenit foarte calma,ma gandeam doar la copil,cum o sa iasa.Nu stiu de unde am avut atata calm,a fost bine.Si anestezia a ajutat enorm!!!

Laura ce finuta e Ilinca voastra,si cat par are!!!Cred ca de asta pare mai maricica.Cum te simti la o saptamana de la operatie?

Eu m-am simtit mai bine zilele astea,nu mai am contractii dureroase asa des,1-2 pe zi,in rest doar contractiile obisnuite,pregatitoare .Astept week endul urmator sa mai bantui nitel pe la Ikea ca am nevoie de cateva chestii pt casuta de la tara, si prin vreun hypermarket sa mai iau ce am nevoie pt bagajul de spital...

A gasit cineva undeva camasi de noapte din alea cu nasturi,eventual pana la genunchi ca lungime,care sa nu fie exagerat de scumpe dar nici oribile cum sunt alea de la taraba?Am si eu un fix!Mi-a adus mama doua camasi...din alea de bunicuta,nu pot nici sa ma uit la ele.Ea a avut intentii bune,dar nu...merci

Fugim la masa,ne-a ajuns relaxarea

Pup

Mami de poznase: Adriana Maria (11.01.2007) si 34+ Alexandra Ioana
Blog de mama si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Sorana, bafta multa sa vina laptticul...eu am nascut prin ceza si a venit la 3 zile, dar si cand a venit, a venit si nu se mai oprea...

Alinutza, ma gandesc la tine de fiecare data cand aud sau vad vrep stire noua despre situatia de la CF!!! Sunt sigura ca se va rezolva curand situatia si bebelina o sa mai stea la mami in burtica!! Oricum, mai bine ca s-a declansat acum scandalul !!...

Si eu de dimineata sortez hainutele pentru bebe...sunt spalate, mai am doar cateva de calcat !! Plus scoica de spalat, in rest totul e pregatit...

EDIT: Gabriela, acum 2 ani , fetele de la fosta odisee ziceau ca in SIR ( cel de la pasajul Lujerului ) au gasit niste camasute dragute pt alaptat..eu nu am folosit; in spital nu am avut nevoie , i-am acasa purtam maieute cu o bustiera pe dedesubt, bine era si vara si cald!!...

Tot caut de cateva saptamani produse Mustela si Klorane pt bebei si nu gasesc...EU la Mihaita pe-astea le folosesc ( are pielea sensibila si acum la 1 anisor si 9 luni si, cu Mustela si Klorane a fost ok), dar de 3 luni nu mai gasesc....Am intrebat la mai multe farmacii si mi-au zis ca nu aduc ca nu se vand!...

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 37+ cu Matei Stefan

BAZAR DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Gabriela_s : apropo de camasi ... mi-a luat si mie mama una , nu pot sa zic ca e urata ca si model , e chiar ok ... problema e ca este cam transparenta din cauza materialului care este foarte subtire . Puteam sa ii zic ceva, ca vorba ta , a fost binevoitoare !!!

R_ocsy 35 + Ana Sofia
AMR 4 saptamani ! Mai avem asa putin pana apare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura
Discordia si ce nume alegeti pana la urma? Sotul meu e si smecher, m-a lasat pana in ultima clipa sa cred ca e ok si cand eram dezarmata a atacat poate tu ai mai mult noroc!
Cristina wow, ai inceput sa piewrzi dopul! Da Domnul sa mai rezisti pana miercuri!

Sotul a fost setat de la inceput pentru Dragos, dar mie nu prea imi place, mai ales ca am si avut la inceputul sarcinii un vis urat legat de numele asta.
La fetita am stabilit amandoi sa o cheme Claudia, dar nu eram hotarati pt al doilea nume. Asa ca si atunci am avut surpriza, dar nu am mai comentat nimic avand in vedere care era starea lui de sanatate in perioada aceea cand doctorii i-au spus ca nu mai traieste mai mult de 2-3 zile
Dar acum parca as vrea sa il cheme si cum imi place mie, m-am gandit la Darius, dar nu-i convine sotului. Asa ca pana nu vine cu certificatul de la primarie habar n-am cum il va chema pe bebe.

mamica de fetita si 36s+ cu

AMR 4 saptamani sau chiar mai putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Sorana, sigur era doctorul meu? adica eu stiu ca el e adeptul nasterilor cat mai naturale, parca am povestit eu la un moment dat cum m-a aburit pana in ultima clipa sa nasc natural fara epidurala, ca asa e mai bine...adica nu-l vad facand cezariene, dar e bine de stiut ca in caz de nevoie (sper sa nu fie totusi cazul) face si asa ceva...

imi pare rau "ca te doare in fund" , nu-i asa ca in momente ca asta nu-ti mai vine sa zici niciodata expresia asta cu sensul ei de nepasare? .

cu numele copilului, ce sa zic, eu stiam (dar acum nu mai sunt sigura de nimic) ca nu conteaza doar ce declara tatal. eu imi amintesc ca eram la alaptat si ne-a intrebat o tanti ce nume va avea copilul. le-a notat si atunci parca (deci "parca"!!!) tin minte ca ne-a zis ca e foaia pe care o s-o dea tatilor sa se duca sa declare copiii la primarie. si ca ar fi bine ca numele sa coincida, sa nu faca drum la primarie degeaba. eu din momentul ala am stat linistita, ca cu o ora-doua inainte ii venise si sotului ideea sa schimbe numele copilului . cred ca daca facea asta, imi schimbam si eu numele cu cel de dinainte de casatorie!

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) + 33+ Damian
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzicab spune:

Sorana, am si eu un fix (nu injurati neuronu' gravid) - nu ai voie sa incerci lactoza de la Humana pentru constipatie? E naturala si da rezultate, parol!

Ale - apropo de sarmalute: nu se mai practica, dar sa stii ca eu am constatat la Luca, cel putin in primele zile, ca se linistea si statea mai cuminte daca il infasam in paturica (nu strans, ca sarmaua, doar cat sa se simta el in siguranta). In felul asta, nu isi agita manutele (cica pot chiar sa se sperie de ele...). Probabil depinde de la copil, la copil. Eu personal, de la doua saptamani n-am mai stat infasata

Vivela - ce mai vis. Eu am doctorita, la mine ar fi chiar bizar sa visez ca tine

Anca 33+ cu Maya Sophia si mamina lui Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabriela_s

Neata,

ce mai faceti?Care mai naste???

Felicitari mamicilor de Tudori!!!
Eu am intrat sambata si am mai pus niste poze pe webshots,dar n-am mai apucat sa scriu ,ca sunt cu mandra calare pe mine...si ma vrea doar pentru ea,daca sunt eu acasa nu mai vede pe nimeni,vrea doar cu mine-papa,pipi,somn,joaca etc.Nu stiu ce o sa ma fac cand apare si surioara,sper sa nu faca crize de gelozie.

Vivela oau,ce vise!Mai bine nu ii spui sotului tau,daca e ca al meu,caruia i-a luat ceva timp sa se acomodeze cu ideea ca merg la un doctor gineco' si nu la o tanti dr,mai bine nu
Sotul meu s-a linistit dupa ce i-am zis ca il iau cu mine,il pun sa se craceasca pe masa aia idioata si sa vada el daca poate sa ii placa ceva,ca eu n-as putea sa ma excit nici daca ar fi Johnny Depp pe post de dr

Apropo de lamaze,e o metoda buna dar nu merge aplicata in maternitatile noastre...in primul rand ca nu ai unde sa te desfasori,de genul sa iti aduci tu minge medicinala,colace si alte prostii pt relaxare sau sa stea sotul cu tine sa iti faca masaj,no way.Apoi,la ce infectii colcaie,prefer sa ia asistentele copilul repede si sa il izoleze si cu asta basta.Data trecuta a nascut inaintea mea o nespalata,care nascuse a saptelea copil cu al saptelea tata (se lauda...),asa ca Dumnezeu cu mila.Si stiti cum schimba astia cearceafurile,le intorc pe partea aialalta,ca merge si asa...Deci mai bine nu facem lamaze.
In plus,nu stiu cum e la alte maternitati,dar la Cantacuzino au o masa incomoda rau,e ca un o masa obisnuita de consultatii,stai intinsa de tot pe spate,deci nu imi imaginez cum as putea sa imi tin copilul in brate.Data trecuta eram foarte ametita si simteam ca o sa cad una doua de pe masa.

Eu imi iau trusa de peridurala,sa fiu pregatita,dar sper sa nasc repede si sa nu mai fie necesar...sau ce o fi o fi,ma pregatesc psihic pentru ambele variante.

Eu ,normal,eram foarte speriata si panicata prima data,dar din momentul in care s-a declansat travaliul am devenit foarte calma,ma gandeam doar la copil,cum o sa iasa.Nu stiu de unde am avut atata calm,a fost bine.Si anestezia a ajutat enorm!!!

Laura ce finuta e Ilinca voastra,si cat par are!!!Cred ca de asta pare mai maricica.Cum te simti la o saptamana de la operatie?

Eu m-am simtit mai bine zilele astea,nu mai am contractii dureroase asa des,1-2 pe zi,in rest doar contractiile obisnuite,pregatitoare .Astept week endul urmator sa mai bantui nitel pe la Ikea ca am nevoie de cateva chestii pt casuta de la tara, si prin vreun hypermarket sa mai iau ce am nevoie pt bagajul de spital...

A gasit cineva undeva camasi de noapte din alea cu nasturi,eventual pana la genunchi ca lungime,care sa nu fie exagerat de scumpe dar nici oribile cum sunt alea de la taraba?Am si eu un fix!Mi-a adus mama doua camasi...din alea de bunicuta,nu pot nici sa ma uit la ele.Ea a avut intentii bune,dar nu...merci

Fugim la masa,ne-a ajuns relaxarea

Pup

Mami de poznase: Adriana Maria (11.01.2007) si 34+ Alexandra Ioana
Blog de mama si nu numai

Gabriela intra pe bebelusultau cu ro la sfarsit si o sa gasesti acolo de la rococo. nu sunt f scumpe. magazin rococo e si in mallul de la baneasa.

nu iti trebe nospa si scobutil injectabil? parca tu mai faceai nu? mai am ceva ramas 2 cutii de scobutil si cateva fiole de nospa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzicab spune:

Cristina - ca vorbeai de Klorane, eu tocmai am renuntat la el, am intrat intr-o pasa bio si m-au apucat nervii cand am vazut ca are nu unul, ci doi parabeni. Asta asa, ca veni vorba...nu fac prozelitism

Anca 33+ cu Maya Sophia si mamina lui Luca

Mergi la inceput