Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (42)
Raspunsuri - Pagina 6
office spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lucianna_83
Ahaaa....dar tu la cine mergi la eco principale? 13+ si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008http://picasaweb.google.com/luciana.oprea/Forum?authkey=Gv1sRgCPrmy5DtoaXAPw# |
Lunar, la ginecoloaga mea de la Medcenter iar pentru cele mai importante la Herghelegiu. Numai ca am avut o surpriza mai putin placuta cand am fost la el, in sensul asteptarii fooooaaaarte indelungate (2 h) intr-o sala mica si neincapatoare pentru atatea suflete dornice sa-si vada odrazlele. Mai am una in trimestrul 3 tot la el si sper sa nu fie la fel cu asteptatul.Doar cu vestile bune!
TINA,
cu
(21+) si
fetita(2 ani)
lucianna_83 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui office
Lunar, la ginecoloaga mea de la Medcenter iar pentru cele mai importante la Herghelegiu. Numai ca am avut o surpriza mai putin placuta cand am fost la el, in sensul asteptarii fooooaaaarte indelungate (2 h) intr-o sala mica si neincapatoare pentru atatea suflete dornice sa-si vada odrazlele. Mai am una in trimestrul 3 tot la el si sper sa nu fie la fel cu asteptatul.Doar cu vestile bune! TINA, cu (21+) si fetita(2 ani) |
Ciudat cu asteptatul.....la ce clinica ai fost?
13+
si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008http://picasaweb.google.com/luciana.oprea/Forum?authkey=Gv1sRgCPrmy5DtoaXAPw#
Nerantula spune:
Salutare, mamici si burtici! 
Nu stiu cate va mai amintiti de noi, insa stiu pe cineva care nu ne-a uitat
, asa ca, iata-ma-s!
Eu inca nu stiu ce ascund in burtica, la eco de 11s Iosup a zis ca e fetita, insa experienta mea m-a facut sa fiu sceptica, asa ca sunt inca in stand-by cu caruciorul
. Nici doctorul meu nu a reusit sa vada, la 13s, ca statea neghinita ascuns, asa ca ... inca asteptam. Marti am eco pentru triplu test, poate-poate s-o vedea atunci.
Intre timp am facut dry-testul la Medsana, o caruta de bani, insa rezultatul e oarecum ok, avand in vedere si venerabila mea varsta
, pentru SD risc 1/1167, pentru SE 1/12.756, negativ pentru fibroza chistica si sindrom de non-surditate ...sa vedem ce zice triplul test, desi 3 medici diferiti mi-au spus ca e mai relevant DT decat TT, dar il fac, pentru linistea mea (sper!)
Pentru ureaplasma descoperita la 7s am facut tratament cu antibiotic la inceput de trimestru 2, saptamana viitoare ma duc sa recoltez sa vad daca mai e bestia prezenta sau nu. Sper sa fi disparut!
Mi se intampla ceva foarte ciudat (si neplacut!) acum, la 17s: au inceput niste greturi, mai ales matinale, in forta, am vazut buda de aproape cat nu am facut-o in primele luni, i s-a mai intamplat cuiva? Ma termina chestia asta, as zace numai in pat, imi vine sa (ma) vars si daca ma intorc de pe o parte pe alta
Si copilul meu trage de mine si plange ca mami nu poate fi cu el ![]()
Cu alaptatul, am lasat-o mai moale, de fapt s-au lasat mai moale, cred ca s-a cam retras lapticul, nu-l mai aud mai deloc pe bebe inghitind, desi el se trezeste noaptea 'regulamentar' de vreo 2-3 ori si isi cere portia .. posibil sa se intarce pana nasc, lucru ce are si o parte buna, ca deja ma framanta destul de tare intrebarea daca nu se intarca, bebe din burtica mai apuca ceva colostru? Insa las totul sa decurga cat se poate de natural, nu fortez in nici un fel procesul, in nici o directie.
Multa sanatate tuturor! 
Zozela, Abe, Nikolici,Nusha 
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
neghinita
zozela spune:
Heheei!!
Asa da!! Ma bucur ca ai reusit sa scrii!!
M-ai terminat la faza cu raul! Asa am patit la sarcina cu Mihai.La 12s am scapat de greata,ca apoi sa revina la 14s si sa ma tina inca 2 sapt
Ciudati hormoneii astia! Sper sa-ti dea pace repede!
Iti tin pumnii stransi,sa iasa bine rez.la ureaplasma!
Astept si eu cu inima stransa,rezultatul la ureaplasma si mycoplasma
Tu ce antibiotic ai primit?
Cu alaptatul-si eu cred ca bebe Gruia se va intarca pana la nasterea lui neghinita,ceea ce nici eu nu cred ca-i un lucru rau! Alaptezi de mai bine de 18 luni si cred ca o pauza intre alaptari,nu ti-ar strica nici tie
Tu iei ceva suplimente? O sa fie bine,o sa vezi!
Iar despre sexul bebelusului,nu pot decat sa-i urez sa fie sanatos,indiferent de sex!!
Pupici si..te rog,scrie si aici macar 1 mesaj la o saptamana,doua,sa stim ca sunteti bine![]()
Cu ce emotii am citit despre hainute,accesorii,jucarii

Pupici tuturor!
lui Mihai si
cu
!!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
Nerantula spune:
Zozela
, tratament am facut cu azitromicina, 3 zile, 1/12h, si eu si sotul. Tu de ce esti stresata de aceasta analiza, e vreo problema la tine? Sper ca nu!
Cu alaptatul ... ma dau eu barbata ca poate se intarca, dar cred ca o sa ma arda de dor, acum cand ma gandesc mi se strange inima .. dar cresc puii nostri, trebuie sa le lasam spatiul sa o faca. Nu iau suplimente de nici un fel, incerc sa mananc cat mai diversificat, oricum mie imi plac mult fructele si legumele, beau destul lapte si mananc cas (nepasteurizat, dar nu ma pot abtine
), ciorba e aproape nelipsita, asa ca nu cred ca mai e cazul de vitamine.
Mihaiu ce face, mai suge? Stiu ca tu pana pe la 23s aveai 'liber' de la medic sa alaptezi. Cum te mai simti?
Diseara imi fac timp sa citesc si din urma, am vazut in listuta o gramada de nume noi, imi permit sa fac o sugestie, daca sunt fetele care intretin lista de acord: sa numaram burticile si carucioarele, dupa culori. Si mai revin cu o propunere, poate prinde de data asta: sa gasim si noi un nume sugestiv pentru minunile din burtici sa punem la titulatura: de exemplu la odiseea lui Gruia suntem 'mamici de bobocei de septembrie-octombrie 2008', ce ziceti?
neghinita
zumzu spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui office
Lunar, la ginecoloaga mea de la Medcenter iar pentru cele mai importante la Herghelegiu. Numai ca am avut o surpriza mai putin placuta cand am fost la el, in sensul asteptarii fooooaaaarte indelungate (2 h) intr-o sala mica si neincapatoare pentru atatea suflete dornice sa-si vada odrazlele. Mai am una in trimestrul 3 tot la el si sper sa nu fie la fel cu asteptatul.Doar cu vestile bune! TINA, cu (21+) si fetita(2 ani) |
O intrebare mai am(deocamdata )

cand se zice: "ecografie de la 10 saptamani" , voi/doctorii va referiti la 10 sapt. de la UM sau de la conceptie?
Ca sa stiu si eu cum imi fac programarile
Mersi mult
Nerantula spune:
Zumzu, intotdeauna se socoteste de la data UM, pentru ca asta se cunoaste cu exactitate, data conceptiei e (mult) mai dificil de stabilit (except fertilizare in vitro).
neghinita
zozela spune:
Gata vizita la dr.
Bebe e bine,uterul meu e cam nervos,colul putin scurtat..si-alte cateva problemute pe care o sa le rezolv eu cumva..Ar trebui sa iau pauze lungi si dese,insa in conditiile date e cam dificil!
Zumzu,zic si eu la fel ca Nerantula-10s de la UM!
Nerantula,mie mi s-au rupt spontan membranele la 35 de saptamani,de-aia ma agit eu acum.Incerc sa elimin din schema,orice posibila cauza..
Noi am incheiat capitolul alaptare pe 26 Martie,la 2 ani si-o luna ai lui Mihai. Nu mai puteam continua
Si mie mi se rupe sufletul,stiu ce trebuie sa simti acum,stiu cam care-ti sunt framantarile,dar..asa e,pana la urma au si ei nevoie de spatiu..Osafiebinee!!
Mihai se iubeste si acum cu ele.Le pupa,le mangaie,pune capul pe ele(dezgolite,nu prin haine)![]()
Mamica lui Mihai si
cu samburica!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
andra_b spune:
Am intrat sa va urez... somnic usor, pupici!!! 

Ale ![]()
------------------------------
Nimic nu umple mai mult sufletul de desfatare decat faptul de a iubi si de a fi iubit.
-----------------------------
16+ cu bebe mic
madutza_bra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Buburuza_10 Madutza, te pup! Cum e leaganul cu baterii? Poti trimite un link, te rog? Suna prost intrebarea, dar am spus ca sunt la grupa de incepatori! Imi puteti trimite si mie, va rog, parola mail-ului comun? Multumesc! 20+ |
Se numeste : Leagan Fisher-Price Ocean Wonders Aquarium

Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian - 29.12.2008 Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!