Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (42)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns office spune:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

A si o intrebare! O prietena m-a intrebat si n-am stiut sa raspund. Voi la cat timp de la nastere ati iesit cu bebele in parc la plimbare? Aud tot felul de chestii iar neonatologii au si ei pareri impartite!

Cristina 16+

Eu dupa o saptamana de la nastere am dus- pe bebita afara. Ni s-a recomandat o plimbare de 30 de minute pentru inceput si am avut si norocul unei primaveri foarte calde....

TINA,cu(21+) sifetita(2 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

(bineintels ca am uitat) Buna dimineata tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

A si o intrebare! O prietena m-a intrebat si n-am stiut sa raspund. Voi la cat timp de la nastere ati iesit cu bebele in parc la plimbare? Aud tot felul de chestii iar neonatologii au si ei pareri impartite!

Cristina 16+

La 2 saptamani dupa nastere!

Lora, mami de Iustina si 21+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucianna_83

Citat:
citat din mesajul lui zumzu

Buna fetelor,

Sunt o burtica intrusa, dar inca nu exista topic pentru burtici de 2011:) si va intreb pe voi ca aveti mai multa experienta.

din cate am citit se obisnuieste ca la controale sa se mearga la doctori ginecologi iar pentru ecografii la anumiti doctori specializati(aka Iosup,Pop, Hergheligiu).
Stii ca acestia sunt foarte ocupati asa ca va intreb care ecografii se fac la ei? Toate? sau doar cea "morfo...". Intreb ca sa stiu sa imi pot face programare din timp(am auzit ca dureaza saptamni intregi)

Probabil ca depinde de la caz la caz, dar in general la ce ecografii te trimite doctorul la altcineva specializat?

Va multumesc

Eu mi-am facut programari la cativa dr de genu' in sapt 12, 20 si 22 (ca asa am vrut eu pt mai multe detalii dar la alt dr decat cel de la 20 sapt) si 32....deocamdata. Le-am facut inca de la inceput ca sa prind loc cand am vrut eu.

13+ si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008

http://picasaweb.google.com/luciana.oprea/Forum?authkey=Gv1sRgCPrmy5DtoaXAPw#

lucianna_83 programarile la ecografiile din sapt.12,20,22,32 le-ai facut la ginecologul tau sau la mai multi ginec. diferiti daca am inteles eu bine?
Eu sunt burtica mai panicata si voi face tot ce sa poate si nu se poate..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Ce faceti. fetelor? Si la voi cred ca e la fel de urata vrema ca aici... Si eu, care voiam la plimbare...cred ca azi ma bag in bucatarie sa fac ceva dulce.
Foarte bune sunt sfaturile voastre cu privire la necesarul lui bebe in primele saptamani/luni de viata!
Eu scriu telegrafic, ca fie-mea tot cere cate ceva de la mine si trebuie sa plec din fata calc.
Si sper sa se incalzeasca odata, ca eu mi-am tot luat bluze cu maneca scurta si abia astept sa le port, parca am eu 5 ani jumate, nu Iustina...
Balansoar electric o sa iau si eu, de la Primii Pasi, sunt mult mai ieftine decat la alte firme si am luat acum un an jumate pt. o finuta si a fost perfect.
Va pup pe toate si va doresc o zi cat mai frumoasa!
Va astept mai tarziu la mine, la ceva dulciuri de casa!

Lora, mami de Iustina si 21+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

'Neata dragelor
Ma bucur ca v-a fost de folos listuta, oricum mai facem o "recapitulare" generala mai incolo
Ce mi-am mai adus aminte, in afara de ce au mai adaugat fetele - marsupiu (portbebe) din ala in care poti pune bebe si cu fata si cu spatele la tine. Domnul nostru a avut o perioada, pe la 3 luni, in care daca il puneai in carut urla de ne stia tot cartierul. In schimb, in marsupiu (noi am avut Chicco) era cel mai cuminte copil

Kiti, 15+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Lucianna, merci de informatii. Am reusit sa si vad produsele! Aspiratorul ala cu muzicuta se gaseste si in magazine? Sau doar pe site-ul asta|? Intreb pentru ca eu nefiind in tara trebuie sa mi le achizitionez pe toate din timp. Ce ramane necumparat imi va aduce mama in septembrie, dar daca uit ceva ce nu se gaseste aici e cam trist...

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui office

Luciana, doar de curiozitate am intrebat.mai aflu si eu unde merge lumea pentru eco...

Ahaaa....dar tu la cine mergi la eco principale?

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui lucianna_83

Citat:

Buna fetelor,

Sunt o burtica intrusa, dar inca nu exista topic pentru burtici de 2011:) si va intreb pe voi ca aveti mai multa experienta.

din cate am citit se obisnuieste ca la controale sa se mearga la doctori ginecologi iar pentru ecografii la anumiti doctori specializati(aka Iosup,Pop, Hergheligiu).
Stii ca acestia sunt foarte ocupati asa ca va intreb care ecografii se fac la ei? Toate? sau doar cea "morfo...". Intreb ca sa stiu sa imi pot face programare din timp(am auzit ca dureaza saptamni intregi)

Probabil ca depinde de la caz la caz, dar in general la ce ecografii te trimite doctorul la altcineva specializat?

Va multumesc

Eu mi-am facut programari la cativa dr de genu' in sapt 12, 20 si 22 (ca asa am vrut eu pt mai multe detalii dar la alt dr decat cel de la 20 sapt) si 32....deocamdata. Le-am facut inca de la inceput ca sa prind loc cand am vrut eu.

lucianna_83 programarile la ecografiile din sapt.12,20,22,32 le-ai facut la ginecologul tau sau la mai multi ginec. diferiti daca am inteles eu bine?
Eu sunt burtica mai panicata si voi face tot ce sa poate si nu se poate..

Programarile astea sunt la mai multi gineco ..ex ce ai dat tu, cu Raul am mai fost la Dinu, Craioveanu, Iosup si Pop. Acum l-am schimbat pe Pop cu Herghelegiu. Lunar ma duc la dr mea si fac eco si la ea.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Buburuza_10

Lucianna, merci de informatii. Am reusit sa si vad produsele! Aspiratorul ala cu muzicuta se gaseste si in magazine? Sau doar pe site-ul asta|? Intreb pentru ca eu nefiind in tara trebuie sa mi le achizitionez pe toate din timp. Ce ramane necumparat imi va aduce mama in septembrie, dar daca uit ceva ce nu se gaseste aici e cam trist...

20+

Eu, aspiratorul nazal cu muzicuta, l-am luat cand eram in concediu, aveam nevoie urgent si l-am gasit in prima farmacie.

Mergi la inceput