*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (110)*
Raspunsuri - Pagina 22

eliza_cri spune:
seara buna
mama lor de covrigi ca numai poci...am numai pofte naspa si daca nu pap in sec 2 in cea dea 3-a hranesc copacii si alte chestii....printesa hai mah ca am ras de numa numa cu sotul.....frate sper sa scp mai repede ca nu ma mai joc 8+
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si de gugulanul Dimitrie Gabriel
12.11.2008

Amalia spune:
'Neata !
Oceanborn, Cherieactiv, Aleinad multumesc frumos pentru urari!
Aleinad ai mare dreptate, e o afectiune tare pacatoasa, m-am convins si eu de asta zilele astea. N-am avut experienta cu ea la un copil asa mic. Oricum, suntem pe drumul cel bun
. Maine ne-a chemat la inca un coltrol...ca vine weekendul si sa nu avem vreo surpriza in zilele libere
.
Eli inca putin iubita si scapi de starile astea urate!
poze aniversare 1 an

Ramo2007 spune:
'Neata,
Noi tot cu muci multi si verzi si cu firisoare de sange
nici nu stiu ce sa fac...maine trebuie sa mergem la control...sa sun dr sa vad daca trebuie antibiotic de azi?
Noaptea e ok, nu se infunda, doarme bine de la 22 la 8...dar ziua e izvor si sunt cleiosi si verzi (scuzati detaliile) dar nu stiu daca e de bine sau de rau.

Otiliav spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui aleinad.g
Daca nu ar fi burtica nici n-ai zice ca esti graviduta. Arati foarte bine. ![]() Si zici ca Eliza avea acolo greutatea pe care o are Teodora? Una din noi are cantarul defect. ![]() Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995) |
Neata!
Da, atunci cam avea 9,7 kg, sigur nu e defect ca am cantarit-o de vreo 3 ori si eu si asistenta la policlinica. Te induce in eroare ca este imbracata gros, la noi inca mai coboara sub 0°C asa ca are pantaloni dublati sau niste strampi pe dedesupt.
Sper sa-mi fac azi timp sa merg cu Gretel la cantar ca se fac 4 saptamani de la ultima cantarire.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 26+

BraveGirl spune:
Neatza!
Multa sanatate cozonaceilor bolnaviori!
Arianna are 10.700g ...bea cam 600ml lapte/zi cu 10 masuri de cereale. Mai mananca 150g iaurt simplu, un iaurt Humana/desert pt copii, si cam 100, maxim 200g branzica din aia perlute cu smantana si cateva lingurite de almette/crema de branza. In rest nu se omoara...fructele i le dau in lapte, cam de 3 ori/saptamana, ca altfel mananca doar banana. La pranz mananca supa. Ii place f mult mamaliga. O mananca si goala
...in zilele proaste cd nu mananca la pranz decat iaurt, ii dau borcanel cu peste de la Hipp pe care il rade instant.
Ce program d emasa mai au cozonaceii? noi avem laptic cd se trezeste, dupa vreo ora papa cu mine f putina paine cu branza, apoi la 13 pranzul, apoi in jur de 17 un iaurt si la 20 cina, baita si laptic
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si
13+
POZE CU PRINTESA
BEBE2

Otiliav spune:
Elisa urla dupa mancare de cum se trezeste. In rest cum se aseaza cineva la masa hop si ea sa vada ce se mananca, ce gust are. Ii spunem "7 pomeni" , mananca putin si des, deh tine la silueta.
Lapte dulce nu serveste decat rar, cantitati infime, dar nu-i problema ca bea lapte batut cu cana. De obicei dimineata cum face ochi primeste cereale cu lapte dar nu mereu vrea, mai face si figuri dar trece la cascaval, paine cu branza, paine cu unt. Mamaliga tot asa o ia in mana si e pe post de prajitura.
Si musai sa fie variata mancarea ei ca altfel nu vrea.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 26+ Iulia Alexandra

BraveGirl spune:
Si Arianna e o miloaga. Cerseste pe la toti. Nu poti manca/bea in fata ei nimic. eu poftesc de la Mac si deja dc vede punga, nu te mai intelegi cu ea. tipa pana ii dai...mananca lipia de la chickenroll si 3-4 cartofi. La fel cu muraturile...ii dau, se stramba si mesteca la ele pana trece gustul acru si apoi le scuipa. S-o vedeti ce se lupta cu morcovii murati
. Dc vede ceasca cu cafea incepe sa fac yammm...ii dau putina frisca si e tare incantata. Deja stie care e tubul de frisca din frigider si pandeste sa deschid frigiderul sa-si ia tubul.
Sa va spun ca s-a dus la o fetita, vecina cu noi, si a muscat din ce avea ea in mana...o data era un mic , altadata un saleu. Pana sa ajung eu la ea, fiimea se infruptase. Dar nici fetita nu zicea nimic, din contra, ii oferea cu placere
micul n-a fost chip sa i-l scot din gura
...si am mai prins-o cu o sticla de bere goala, cum scurgea ea ultima picatura si s elingea pe bot
...na, era buna rau, ca era un Salitos
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si
13+
POZE CU PRINTESA
BEBE2

aleinad.g spune:
Ramo, daca sunt verzi sunt infectati, eu stiu ca-i musai antibiotic, cel putin local. Poate scapati totusi de antibioticul general. Bafta la control.
Otilia, sa aveti surprize placute la cantar.
Corina, Teodora bea cate 200 ml lapte cu 2 masuri de cereale la 6 dimineata si la 9 seara, mananca legume cu carne in diverse feluri si combinatii la 11, pe la 4 iaurt sau caserola mica de fructe sau gris/paste cu lapte, iar pe la 7 seara peste, fripturica sau ce nu a mancat peste zi. Milogeste si ea destul de mult dar mai mult de 2-3 guri nu serveste. Eu m-am cam consolat cu stilul ei de masa si cu greutatea ei, numai cand ii vad picioarele ma apuca nervii. Si cand ma gandesc ca vine vara si trebuie sa ne expunem betele imi vine sa urlu.

manumanu spune:
Si "noi" papam aprox. 500 ml lapte/zi, dimineata si seara. In rest, fructe (am constatat saptamana asta ca nu le place kiwi!), supa, carne (au mancat inclusiv gratar de pui, de 1 mai), peste (pastrav), budinci de paste cu legume, branza de vaci cu banana si miere, friganele cu sos de rosii&ardei (mare succes!), clatite, biscuiti digestivi, budinca de la Nestle, iaurt...
Anastasia are 10 kg, conform cantaririi la mine in brate, prin scadere.
manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq

ginye55 spune:
Al meu e certat rau cu laptele: max 200 ml/ zi si niciodata simplu...tb sa-l fac cu cereale, banana, paste. Altfel zice pas. Compensam cu iaurt (nici pe asta nu-l mai agreaza totusi, f mult), branza, cascaval.Pe la 11 mananca un kiwi/mar sau o banana, la 13 masa de pranz: de regula ciorba cu sau fara carne si un fel 2/ceva dulce; la 17 un iaurt sau ceva dulce (briosa, pandispan)sau nimic ...depinde de toane. La 20 cel tarziu e cina: un felul 2, paste cu branza/sos/lapte, mamaliga cu branza si smantana, peste/pui la cuptor/grill cu legume, cartofi gratinati la cuptor...diverse. Si intre mese...fara nr, fara nr, fara nr...a inceput sa manance f bine, iar.Nu pot manca/bea nimic fara sa guste si el. Painea nu o prea vede la culoare, dar cand o prinde ...
, cereale ii dau max de 3 ori pe sapt (mai nasol e ca stie unde le tin si cand isi aduce aminte de ele musai sa-i dau
). Eu zic ca stam bine la capitolul asta.
M-a cam speriat in cele 3 sapt cand nu a vrut sa manance decat "mancare alba".
Ne apropiem vertiginos de 13 kg.
Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)