*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (110)*
Raspunsuri - Pagina 23

monicus spune:
O zi frumoasa... astazi ne-am intalnit cu doi flacai foarte minunati.. pai.. seamana tare mult cu mami.... si atat de bine ne-am simtit.
Pacat ca, cozanacelul flacau nu era 100% in apele lui si sper sa se faca bine cat mai repede. Ii uram insanatosire grabnica... si asteptam vesti cat mai curand ca s-a facut bine.
Am si ...imortalizat momentul
Draga mamica ai doi baieti minunati. Sa ai parte de tot ce va doriti din partea lor. Pupiciiiii multeeee
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
Pozele mele

monicus spune:
O zi frumoasa... astazi ne-am intalnit cu doi flacai foarte minunati si cu mamica lor.. si atat de bine ne-am simtit.
Pacat ca, cozanacelul flacau nu era 100% in apele lui si sper sa se faca bine cat mai repede. Ii uram insanatosire grabnica... si asteptam vesti cat mai curand ca s-a facut bine.
Am si ...imortalizat momentul
Draga mamica ai doi baieti minunati. Sa ai parte de tot ce va doriti din partea lor. Pupiciiiii multeeee
sau asa http://family.webshots.com/photo/2362725390103865441WSlPzg
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
Pozele mele

Otiliav spune:
Gata cantareala. A luat Gretel 200 de grame in ultima luna. Date tehnice: 9,9 kg si 82,5 cm.
Daca e sa vorbesc ca un optimist, e super bine, a dublat suta de grame de luna trecuta.
Insa tot n-a depasit 10 kg
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 26+ Iulia Alexandra

BraveGirl spune:
Otilia, felicitari pt noile coordonate ...Arianna e in deplasare la mama la Constanta, ca noi plecam intr-un week-end romantic prelungit, cadou de ziua mea. Apoi mai stam cu ea o saptamana la mare, si sper, la intoarcere, sa aiba 11 kg.
Ti-am vazut burtica. Arati f bine
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si
13+
POZE CU PRINTESA
BEBE2

criss703 spune:
Ceau fetele , tot uitandu-ma la tv. la stiri incep sa ma gandesc cand voi incepe serviciul .Voi stiti ? se incepe la inceputul lunii in care face copilul 2 ani sau la inceputul lunii urmatoare sau exact in data in care face 2 ani ??!!
Criss mami de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
www.mytickerz.com/tickers/g598apoijnmwai72.png" target="_blank">Sofi

Eseea spune:
va mai citesc si eu cateodata. Criss, serv se incepe a doua zi dupa ce bb face 2 ani. ( daca e zi lucratoare, evident).
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...

criss703 spune:
Esea multumesc de raspuns , nu stiam cum se procedeaza , uf ce putin mai e pana atunci si cand ma gandesc ca vroiam sa stau cel mult 1 an acasa
Criss mami de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
www.mytickerz.com/tickers/g598apoijnmwai72.png" target="_blank">Sofi

elsels spune:
Salutare, fetelor!
Am si eu o intrebare la voi: cozonaceii vostri mai papa laptic peste noapte? Ai mei inca se trezesc noaptea, pe la ora 3-4, si cer "lala" (lapte).

Ramo2007 spune:
Am fost la dr si luam antibiotic, Ceclor sper sa-l ia...urla cand ma vede cu seringile si o pacalesc cu suzi ca sa-i dau siropurile...deschide gurita pt suzi si eu hop cu siropul..si plange de mi se rupe sufletul.
Maine mergem la nunta si va trebui sa mergem la 22 si la 6 dimineata la ai mei sa-i dau eu antibioticul...mamei ii e mila rau de ea si nu cred ca reuseste sa i-l dea.
are muci verzi la greu...cand a decshis gura sa se uite dr in gat a inceput sa planga si au tasnit mucii pe nas...asta ma bucura, pt ca a vazut si dr cum sunt.
are in continuare rosu in gat dar a spus dr sa nu-i mai dau eurespal...ca nu-i place si de la el s-a speriat asa rau.
revin dupa 14 cand ii dau antibioticul sa va spun cum a fost.

Ramo2007 spune:
Doarme de la 12 si i-am dat antibioticul la 14 in somn...l-a luat mititica.sper sa fie ok si diseara, e de capsuni deci o sa-i placa, dar mai intai trebuie sa deschida gura sa-l guste...