*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (110)*
Raspunsuri - Pagina 24

Otiliav spune:
Corina, calatorie placuta la Laondra. Vezi sa nu golesti tot Mother Care-ul
Stiam eu ca sunteti mai grasane. Si la noi nu-i aerul de vina ca este de munte si de mare, ce alta combinatie mai buna.
Monicus, cumva David ii cerea Anei mana ? Mamicile nu v-ati pozat?
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 26+ Iulia Alexandra

manumanu spune:
Elsels, si ai mei mai cer lapte ("apte" sau "apate"), dar dimineata devreme, intre 5.30 si 6.30...
manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq

aleinad.g spune:
Elsels, Teodora si-a scos singura bibele de la 2 noaptea acum vreo luna. Acum isi cere dreptul la 6 dimineata si il dau cu cereale ca si mic dejun.
Manumanu,felicitari pentru atingerea punctului 10.
Otilia,nu fi suparata, macar sunteti in progres. Lasa ca luna viitoare depasim si noi pragul.
Ramo, nu te mai stresa, ca se face puiuta bine. Si tot e bine ca nu vomita medicamentul, Teodora mi-a vomitat saptamana asta si oscilococcinum si nurofen si imunorezistan. Ca urmare, nu i-ammai dat nimic.
Bertha, tot vreau sa-ti zic si uit, felicitari pentru parasirea categoriei pana.
Monicus, scumpi cozonaceii, cum se studiau gales.
Cheri, noi nu suntem asa avansati, nu suflam decat in pumn.

monicus spune:
Ceva de genul asta... super ca am prins momentul... si este Luca, nu David. L-ai botezat....mai..noi nu ne-am pozat.. ca Ana abia a stat la pozat... si eu sincer voiam cu totii.... sa fim in poze.. dar ce sa te intelgi cu Ana sa stea pe loc. Vom incerca data viitoare.
Citat: |
citat din mesajul lui Otiliav Monicus, cumva David ii cerea Anei mana ![]() |
Multumim frumos aleinad.g.. tacticos si frumos.
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
Pozele mele

BraveGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Otiliav Corina, calatorie placuta la Laondra. Vezi sa nu golesti tot Mother Care-ul ![]() Stiam eu ca sunteti mai grasane. Si la noi nu-i aerul de vina ca este de munte si de mare, ce alta combinatie mai buna. Monicus, cumva David ii cerea Anei mana ![]() Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 26+ ![]() |
Mamaaaa...ce m-ai ghicit

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Amalia spune:
'Neata! Va ofer o
calda si un suc de fructe pentru gravidute!
Hop si eu dupa 2 zile... Inca am calculatorul varza dupa ce am prins un virus si o data "depuricat" mi s-a stricat si hardul. S-a gandit el sa fie solidar cu situatia
. Traiasca sotul care le are cu calculatoarele
...inca mai sper sa-mi recupereze toate fisierele
.
Ma bucur ca v-au placut pozicile! Din pacate, Luca nu era in forma, afara nu avea voie atunci...asa ca era si mai imbracat decat ar fi trebui
..si se simtea..in consecinta. Trebuie s-o laud pe scumpetea mica Ana care m-a surprins prin cumintenie si s-a jucat linistita in apropiere!
Are niste ochi maaari si frumosi si vad ca afara este la fel de serioasa ca si Luca
.
Astazi este bine si Luca, ieri am mers din nou la medic la control si-n afara de un rosu in gat, nu mai are nimic. Continuam tratamentul. Eu am noroc ca ia fara nici o problema toate siropurile si picaturile pe care i le dau...si-n somn si treaz. Febra a cedat de vreo 2 zile, iar pofta de mancare nu-i lipseste.
L-a si masurat (ca tot are 1 an jumate) si are 11,26 kg si 87 cm, adica de la 1 an si 1 luna a luat 1 kg si 8 cm!
poze aniversare 1 an

Amalia spune:
Ca tot sunt singura pe aici, sa va mai povestesc de mocutza mea mica. S-a facut un mare vorbaret, ce-i drept, intru-un dialect numai de el stiut
. Toata ziua taca-taca, nu-i tace gurita.
Astazi a iesit la plimbare cu sotul meu, si dupa 2 ore de mers de manuta ii explica cu patos "mniam-mniam" si "nani"....stia clar baiatul ce vroia! Ajuns acasa, din hol m-a luat cu "tatiiii" si "am-am"....adica s-a plimbat cu tati si l-au vazut pe ham-ham
.
In general, e puiut cuminte...scotocitor ca orice galusca de varsta lui, sta in continuare linistit in carut si 1-2 ore daca e necesar, merge frumos de manuta, tipa cand nu-i convine ceva si...ne iubeste de numai de cate ori are ocazia!
. E foarte lipicios si dragastos, ne pupa, imbratiseaza si mangaie des. Afara in schimb, e cel mai serios baietel, abia schiteaza un zambet
.
N-are nici o treaba cu olita, de cele mai multe ori habar n-are ca a facut kk. Se straduieste sa pape singur cu lingurita...el cu una, eu cu una..ca sa reusim sa terminam si masa
. E pofticios si mancacios, doarme de la 21 si un pic pana dimineata la 7-7:30 fara intrerupere in patutul lui si e cel mai mare fan al lui David. Cat e David la scoala, ii tot cauta prin casa si se tot duce la usa sa plecam "pa-pa" sa-l luam.
Sper sa reusesc sa va mai pun si poze recente...daca mi-a mai ramas ceva in calculator
poze aniversare 1 an

anca_27 spune:
Produse noi la bazar de la mine.http://news.webshots.com/photo/2533476080100702717OeQWmn
Noi suntem bine, nu ma pot mobiliza sa scriu ceva, musafiri, azi au plecat, diseara vine mama, sesiune la master si gust amar de decizii de guvernare. Astfel incat am inceput sa cautam joburi afara, macar pt unul din noi sa gasim. Mai sigur pt soatza, ca are `formari` mai multe, mandre si cornute.... . Sau sa facem altceva aici. Stiti voi, sigur nu suntem singurii care simt ca nu mai merge, ca trebuie altceva.
Mda, si-au venit si rusii in numar mare si m-au cotropit, am facut vreo 3 teste de sarcina inainte, si la toate vedeam a doua liniutza `foarte slab`, I radea de mine ca-s paranoia. Si chiar eram.
Vazut absolut toate pozicile , minunat de cozonacei bien crescuti si pufosi.
Iesim si noi pe-afara, de cel putin doua ori, fie ploaie sau soare, daca nu, z se posteaza langa usa `i-taaaaaa, i-taaaaaa` (hinta, hinta) sau `Daiiiiiaaaaaaa`(Dariaaaa, prietena ei) sau `brrrrmmmm, brrrmmmmmmm` (cu masina sau cu tricicleta) si plange cu lacrimi amare. Daca mai gaseste si galetutza pt nisip, chiar nu mai e cale de scapare.
Pup cozonacii, burticile si mamicile.
Inca . Ma-ndoaie.
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Si pt mine, si pt tine, si pt el, si pt ea...

Olivia26 spune:
Povestea gipsului jucaus
La inceput...
Dupa o saptamana...
Dupa 2 saptamani...

Made in the Holy Land

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!