*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (110)*
Raspunsuri - Pagina 21

Otiliav spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carmendu mama lui victoras e lenesa! ![]() ieri am fost la ciufulici si i-am aranjat parul un pic. am bagat de seama ca lu' fi'miu ii place la frizer si la carciuma! ![]() otilia, arati foarte bine. te astept la anu' pe vremea asta ca sa te slabesc. dieta tin in continuare, am grija ce mananc, stiu cum sa mananc si cat. fac si ceva sport. e greu, bai frate. daca bag o briosa, fac 500 de sarituri cu coarda, care btw, e o super modalitate de a face sport daca n-ai timp sau loc. carmen ![]() pozele noastre Povestea nasterii lui Victor |
Mai ma apropii vertiginos de 70 de kg

Respectele mele daca reusesti 500 de sarituri. Eu mai mult de 100 n-am reusit si asta cu variatii, ba cu stangul, ba cu dreptul, ba pe fata ba pe spate, cu amandoua picioarele e greu rau

Acum ne-ai facut si mai curioase, ca e si proaspat frezat baiatul

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 26+

Amalia spune:
Si noi pe aici...cu o laringita
....n-a stiut sa raceasca...a facut laringita
. Trebuia, nu?...pai 1 an jumate fara raceli, era si culmea..
Drept urmare...e pe tratament cu Augumentin de ieri, dupa ce de joi am incercat cu tot ce s-a putut sa-l evitam. Ieri si azi i s-au facut si cate o injectie cu dexametazona. Cand da sa-si dreaga voocea, sa planga sau sa tuseasca fortat...suna a toba sparta.
...Dar e pe calea cea buna, e vioi, jucaus, mananca tot si doarme bine.
Cu scrisul...nu stiu ce sa zic, pur si simplu n-am mai apucat. Dar am citit tot. N-am pe cine sa ma supar
.
poze aniversare 1 an

oceanborn spune:
Salutare!
Vin sa ma laud: fiu-meu pentru prima oara in viata lui a mancat felul intai, felul 2 si desert. tooooot!!
cherie,la mine ,biochetasi n-a avut niciun efect. nu se gasea in ro mai demult(i-am dus unei prietene acum vreo 3 ani cand am mers in ro) , acum nu stiu. depinde de organism.
da' poze cu Ale pianistul , pe cand vedem? tot astept sa-l vad pe cretzulica si nimic..
amalia multa sanatate lui Luca! dragul de el sa se faca bine repede!
otilia, gravidutza faina si da slaba cum zice cherie! de fete nu mai zic ca ma tot repet, de cat de frumoase sunt(na ca m-am repetat)
abia astept sa vad poze cu 4 fete
.
carmendu, eu chiar astept poze cu Victor!sa ma hranesc cu frumusete umpic. frizer bla bla, noua abia ne cresc perisorii..
Azi l-am lasat in putza goala sa zburde prin casa, facuse caca azi-dimi. a disparut, cand m-am dus in dormitor dupa el, trecea prin pisu si caca , intinse pe 1 m jumatate, ca si cum ar fi vrut sa mearga pe varfuri
, tot e bine ca nu l-a gustat. direct in vana l-am bagat.
daniela multa sanatate Teodorei!
Edit: ii rau sa nu stii sa scrii corect.... tot editezi..

oceanborn spune:
nu mai editez ca ar fi pentru a patra oara cred.
Vroiam sa va intreb cat lapte trebuie sa bea pe zi ai nostri copii? eu ii dau de 2 ori cate 250, dimineata si seara. e de ajuns? cam atat tin minte ca e necesarul zilnic pt ei.
si de nesquick.. a luat al meu o dusca de la mine de s-a lins pe bot jum ora. le putem da? sau mai asteptam putin, sau nu prea e bun ... sau..
ziceti-mi si mie sa stiu ..

cherieactiv spune:
oceanborn...buna intrebare ref. la nesquik...stii ca si eu ma gandeam sa-i pun o lingurita miiiica asa de gust in biberonul cu lapte si biscuiti...facem o bomba vitaminica,fetelor le putem da?

cherieactiv spune:
amalia,ramo...multa sanatate copilasilor!
aa ocean, bravos bravos!Doamne ajuta sa o tineti tot asa!cred ca esti in culmea fericirii poa' sa faca si caca in mijlocul casei ca n-ai treabahaha(daca ar fi avut in picioare papucii tai minune, nici nu te-ai fi prins ca ar fi facut pisu-caca)

aleinad.g spune:
citat din mesajul lui oceanborn Vroiam sa va intreb cat lapte trebuie sa bea pe zi ai nostri copii? eu ii dau de 2 ori cate 250, dimineata si seara. e de ajuns? cam atat tin minte ca e necesarul zilnic pt ei. si de nesquick.. a luat al meu o dusca de la mine de s-a lins pe bot jum ora. le putem da? sau mai asteptam putin, sau nu prea e bun ... sau.. |
La varsta lor trebuie sa bea 400-500 ml lapte/zi, deci Thomas stie sa se alimenteze corect.

Despre nesquick nu prea stiu ce sa zic, dar cred ca daca exista cereale cu cacao de la 1 an merge pus putin in bibele de dimineata. Eu nu i-am dat deocamdata dar Teodora scapa sistematic in ciocolata lui Bogdan, a mai furat si pernite viva care au cacao asa ca nu-mi fac prea multe probleme daca la un moment dat va vrea si nesquik.
Maioneza falsa i-am facut lui Bogdan ani de-a randul ca era fan salata boeuf si manca cate un castron la o masa. Ii frecam 1-2 cartofi rosii (din aceia mai cleiosi) si 1-2 galbenusuri fierte cu ulei, putin cate putin ca la maioneza obisnuita. Ii puneam zeama de lamaie, mustar, eventual putina apa minerala si avea un gust asemanator cu cel real.

aleinad.g spune:
citat din mesajul lui Amalia Si noi pe aici ![]() ![]() ![]() |
Sanatate multa, aveti grija, e pacatoasa laringita asta. Pe mine ma sperie cel mai tare, am avut parte de "senzatii tari" din cauza ei la Bogdan.

aleinad.g spune:
citat din mesajul lui Otiliav M-am mobilizat si am facut 3 poze aseara cu burtoiul, le-am pus aici, nu in albumul nostru de familie. Sunt si 2 cu Elisa de acum 1 luna ![]() |
Daca nu ar fi burtica nici n-ai zice ca esti graviduta. Arati foarte bine.

Si zici ca Eliza avea acolo greutatea pe care o are Teodora? Una din noi are cantarul defect.

oceanborn spune:
Daniela, mersi de raspuns!
cherie, razi tu de papucii mei , da'-s buni, nu mai trb sa sterg de 1000de ori pe zi, ajunge o data. cat despre mancat, th trece dintr-o extrema-n alta, eu sper ca dupa ce iasa dintii astia sa nu mai faca atatea figuri.