*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (110)*
Raspunsuri - Pagina 20

ginye55 spune:
In legatura cu rugamintea Stelianei (cu patutul)...daca nu aveti nr ei de tel, scrieti-mi mie in privat si i-au eu legatura cu ea.
Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

aleinad.g spune:
Multa sanatate cozonaceilor bolnaviori! Ingrosam si noi numarul muciosilor, deocamdata ne decurcam cu spalaturi, aspirari, picaturi de toate natiile (pivalone, vibrocil, ophtamesone) si ceva nurofen. I-am mai dat influcid, e un remediu homeopat. Partea buna din asta e ca a inceput deja sa sufle nasul si singurica. E noua noastra distractie. in plus, miroase in toata casa a ceapa, unei de eucalipt si sare.
Cu greutatea, tot prost stam, suntem pa la 9.800, desi a avut o perioada de mancare buna nu a pus mai nimic pe ea,cred ca din cauza miscarii excesive pe care o practica pe afara.
Otilia, , am tras chiulul o vreme, a trebuit sa-i acord atentie mai multa si lui Bogdan care ieri a avut testarea nationala la romana. Saptamana viitoare are la mate, dar acolo emotiile sunt mult mai mici. Ma bucur sa aud ca Elisa si Ana se joaca impreuna, cred ca esti tare mandra de rezultat.
Anes, Fluturasha, felicitari pentru burtici, sa aveti sarcini usoare pana la termen.
Am vazut o multime de pozici frumoase , nu nominalizez ca sigur uit pe careva si nu-i frumos.

Otiliav spune:
Neata!
M-am mobilizat si am facut 3 poze aseara cu burtoiul, le-am pus aici, nu in albumul nostru de familie. Sunt si 2 cu Elisa de acum 1 luna si una cu Ana de dimineata.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 26+ Iulia Alexandra

Amalia spune:
Otilia ce graviduta frumoasa esti! Iti sta foarte bine cu burtica!
Multa sanatate!
poze aniversare 1 an

Otiliav spune:
Multumesc dragelor .
Ami, chiar vroiam sa intreb ce-i cu tine ca nu prea te-am mai citit. Sau e tare frumos afara si prin casa nu stati deloc?
La noi sunt in sfarsit cateva zile fara ploaie dar e un vant rece, criminal de rece. Asa de mult imi lipseste caldura din Ro. Mai ales ca stiu ca toate durerile mele de oase sunt legate de vremea nasoala de aici.
Edit:
Sa va zic faza haioasa. Aseara am iesit cu ele prin cartier si bicicleta Anei trebuia umflata. Elisa se duce sa ia pompa si eu ii repet "pompa". Aproape spunea si ea. La intoarcere si-a adus aminte de cuvant insa l-a pocit, de atunci tot spune "bomba, bomba", foarte serioasa cum ca ce cuvant deosebit a invatat ea
Sper sa apuc sa o filmez.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 26+ Iulia Alexandra

fluturasha23 spune:
Otilia, dar esti extraordinara! Iti sta atat de bine gravidutza! De abia astept sa vad poze de familie cu cele 3 fetite!

cherieactiv spune:
otilia...esti o slabanoaga( e un compliment!),ai o burtica foaaaaaarte faina...n-ai sunci pe alaturi...bine bine..nota 10!am profitat de link si am cotrobait prin poze..am revazut-o si pe ana mica...ma,ai niste fete dulci rau de tot...parca ar fi din pozele lui anne geddes...felicitari pt o asa familie frumoasa, nu e usor de realizat!
amalia...chiar asa...nu te vad asa des, te-a suparat careva?
mai eli,sa stii ca exista niste pliculete medicamente impotriva greturilor...aici le spune biochetasi,nu stiu in ro..la mine au functionat un pic...saraca de u,cred ca e pe vine...o fetita
daniela,si noi ne suflam nasucul, am inceput sa glumim cu suflatul in lumanare la tortul de 1 an...si pana la urma am invatat...sufla si cu gurita(in mancare) si nasucul..pt alte chestii...nu l-as putea tine pt aspirat, plange pana cand devine albastru, mi mila...

carmendu spune:
mama lui victoras e lenesa! pun poze saptamana viitoare.
ieri am fost la ciufulici si i-am aranjat parul un pic. am bagat de seama ca lu' fi'miu ii place la frizer si la carciuma!
otilia, arati foarte bine. te astept la anu' pe vremea asta ca sa te slabesc. dieta tin in continuare, am grija ce mananc, stiu cum sa mananc si cat. fac si ceva sport. e greu, bai frate. daca bag o briosa, fac 500 de sarituri cu coarda, care btw, e o super modalitate de a face sport daca n-ai timp sau loc.
carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor