*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (110)*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Neatza fetelor!

Dau eu in dimi asta.

Multumim pt complimentele adresata piciului!

Cherie soata face pozele. Se pricepe. La capitolul socializare...am dat in extrema cealalta. Unde nu voia sa stea langa copii, se pitea dupa mine si alte cele, acum da din coate cat poate sa ajunga la locul de joaca dorit. Daca se intampla sa fie un alt copil unde vrea sa stea el, il impinge, tipa la el, il ciupeste Acujm nici nu stiu cum e mai bine: sa stea ca moaca sau sa se bata cu toti picii din parc.

Bebecris cred ca asta e problema majoritatii in zilele astea. Noi suntem acolo, stim cum e. Ne-am certat, am stat suparati, depresati...am ajuns la concluzia ca nu putem sta mereu suparati. Luam lucrurile asa cum sunt si incercam sa rezistam.

Noi am avut in sfarsit o noaptea buna. A dormit cap coada: de la 9 la 7.
Edi al meu are genunchii si coatele facute praf. De cand cu caldura am trecut la pantaloni scurti/tricou si mereu cade. Cred ca il "bandajez" cu cotiere si genunchiere.

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

numai poci, numai poci asa ma iubesc cu wc, copacii , bancile le dau si lor sa manance pranzul, cina..... bai nene sa treaca ca numai poci

anes felicitari sa fiti sanatosi si sa va vedeti cu bine la termen
bravegirl felicitari pentru putzica sa fiti sanatosi si voiosi

8+
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si de gugulanul Dimitrie Gabriel 12.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Eli hai ca mai ai putin si scapi de greturi. Dimitrie ce mai face?

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Neata,

Am fost aseara la dr...rinofaringita acuta...muci la greu si rosu in gat.Tratament...panadol, nurofen (ce lua deja)Aerius, Eurespal si Biorinil.Urla cand ma vede cu seringile cu siropuri...le ia printre sughituri de plans.Vineri mergem din noi la control...sper sa-i treaca...sambata mergem la o nunta si Sara va sta la parintii mei si nu se descurca mama cu ea sa-i dea medicamentele...daca abia pot eu
Dr a spus ca o pot scoate afara cam 1 ora pe zi pt ca e cald...asta e bine pt ca se plictiseste mititica rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Si noi, si noi cu muci multi....din nou. Ca sa nu ne plictisim cumva, a mai adus Rebeca acasa un virus si Cati nu scapa nimik Rebeca trece destul de usor peste raceala, e cu muci si tuse usoara, insa Ecaterina de aseara a reinceput circul cu respiratia grea Mi le tranteste pe acelasi tipar toate racelile: 2-3 zile cu stranuturi si muci, ca un guturai usor, dupa care...tam-tam....vine greul, incepe sa tuseasca si apare spasmul bronsic, suierul si respiratia ingreunata Parca sunt la indigo. Nu face febra deloc, deci inca nu i-am dat antibiotic, ci doar bronho-dilatator si asteptam medicul.

Carmendu, felicitari pentru kg in minus Si eu stiu cum e sa te lupti cu ele La mine s-a accelarat metabolismul de cand merg 3-4 zile pe saptamana la sala (cardio/antrenament fitness). Sincer, n-as fi crezut ca ajung si eu sa am arderi normale, sa transpir la antrenamente, sa pot manca aproximativ normal si sa slabesc in acelasi timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Cu mare placere draga mamica. Fa-i mai des poze cu cozanaciza. Imi place tare mult sa o vad prin poze. Este ff jucausa si ea. Stii ca seamna cu tine foarte mult?

Citat:
citat din mesajul lui criss703

Oceanborn,Otilia,Manumanu,Carmendu,Bertha,Babyzapi,Nebunica_zapacica,Monicus ne bucuram ca v-au placut pozele .

Monicus sunteti in top cu pozele ,ce mare s-a facut si Ana , vad din poze ca nu sta o clipa !

lauramiron sanatate multa cozanacicai.

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata!

Eu tocmai am venit de la o sedinta de trosnit oase si apasat pe muschi pana n-am mai putut de durere, adica nu puteam respira si am zis stop. Asa ca ma rasfat cu o calda si buna, va ofer si voua.

Am tot uitat sa va zic. Asa imi creste pipota ca merg cu sagetelele la locuri de joaca si au inceput sa se joace impreuna, se dau amandoua in leagan, la tobogan, la calut cu arc. Si eu care mereu ma invinovateam ca nu m-am mobilizat mai repede pentru bb2 sa fie distanta intre ele mai mica.

Nebunica, dar aveti ceva vocabular si aveti si timp sa observati.
Eli, covrigei nu poti manca? sticksuri, paine la cuptor cu cascaval? uscaturi in general merg si ceai de menta. Daca n-ai dureri de cap e bine.
Iza, spor la treaba!
Laura, ce sportiva esti, cred ca si in forma maxima pentru mare anul acesta.
Bebecris, cheama sa faca o molifta ca prea se tin in lant necazurile voastre financiare .

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 26+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

salutare!
Multa sanatate cozonaceilor mucosi!

Criss, nu stiu cand venim in ro, am vrut sa venim prin aprilie , mai dar nu stiu daca o sa reusim.

Eli, hai ca mai ai putin si trec! grisine ai incercat? eu nu mancam sticsuri ,covrigi, crackers, etc dar grisinele integrale sau cu susan reuseam sa le inghit.

salata de beouf nu i-a placut lui Th, azi i-am facut pilaf cu legume multe , n-a vrut, pana la urma am bagat la cuptor piept de pui si a mancat destul de bine plus cateva masline care-i plac f mult.
(pieptul l-am facut altfel decat de obi, a iesit f bun.l-am taiat felii nu f subtiri l-am inmuiat in lapte, condimentat, apoi l-am trecut prin pesmet amestecat cu parmezan, fff bun)

Are 2 canini care cresc sus, si jos are gingiile inflamate, musca de ne rupe, baleste.. sper sa scape o data de durerile aste. banuiesc ca din cauza asta nu prea vrea sa manance . oricum precum ziceam fata de cat manca inainte acum e f bine.

Iesim pe afara, sper sa nu ne prinda ploaia ca e cam innorat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Printesa01 spune:

salutare gagici.
nu's daca va transmis ginye(adevarul este ca nici io nu mai stiu daca ti-am dat ok-ul sau nu): o mamica aflata in impas are nevoie de un patut de bebe. daca vreuna dintre voi are unul de dat (de preferat localizata in bucuresti sau ploiesti ) dati-mi de veste PE TELEFON.
eu nu mai pot accesa DC-ul decat rar,pe perioade scurte si cu intreruperi
Inca un anunt PT MAMICILE DE BB2. daca este careva interesata de un safari seat2go (din pacate n-am timp sa pun link, dar dati voi cautare pe google), e un dispozitiv, scaunel, care se ataseaza la carucior, si poate sta acolo copilul cel mare. eu l-am folosit cu succes la alex, atasat de primii pasi si de inglesina.

eu nu mai am ce sa fca cu el, la bb3, deja cris va fi mare
dati un semn daca il vreti, pana in 15 mai.

scuze pt telegrama, dar sunt pe fuga.
muci, alergii, biberoane, alaptat, vreau o noapte doar pt mine (ca sa nu zic 3 zile, ca suna deja sinistru)

ginye, fataaaaaa, sunt free, da un tzar cnd esti disponibila. nu buzz, ca nu mai am tehnica.

aaaa, citesc si eu ultimile mesaje: ELIZA, maica, pe mine greturile m-au tinut la cris pana in luna a saptea, cand am inceput sa ridic kestii grele in speranta ca il fac prematur, numa sa scap. norocul lui cris a fost ca m-a avertizat doftorul ca el nu garanteaza pt viata unui bb asa mic, asa ca m-am plantat in pat.
deci din 37 de sapt, am avut vreo 4 la sfarsit fara greturi, si vreo 3 la inceput.

gata, pup.
sorry ca nu stau mai mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elsels spune:

Salutare, fetelor!
Ce de burtici pe aici...
Felicitari gravidutelor! Sarcini usoare si la termen!

Am vazut si ceva pozici cu cozonacei tare scumpi.

Sanatate multa tuturor!

Mergi la inceput