*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (110)*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Carmendu, bine ai revenit! Felictari pt kg, ma bucur mult, pt ca stiu cat te necajea ca nu progresai cu slabitul. Obligatoriu poze cu mami si Victor, nu te eschiva!!!

Nebunica, bine ai revenit! Scrie mai des si lauda-l cat poti! Totul condimentat cu poze.

Ginye, e un dulce Edi, are asa o fatuca mirata in unele poze.

Cris, f frumoasa Sofi si f fotogenica. Nu m-am prins ce sistem de legare are scaunul vostru, ca am vazut ca are centura numai peste burtica.

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Anes, felicitari si sarcina usoara!
Corina, felicitari pt printisor!

Sara sambata seara cand am luat-o de la ai mei avea temp 38 cu 6, dupa ce dim avea mucisori.a scazut cu supozitor si panadol si nurofen la greu dar mucii azi sunt VERZI SI GROSI!La 17:45 mergem la dr...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Si Sara de vreo 2 zile face figuri la uleiul de peste, il ia cu seringa si DAAA...miroase si ea a peste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Carmendu, mersi de idee, am amestecat un galbenus fiert cu iaurt, a iesit buna, de acum asa o sa-i fac. am pus putin cat sa lege tot.
Felicitari pentru kg pierdute, si da! vrem poze cu voi! de cand n-am vazut ochi negri frumosi si gene rimelate , nasuc in vant de Victor, alias "argintu' viu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Carmen, bine ai revenit! Si mie mi-era dor de voi!! Wow, 10 kg? Cum ai reusit, spune-ne si noua!. Pentru nasuc, la noi a mers f. bine Vibrocil Spray.

manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Pe zi ce trece aflam vesti minunate. Tuturor gravidutzelor le urez sarcina usoara si bb sanatos si sa aiba grija de ele.
Pupici.

BraveGirl sa dea Domnul sa fie bb asa cum va doriti. Indiferent ca este fata sau baiat tot asa mult il iubiti.

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Anes, felicitari! Ma bucur pt tine si iti doresc sa ai o sarcina usoara.
Va multumesc fetelor! Cherie, asa e la Arianna de abia la 20s ne-a zis ca e fata, pana atunci ne-a zis posibil putza. Dar acum s-a vazut clar ca are ceva intre picioare ...eu zic ca era barbatia lui, care va ramane asa pana la 38s cd am de gand sa nasc Dr a zis 95% baiat...chiar i-a zis sotului ca-l asteapta sa faca cinste.

criss703 am vazut poze superbe. Ce imi place cum ii sta in rosu... si intr-adevar este ca o scufita rosie. Ce bine se simte ea acolo la iarba si alaturi de voi. Ce fain doarme. O gingasa de papusica. Pupici dulciii

Manumanu ai niste vorbareti pe cinste. II intrece pe toti. Va mandriti cu ei. Succes mai departe cu vorbitul si mai asteptam si noi poze cu ei crescand.

fluturasha23 sanatate multaaaa cozanacicai.. si sa aflam numai vesti bune. Ce bine ca s-a facut bine si ca acum poate sa iasa si ea la aer liber acum ca a veit caldura.

Olivia26 Dumnezeu sa va ajute in tot ce faceti si el sa se faca bine. Un pupic dulceeeee ca sa se faca bine mai repedeeeeeeeee pentru dragutul de David.

[redeginye55 Mai ce flacau ai tu acolo. Si ce ii mai place sa zambeasca... si sincer ii sta f bine cand este zambaretz. Pupici

Otiliav vrem pozeee cu dragalasa burtica...pai ne lasi sa asteptam cam mult......

nebunica-zapacica mai ce vorbaret ai tu acolo.. si ce scump este la vedere. Sa treaca mai repede durerea de maselutze.

anca_27[/red] sanatate multaaaaa si asteptam numai vesti bune. Sa treaca mai repede si sa va insanatositi cat se poate de repede.

Pupici la toata lumea. [pu]

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Am vazut poze superbe cu Paula (ce mare s-a facuuut!!! Are deja codiiite!!!!) si cu Ana (vesela, frumoasa si mergareata tare!)... si cu Stefanut, cu ochii lui minunati! Tot mai frumosi se fac cozonaceii!

manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Hop si eu prin preajma pe fuga asa. Vazut poze cu frumusetea de Sofi si dragalasul de Eduard. Transmit si eu multa sanatate lui David de Olivia, Victor de Carmendu si Zibe.
BraveGirl super ca o sa fie baietzel, cred ca sunteti foarte fericiti amandoi, mai ales tati.
Anes felicitari pt bebe , sa fie o sarcina usoara si la termen.
Criss, Bertha
Carmendu milioane de felicitari pt kg pierdute. 10 kg asta da reusita

Eu sunt in pregatiri, poimaine vin socrii asa ca maine bucataresc si mici retusuri la curatenie. Raphael e bine, sanatos, oricum el nu prea le are cu racelile, din fericire.

V-am pupat pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Oceanborn,Otilia,Manumanu,Carmendu,Bertha,Babyzapi,Nebunica_zapacica,Monicus ne bucuram ca v-au placut pozele .

Oceanborn eu i-am dat la Sofi salata de beof prima data de Pasti cu maioneza cu ou crud si nu a avut nimic ...bine asa numai cateva lingurite mai mult de pofta .

Carmendu pt. nas infundat am dat cu puf Nazomer (cu apa de mare si propolis parca e) , am pus bol cu apa si 15-20 picaturi de inhalant in camera dar si ceapa taiata lasata langa patut peste noapte .Sanatate ! aaa si felicitari pt. kg. lipsa

Bertha se prinde si peste umeri/maini dar cand e prea agitata sau prea cald nu le mai punem , sunt 5 cureluse peste maini2 -peste burtica2 si intre picioare 1

Monicus sunteti in top cu pozele ,ce mare s-a facut si Ana , vad din poze ca nu sta o clipa !

Criss mami de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
www.mytickerz.com/tickers/g598apoijnmwai72.png" target="_blank">Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

carmendu...10 kile!!!!mamaaa....cand?cum?unde?cine?zi tooot...si baga poze;si mie imi e dor sa-l vad pe frumosul frumosilor

criss, ce sa mai zic...sofi mai un pic si tre sa se rostogoleasca ca e...rotunda!!!dulce foc..ciccia ..

ramo...daca mucii au devenit verzi si grosi e de bine ,inseamna ca se apropie de finish...trebuie numai sa cureti "camerele"..invat-o pe sara sa-si sufle nasucul

ginye...faine poze,dulce rau stef!f expresiv!cine face pozele?f reusite...profi..voi cum mai stati la cap socializare???ha?

ocean...nu reusesc sa vad pozele...mai link o data cand
poti

nebunico...si voi vorbiti la greu!60 de cuvinte????vai de capul nostru ca suntem in urma rau cu vorbitul...

bebecris...hmmm...cred ca ai nevoie de o maaaaaare schimbare in your life, ceva ce sa te...bulverseze pozitiv,ceva deosebit,sa te multumeasca profund...trebuie numai muuulta vointa si rabdare si ajutor din partea celor dragi ..

Mergi la inceput